agrasiwe adlı üyeden alıntı
herkesin bir bahanesi var tabiki fikirler için teşekkür ediyorum hepinize, yalnız bende hergün 32 km goptan ataşehire gidip geliyorum, haftada 325 kesin yaptığım, ekstra adliyelere felan gittiğimi saymıyorum, hafta sonuda 50 km yapıyorumdur, daha fazlası vardır eksiği yoktur, haftada 375 km, ayda 1500 km, senede 18000 km kesin yapıyorum, 18000 x 5 : sene kullansam 90.000 km yapar.. kaldıki hocam bu motor 90,000 km bana göre yapmaz, 40 000 50 000 kmde motor yaptıranları görmüştüm internette... aslında sebebimde oydu, ayrıca maalesef sizin dediğiniz gibi şehir içinde 110 115 ile sabit gidilse o şekillerde yakıyor, ama ben daha o kadar bir iki kez yaktırdım, ister istemez 130 140 ları görüyoruz, devirde çok çevirdiği için çok yakıyor, wolfte dikkatimi çeken oydu, az devir, seramik kaplama, ömürlük motor gibi, he yine dediğim gibi eğer titreşimi çok ise, torku düşük ise zaten vazgeçicemde.. yinede sizin hesabınız için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
oraya üyeyim hocam, orda da iki üç kişi var, cbr250r satıp volfe geçen, onlarda memnun, hatta kullanırsan kesin alırsın diyorlar, o kadar kesinler, yalnız istanbul da kimse denk gelmedi al kullan diyen, yani sözde al kullan diyenler var ama denk gelmiyor, uymuyor, bir arkadaşla konuşuyoruz oda müsait olamadı hiç iki arkadaş motor arıyoruz denemek için...