Çin malı motorlardan çok nadiren beğendiğim modeller olur.
Bu regal görsel ve teknik olarak gayet iyi. (250 cc olanlarından bile daha iyi)
Rengide çok yakışmış.
Çin malı motorlardan çok nadiren beğendiğim modeller olur.
Bu regal görsel ve teknik olarak gayet iyi. (250 cc olanlarından bile daha iyi)
Rengide çok yakışmış.
bence japona vereceğin parayı çinliye vermeyin. Yaklaşık aynı cc motora sahipler. Sırf daha şekil diye kaliteden ödün vermeyin. Belki bu söylediklerim şimdi pek birşey anlam ifade etmiyordur ama regal aldıktan 1 yıl sonra sıkıntılarla uğraşırken dediklerime hak vermiş olacaksınız. Ama iş işten geçmiş olacak. TVS bile regalden iyidir. Ayrıca uzun ve kilolu bir çok ybr cbf sürücüsü gördüm. Estetik olarak bir sorun olacağını sanmıyorum.
Japon Çinli ırkçılık yapmayalım arkadaşım ya. Şaka bir yana tamam japon iyidir hoştur güzeldir de bu Regal de çöp değildir heralde. Bu görüşe sizi sürükleyen nedir dd150e-2 hakkında ne gibi şikayetler duydunuz. Regal kötü deyip direk motoru gömmek doğru değil bence, örnek olarak vereyim cb125 ace beş para etmez gözümde ama cbf candır bu durumda honda hakkında yorum yapamam ki bi modeli benim için vasat biri mükemmel.
Yorumun için yinede teşekkür ediyorum dostum.
Eski iş yerinden arkadaşım kredi çekip T gidon bir regal almıştı. 250 likti sanırım. Çok estetikti. Ancak sürekli buji değiştirdiğini hatırlıyorum. Bir kere Kırıkkale'ye giderken şanzumanı dağıttı. Sonra da motor düzen tutmadı. Motor arkadaşı o kadar soğuttu ki, ölü fiyata sattı ve kurtuldu. Eline geçen para, kalan kredi borcunun yarısını karşılamıştı. Boş yere kredi taksit ödemeye devam etmiş ve motora tövbe etmişti. Bu olayların tamamı 1 yıl dolmadan yaşandı.
Regal alırdım.Çünkü ybr göre göre bıktım.Uzun ömürlü olabilir fakat tercih etmem.
Regal in üstüne oturdum koltuğu aşırı rahat.Teknik veri olarak zaten Regal üstün.Kendi motorum mcx ile motor blogları benziyor fakat aynımı bilemem.Birazda tarzına kalmış.Ama ikisininde üstüne otur regal dersin rahatlıktan
regale kalitesiz diyen arkadaşlar var, yeni modelleri hiçte kalitesiz değil. görüntüsüde çok güzel, ayrıca cruiser kullanmak bir yaşam tarzıdır al dostum sen, seni yolda bırakıcağını hiç sanmıyorum arada nazını çekersin ama
Evet aslında öyle de denebilir. Alırken de satarkende lafına bayıldım. Yenilerde balansör varmış diye duydum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Ne gibi problemler yaratır acaba bana. Bütün yazı rezil etmesinden korkuyorum sadece o.
Regal i benimde gözüm kesiyor. Hatta kullanıcılarının sitesi var. Oraya üye olup soracaktım. Düzenli bakım yaparsan asla yolda bırakmaz desin biri hemen chopper a girecem Daha önce superlight düşündüm ama vazgeçtim.
Konuyu takipteyim!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Tamam at ama camia içi dayanışma sıfır anlaşılan? Tırstım! Gerçi bende bugün x max facebook grubuna mesaj attım kaç saattir nokta koyan bile yok! İlla CBF kurye motoru alcaz yani :D
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
arkadaş bence gücü pek fazla takılma neden mi
bi arkadaşın 87 model mercedes 200E si var inan olsun 2011 2012 model mercedes harici her markadan daha konforlu daha keyifli bi kullanışı var nede olsa merso yıldız var aga
sen sen ol yıldız dan vazgeç me garanti vs boş işler alacağın araç gerçekten köklü bi marka olsun garantiye ihtiyacın olmaz
ybr yi 20000 km kullandım kendi sınıfında 1 numara
Usta bi bakıma haklısın merso falan iyi hoş güzel de.. Merso dediğin araba çevrede parmakla gösterilir, çünkü nadirdir ama maşallah ybr ye elini sallasan değer. Aman yanlış anlaşılmasın ybr yi kötülemem çünkü gerçekten kendini herkesin gözünde kanıtlamış bir model. Gidip görücez bundan sonrası kısmet..
usta görüntü şekil olacakta eee biraz makinası da kuvvetli olsun, regalle turlarken ybr seni sollarsa makyaj bir yere kadar
makina ne kadar kuvvetli olursa olsun yanından giden düşük cc li arkadaşım kendini test etmek için seninle kapışacaktır sonunda madara olmak var
bu regallerin 350 cc olanı var, 150 cc yi zorlayacağına biraz keseyi zorla, tabi bütçene de saygı duyuyorum sen daha iyisini bilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)