Pulsarı artık bekleyemedim ve inazuma aldım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, bir aydır pulsarı bekliyordum kaporasını vermiştim ama artık yılan hikayesine döndü canımı sıktı artık şimdide 20 mayıs teslim diyorlar yani bu kadar da olmaz, bir ay yaya gezdiğimle kaldım ve bugün Suzuki inazuma mı sym wolf mü derken inazuma nasipte varmış.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun sıfır mı aldın ikinci el mi
-
Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan
-
-
-
Hayırlı olsun Ümit abi kazasız bol gazlamalar.
Şu beyaz çok yakışıklı çocuk ya.
-
Ümit abi hayırlı olsun bikaç fotoğraf atsaydında şenlenseydi buralar
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız abi.Darısı bize
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler.
-
Abi hayırlı olsun.Güle güle kazasız günlerde kullanın.Bizzat kullanmadım ama kullananlardan oldukça olumlu yorumlar var Inazuma ile ilgili.Bir de yapı itibarıyla Pulsar'a göre daha iri ve çanta,topcase kullanıma çok daha uygun.Çok güzel bir tercih yapmışınız.
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Ümit abi hayırlı olsun bikaç fotoğraf atsaydında şenlenseydi buralar
Aynen katılıyorum
-
hayırlı ugurlu olsun, darısı isteyen diğer arkadaşların başına..
-
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun, darısı isteyen diğer arkadaşların başına..
Aminnnn , bende nasiplenirim inşallah, sıra bende ;)
-
Değerli Felis Leo; hayırlı olsun. Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Bugün ilk parti PULSAR sevkiyatı tüm bayilerimize yapıldı. Ancak daha önce de yazdığım gibi ilk partinin çok üzerinde sipariş aldık. İlave tedarik planlarımızı bir ay önceden devraya aldık. 15 MAYIS tarihinde yüklü bir sevkiyatımız var. Birer hafta ara ile devam edecek. Mayıs ayında 4 parti sevkiyat var.
Arkadaşlarım pazarlama politikası olarak algılamasın lütfen. Beklentimizin çok üzerinde sipariş talebi gelince bayiler zor durumda kaldı. Ancak Mayıs ayı içinde sorun çözülüyor inaşallah. Felis Leo kardeşimden de özür diliyorum...
Saygılarımla...
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli Felis Leo; hayırlı olsun. Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Bugün ilk parti PULSAR sevkiyatı tüm bayilerimize yapıldı. Ancak daha önce de yazdığım gibi ilk partinin çok üzerinde sipariş aldık. İlave tedarik planlarımızı bir ay önceden devraya aldık. 15 MAYIS tarihinde yüklü bir sevkiyatımız var. Birer hafta ara ile devam edecek. Mayıs ayında 4 parti sevkiyat var.
Arkadaşlarım pazarlama politikası olarak algılamasın lütfen. Beklentimizin çok üzerinde sipariş talebi gelince bayiler zor durumda kaldı. Ancak Mayıs ayı içinde sorun çözülüyor inaşallah. Felis Leo kardeşimden de özür diliyorum...
Saygılarımla...
Arkadaşımda Dün Cbf 150 sini satıp pulsar için kapora verdi ve 2 mayısdaki partiden gelen motorlar için söz vermişler.Bana pek inandırıcı gelmedi ki Felis Leo çok önceden kapora vermişti.Ki arkadaşımın dediği bana söz verdiler Cuma gelmezse almaktan vazgeçerim.İnş.Sorun olmaz
-
Suzukiyi bekleyemedim bajaj aldım dersin anlarımda...
Bajajı bekleyemedim suzuki aldım nedir...
Hayırlı olsun en iyisi olmuş hocam
-
honda satıp sym alcam vardı baska bir baslıktada
-
hayırlı olsun kardeşim..
bende bekleyemedim sym wolf aldım buğün
-
hoppalaaaa.... neyse hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız binmek nasip olsun.
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Arkadaşımda Dün Cbf 150 sini satıp pulsar için kapora verdi ve 2 mayısdaki partiden gelen motorlar için söz vermişler.Bana pek inandırıcı gelmedi ki Felis Leo çok önceden kapora vermişti.Ki arkadaşımın dediği bana söz verdiler Cuma gelmezse almaktan vazgeçerim.İnş.Sorun olmaz
Ben cbf 150 mi satmadım kaporada vermedim inazuma zaten alamıyoruz kafam rahat yani afaki şeyler beklememek lazım atla deve değil sonuçta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)