20 yıllık çocukluk arkadaşım ölüyor ziyarete gidicem moral için gelmek isteyenler?
Reklamlar
-
20 yıllık çocukluk arkadaşım kalp hastası kalbi yüzde 10 çalışıyor .
10 metre bile yürüyemiyor ,nefes nesefe kalıyor hemen. 3 cocuk babası, malulen emekli ama hala özel bir şirkette planlama müdürü olarak çalışmaya çalışıyor.
kirada oturuyor. anneside aynı hastalıktan öldü.
çok anımız oldu , basketbol oynardık genelde neydi o günler şimdi anlıyorumki dünyada yaşanan herşey bir rüyaymış sadece !!!
ömür çok çabuk geçiyor bi bakmışsın ömrün sonuna gelmişsin ansızın da yakalar ölüm .
allah tüm hasta insanlara şifa versin inşallah !
geçenlerde gene hastaneye yatırdılar doktor yapacak birşey kalmadı artık demiş. siz siz olun gerçek arkadaşlarınıza dostlarına sahip çıkın sımsıkı sarılın!!!
pazar günü onu ziyarete gidicem fazla kalamam yanında çünkü nefes alması sıkıntısı var çabuk yoruluyor zaten hastanın yanında kısa ziyaret makbuldur !ona moral olması açısından hep birlikte gitmek onu biraz neşelendirir diye düşündüm.
Kendisi halkalı da oturuyor.
not: 3 tane çocuğu var eli boş gitmek olmaz hediye almadan gelmek yasak en azından çikolata !
Reklamlar
-
Abicim büyük geçmiş olsun. Her işte vardır bir hayır.
Eleman şu an kendinden çok ailesini düşünüyordur. Gözünün arkada kalmayacağını bilmek ister. Bu yöndeki telkinler daha faydalı olur.
-
rabbim sabırlar versin büyük geçmiş olsun.
-
Kelimelerin anlamını yitirdiği yerdeyim
-
Allah ım acil şifalar versin çocuklarına bağışlasın işte yırtınıp çabaladığımız dünya bu sadece 3 gün
-
Çok geçmiş olsun.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
-
Allahtan ümit kesilmez , bir bakmışsın ayaklanmış . Rabbim hayırlısını versin , ölümün bile hayırlısı için dua edelim.
-
Geçmiş olsun acil şifalar inş.
-
Allah acil şifalar versin. Umarım bir çaresi vardr, düzelir.
İstanbulda olsaydım, size katılabilirdim.
-
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin arkadaşım.
-
herkesten allah razı olsun !
-
çocukluk arkadaşımın durumu kötüye gidiyor kalp yüzde 10 çalıştığı için vücudu morardı ödemler oluştu oksijen tüpüne bağlandı izmit koceeli üniversitesi hastanesinde umut tepemiydi neydi tam bilmiyorum yarın detaylı öğrenicem yattığı yeri. hiç gitmedim oraya
durumu iyi deyil yarın mutlaka gitmem gerek benle gelmek isteyen varsa arkadaşıma moral olur.birlikten güç kuvvet gelir morali bozuk 3 çocuğu perişan ve yarın anneler günü sevdiklerinize sahip çıkın .
bir gezi olsa herkes gidiyor biryerlere lakin burdan duyuru yaptım kimse oralı olmadı sağlık olsun !
-
Rahmetli dedem geldi aklima nerede oturuyor bu arkadas?
-
Öncelikle geçmiş olsun,arkadaşına Allah uzun ömür yakınlarına sabır versin arkadaşım.
Ziyaretine gidelim demişsin eyw gidelim ama bu şekilde kimse katılmak istemez. En az 3 gün öncesinden konuyu açacaksın,buluşma yerini/saatini/rotayı belirleyeceksin ki insanlar işlerini ona göre ayarlasınlar.. Sen arkadaşının tam olarak nerede yattığını öğren biz yönetimden yardım isteriz hep beraber gideriz moral ziyaretine.. Yoksa insanlık elbet ölmedi elimizden gelen desteği esirgemeyiz..
-
Karachali adlı üyeden alıntı
Rahmetli dedem geldi aklima nerede oturuyor bu arkadas?
allah rahmet eylesin !
hastane izmitte kendisi halkalıda oturuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Osırıs adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun,arkadaşına Allah uzun ömür yakınlarına sabır versin arkadaşım.
Ziyaretine gidelim demişsin eyw gidelim ama bu şekilde kimse katılmak istemez. En az 3 gün öncesinden konuyu açacaksın,buluşma yerini/saatini/rotayı belirleyeceksin ki insanlar işlerini ona göre ayarlasınlar.. Sen arkadaşının tam olarak nerede yattığını öğren biz yönetimden yardım isteriz hep beraber gideriz moral ziyaretine.. Yoksa insanlık elbet ölmedi elimizden gelen desteği esirgemeyiz..
haklısın ama daha yeni kötüleşti bu ara yeni yatırdılar hastaneye iyiydi geçen evdeydi şimdi izmitteki koceeli üni hastanesinde
-
Allah tan ümit kesilmez , gün doğmadan neler doğar Allah teala sevdiklerine bağışlasın
-
İyide arkadaşının tanımadığı insanları götürmek ne gibi bi moral verebilir ki? Anlam veremedim bu ısrarınıza? Ha motorcuysa başka
-
lickup adlı üyeden alıntı
İyide arkadaşının tanımadığı insanları götürmek ne gibi bi moral verebilir ki? Anlam veremedim bu ısrarınıza? Ha motorcuysa başka
siz sadece tanıdığınız hasta insanlara mı ziyarete gidiyorsunuz ?
darülacezeye veya çocuk esirgeme kurumuna gitsen anlardın beni
kimseye ısrar etmiyorum sadece dua istiyorum gelen olursa moral olur diyordum demekki yanlış düşünüyorum mu acaba !
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
ufukk adlı üyeden alıntı
Allah tan ümit kesilmez , gün doğmadan neler doğar Allah teala sevdiklerine bağışlasın
amin kardeşim inşallah dualarımız kabul olur 3 tane çocuğu var dünya tatlısı hepside 2si okula gidiyor biri daha küçük
-
-
Geçmiş olsun çok zor bir durum, özellikle de çocukları için. Allah hayırlısını versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)