bende kendi düşüncelerimi söylemek isterim umarım yardımcı olur;5 senedir cbf kullanıyorum ve şuan askerdeyim dönünce direk alacağı motor sym wolf 250,bundan 3 sene önce filan olsaydı heralde cbr 250 alırdım çünkü 250 sınıfında pek motor yoktu (şuanda seçenekler çoğaldı diyemeyiz) hem servis hem kalite hem 2. el piyasasını düşünerekten alırdım.
cbr 250 yi kullandım wolfu maalesef test etme imkanı bulamadım,bana göre cbr'da da titreşim var cbf 150 ye gör ama bu titreşim çinli motor titreşimi değil tek silindirin verdiği balansöründe kesebildiği min titreşim
yani wolfde tek silindir ve balansör olan bir motor wolfu kullanmadım ama cbrdan fazla titreşim olduğunu düşünmüyorum..
gelelim cbr'ı satıp wolf alma konusuna bence bu konuda siz şanslısınız cbr 2.eli wolfe göre iyi olan bir motor bence rahatlıkla satıp uygun fiyata wolf alabilirsiniz hatta ben gecen hafta bayiden 11bin tl anahtar teslim fiyat aldım,facebook grubunda üyelere özel 10 bin tl anahtar teslim fiyat veriyolar..benim konuştuğum bayi fatih teki hüner motor.
son olarak ben olsam zaten wolfu alıcam demiştim
ama şuan cbrım olsa eğerki aldığım fiyata satabilirsem hemen değiştiririm..birde wolfun 2. eli cbr'a göre zayıftır,wolf mantıklı bir motor alıp uzun süre kullanma mantığıyla alınmalı şuan,ileride 2 el piyasası iyi olabilir ki bence bu gidişle honda kadar olmasada oturur.
birde hiç wolfunu satıp cbr almak isteyen görmedim ama sizin gibi olan bir kaç kişi daha forumlardan okudum bu da insana aklın yolu bir dedirtiyor