Butcem 2000 - 3200 arasi az yakan 2 kisiyle iyi gidebilen parcalari ucuz saglam bi motor almak istiyorum. Herkesin goruslerini bekliyorum . Ozellikle tecrubeli abilerimin
Butcem 2000 - 3200 arasi az yakan 2 kisiyle iyi gidebilen parcalari ucuz saglam bi motor almak istiyorum. Herkesin goruslerini bekliyorum . Ozellikle tecrubeli abilerimin
Honda CB125E yada ACE
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Temmuzda aliyorum
Abi onun icin devir saati yok bide titresim var diyolar hemde parcalari pahaliymis
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Zaten o zaman alcam ama hangisi
Eyvallah abi dogru soyluyosun benim dayimda bi kaza gecirdi kazalari kotudur ama baglandim bi kere cok inatci birisiyimdir kesin alicam . Ama haklisin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Kanuni windy s pek bilmiyorum. ama yamaha ve cbfyi cok ovduler
yamaha ve cbf plaka dahil beş bin altı bin tl yi geçiyo sırasıyla sen diger alternatiflere bak, ..
mondial vulture 150
Ben 0 almicamki 2 .el temiz bisey dusunuyorum yamahayi ele avuca sigdiramiyolar
ybr açık ve net (eski kasa tavsiyemdir)
neden eski kasa ? eski kasa 2005-06 arasındanmı bahsediyosun
Salcano Wolf bütçene ve beklentilerine göre iyi bir motosiklet bence. Motoru YBR ile aynı bu nedenle parça sıkıntısı olmadığı söyleniyor. Ayrıca kullananlar da oldukça memnunlar.
Evet salcanoyu öneren olmuştu titreşim için sıkıntısı varmı benmi öyle biliyorum . bide motor aynı olabilir ama ybr kadar saglammı
Sonuçta YBR'de bir titreşim sıkıntısı olmadığına göre bunda da olacağını sanmam çünkü motorlar aynı
Fiyat/performans olarak o bütçe grubunda tavsiye edilen bir motosiklet ama tabi kullanmadığım için çok detaylı yorum yapamam. Daha detaylı bilgiyi kullanıcı sayfalarında vereceklerdir.
Mümkünse 2.el bir salcano wolf bakın o fiyatlar arasında var.Sıfır alıp ötv+kdv+ ruhsat masrafı ödemeyin...
Ya da bajaj boxer olabilir diyecem ama motor daha yeni piyasaya çıktı iyimi kötümü tam bilemiyorum ama taş gibi sağlam olduğu söyleniyor...
Motoru almadan kask mont vs. alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum...
Mont kask falan herşey var merak etme
bajaj boxer dusunuyorum olabilir ama biraz daha araştırmam lazım
cb 125 ace al 2. eli 2750 felan titreşim bir ybr cbf kadar hızı yeterli yakıtı yakmıyor parçası şeyi ucuz gül gibi motor işte (kendimde az para varken bu motoru alacaktım)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)