Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ehliyet hakkında yardm ??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    çelik 100 cc cup ( modifiye )
    arkadaşlar şöyle bir şey duydum aslı var mı kursun verdiği sertifika varmış o sertifika ile 2 yıl sınırlı olan araç kullanma hakkın varmış 2 yıldan sonra bastırman gerekiyormuş hani ben 2 yıl kaçmicam ama yeni motor alcm şöyle 4 5 ay ertelemek isityorum ???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım sen stajer ehliyetten bahsediyorsun , işliyo mu o kanun ?

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Bende bu pazartesi belgelerimi kursa teslim ediyorum ama bu kanun bana işlemiyor ama?

Motosikleti
    yok sıtajer ehliyet değil normal ehliyet ama benim demem şu ehliyeti bastırmk için 550 tl masraf gidiyo biri bana kursun verdiği sertifika ile bastırasıya kullana bilirsin dedi tabi 2 yıl sınırı varmış varmı öyle bişey yani polis ehliyet sorduğunda sertifika işe yarıyormu bana 5 6 ay yaraması bile yeter

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    Sınavı kazandığın açıklandıktan sonra iki yıl içinde ehliyeti alman gerekiyor. Bu süre içinde almazsan tekrardan kursa yazılıp sınava girmen gerekir.

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    konuyu açan arkadaş, duyduğun şey tamamen palavra. ehliyet kartı olmaz ise ehliyetsiz sayılırsınız. stajyerlik ise 1 ocak 2015te başlıcak

Being - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    O sertifikadır fakat ehliyet olarak geçmez dostum. Bu tamamen yalan, yakalandığın anda yersin cezayı

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende 1 sene sertifika ile gezdim. Kesinlikle cezası var ehliyet yerine geçmiyor. Kuryelik yaparken çevirmeye takılmıştım sertifikayı sallamadı bile zar zor ikna ettim maddi durumlar falan filan. Her zaman işe yaramayabilir, o olaydan sonra hemen gidip ehliyetimi aldım kafam rahat. Sende ona güvenip trafiğe çıkma lütfen geçerliliği olmuyor malesef.

Motosikleti
    teşekkür ederim bastırcam ehliyeti daha önce 3000 yedim tekrar yemek istemiyorum :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)