Egzoz bir sonraki cbr650 de duke200 gibi asagiya gizlenecek heralde
Egzoz bir sonraki cbr650 de duke200 gibi asagiya gizlenecek heralde
beyaz güzel en iyi renk beyaz yakışıyorda
XJ6 Diversiyon F varken o para bu makineye haram, İllaki bu parayı harcıycam dersem alırım Fazer 8 i giderim yoluma.
http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/...X2ZHcnVESXM%3D
burda ki video da dyno testi var 258 km hız diyor ama ne kadar gerçekte o hızlara çıkabilir bilinmez.Bir Ülkemizde hız konusu ve Hp konuusu;
Türkiyede anladık ki 100 HP altında olamaycak
hız limiti 250 - 300 arası çıkabilen makinalar olacak.
konfor gösteriş azyakma vergi bakım bunlar 2. plana düşüyor bir süre sonra bana öyle geldi.
Benim de hoşuma gitti ama şimdi 600f verip üzerine 10 civarı verip bunu almak pek akıl karı değil.Biraz bekleyecez anlaşılan şimdilik yada başka güzel bir alternatif olana kadar (Hayabusa )beklekmek lazım.
Adana dan selamlar...
Ben de azami beygir değerini görünce biraz şaşırmıştım. Ama Honda azami güç azalsa da, devir saatinin geri kalan her yerinde daha fazla güç veren bir motor ürettiklerini söylüyor. Yani bu motor önceki modellere göre özellikle alt ve orta devirlerde canavar gibi olacak sanırsam. İşi bilen adam devir saatinin her yerinde iyi güç veren motor arar.
İstanbulda canlı gorebılcegım bayı var mı kırmızı beyazına talıbım 2011 600F 24 ıstıyen zıhnıyetler , yerıne bunu alır mıs gıbı garantılı bınerım tabı bazı arkadaslarım mt07 daha ıyı dıyor ama naked racıng tourıng kıyaslanamaz ve bence bu alet cok rahat 240 gorur gıbıme gelıyor ... tek begenmedıgım yanı arka stop 600Fte ne guzeldı sıvrı kuyruk bu ne tasarım 90lardan kalma
Şasinin aluminyumdan çeliğe dönüştürülmesi, motor gücünün düşürülmesi gibi tatsızlıklar var. 3 pistonlu kaliperlerin 2 pistonlu olması kombine fren olmayışı ile alakalı sanırım. Değilse bir eksi de buraya.
Bunları geçtim de arka maşanın doğrudan süspansiyona bağlanması hayal kırıklığı oldu benim için. CBR250'de bile prolink varken bunda olmaması can sıkıcı.
Beklediğim bir motordu ama biraz hayal kırıklığı oldu. Herşeyi ile eh işte bir motor olmuş.
Arkadaşlar Ege bölgesinde almayı düşünen varmı?2 3 kişi gidersek indirim alabileceğimizi düşünüyorum ben kesin alacağım
Egsoz Olarak tavsiyesi olan varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Kombine fren sistemi olmadığı nerde yazıyor acaba ? Eğer yoksa bencede Kötü olmuş
Ben bu kategoride alternatifsiz olduğunu düşünerek bu hafta alıyorum bu motoru. Yamaha xj 77 hp, abs yok, cbr daha yakışıklı. Ben tek far tasarımını daha çok beğeniyorum şahsen. Eminim bir çok şeyi de belli arge çalışmalarına dayanarak değiştirmişlerdir. Şunu bunu değiştirmişler konusunu ise motoru kullandıktan sonra konuşmak daha doğru olur.
2-3 kişi birleşip almak fiyat açısından çok şey değiştirmez çünkü motor yok. Ben denizlideyim, buradaki bayiye 1 tane gelecek ilk etapta, onu da ben alıyorum mesela. Bir kaç bayiye telefon ettim, fiyat net.
ne garip ya neden her motorun her rengini getirmezler hayret bisey. Ben bangkok fuarinda duz kirmiziya binmistim cok superdi duz ducati kirmizisi. Ayrica mat siyahi vardi onu begenmemistir. Burdada sadece duz kirmizi ve mat siyah var. Birde H2C (honda 2 customize) nin custom renkleri vardi onlarda tatliydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
burda gorebilirsiniz h2c versiyonunu
https://www.google.com/search?q=H2C+....0%3B960%3B632
Tamamen cehaletimden dolayı soruyorum arka amortısortun olmaması çaldıkları parcaların bıze - yonde ne zararları olucak mesela amortısor konforsuzluk mu yaratıcak combıne frenın olmaması berbat bsy zaten. 2 pıston fren ne yapıcak ? acıklarmısınız ona gore alıcam cunku ...
Sıfırının 26 olduugnu goren 2011 F sahıplerı ılanları hızla 2 3 lıra asagı ındırdıler
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
Anes motorda olamaz daha bugünden itibaren sevk edilmeye başlanacak motorlar. Sizin gördüğünüz cbr 500r dır, karıştırmış olabilirsiniz aynı tarz çünkü. Renk olarak da siyah, gri ve tricolor (beyaz kırmızı mavi)renkleri var türkiyede. Düz beyaz avrupada yok, asya ve amerika pazarında var. Almayı düşündüğüm için araştırmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)