Antalya'dan Kıbrıs'a yolculuk
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Yazini keyifle okudum.
Guzel paylasim
-
Teşekkürler, biraz aceleye geldi bütün fotoğrafları da yüklemeyi beceremedim ama burada daha gezi yapıp paylaşacağım
-
-
Güzel bir gezi olmuş, benim burdan da geçmişsin, Serikteyim ben, dönüşte haberleşelim görüşürüz.
-
Çok güzel bir paylaşım olmuş.
İş amaçlı daha önce 3 kez Kıbrıs'a
gitmişliğim var.Çok değişik ve güzel
bir yer.Yapacağınız gezileri paylaşımda,
biraz hasret gidereyim
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
hoşgeldin hacı...
kilit şeyisini beğenmedim...
burda bağlamana gerek yok...
20 gün izne giderken bile motoru evin önüne bırakıp gittim...
sağa sola giderken de anahtarı hep üzerinde bırakırım... problem yok...
çalma girişimini geçtim... sağını, solunu, düğmelerini bile kimse kurcalamaz...
özellikle kavşaklarda çok dikkat et... yol vermeyen de oluyor...
türk plakalı ve kiralık plakalı araçlara da ayrıca dikkat et...
Doğrusun abi biliyorumda işte İstanbul da alışmışız göz önünde bile götürürler motoru diye alışkanlıktan takıyorum bide içim rahat oluyor.Bir ara bi gezi ayarlayalım.
Alisilin adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş, benim burdan da geçmişsin, Serikteyim ben, dönüşte haberleşelim görüşürüz.
Valla pek zahmetli olduğu için en az 1 sene burada tutmayı düşünüyorum da aklımda dönerken buradan yazarım
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
94CanRR adlı üyeden alıntı
Doğrusun abi biliyorumda işte İstanbul da alışmışız göz önünde bile götürürler motoru diye alışkanlıktan takıyorum bide içim rahat oluyor.Bir ara bi gezi ayarlayalım.
gel gezelim hacı...
denize girelim... kıbrısta 1 mayıstan itibaren denize girilir..
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Vallahi ben nisan 20 de açtım sezonu deniz sıcak bile geldi hala gelibolu dan alışkınım soğuk suya Haftasonu belki akdeniz koyuna gidelim diyoruz veya başka bi önerin olursa oraya gelelim biz güzelyurtdayız 3 motor ortak bi yerde buluşur öyle gideriz harika olur
-
bostancıda motorcu arkadaşımın bahçesi var... hafta sonları oraya gider hem ağaçları sularız hemde mangal yaparız...
irtibatı koparmayalımda... uygun bir vakit gezelim...
-
Güzel bir yazı
Ancak daha fazla resim beklemedim desem yalan olur
-
Haklısınız fakat kafam çok doluydu ne zaman biletimi alacağım bişey unuttum mu derken çok pişman oldum sonra az fotoğraf çektiğime ama güzel bi fotoğraf buldum Girne limanına yaklaşırken çektiğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Harika olur bi kere gezi yaptık mı gerisi zincirleme gelir diye düşünüyorum zaten, özelden numaramı atacağım irtibatta kalalım
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
Bu konuda yazmaya devam et ODTÜ Kıbrıs'ı da yazabilirim bu sene. Hem okulu hem kıbrısta motosiklet olayını merak ediyorum
-
-
Gel bekleriz yardımcı olurum sorun olursa.Okulda motosiklet sever fazla ama motora binen 3-5 kişiyiz malum getirmek götürmek hele almak epey zor.Ama bi kulüp açıcam yakında
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Yeni motorun hayırlı olsun
Anılarım canlandı birden, gemide benim motorumu aynı yere koymuştum
Hoşgeldin bu arada.
Bu konuyu KKTC MT'nin altına yapıştırırsan, orada da güncel arşiv olur
Kazasız belasız sürüşler.
Teşekkürler tamamdır yapacağım.Bi gün birlikte sürmek dileğiyle
-
94CanRR adlı üyeden alıntı
Gel bekleriz yardımcı olurum sorun olursa.Okulda motosiklet sever fazla ama motora binen 3-5 kişiyiz malum getirmek götürmek hele almak epey zor.Ama bi kulüp açıcam yakında
Teşekkürler tamamdır yapacağım.Bi gün birlikte sürmek dileğiyle
Bu yıl motorsuz geçti Kıbrıs, önümüzdeki dönem bir aksilik olmazsa mutlaka
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Kilit göstermelik galiba
-
Göstermelik bile değil vicdan rahatlatmalık, ferhat hocamın dediği gibi Kıbrıs'ta çalma çulma olayları yok hele motor arabada.Zaten çalsa nereye götürecek kaç tane antalya plaka hrc cbr250r var Bir de okulda duruyor zaten öylesine yanıma almıştım bağlıyorum işte.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)