Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: HANGİ KASKI SEÇERDİNİZ

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • HJC

10 20.83%
  • XLİTE

6 12.50%
  • ARAİ

32 66.67%
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kazadan sonra yeni KASK Kararsızım

REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Bence hjc
    Denniskirk.com da 500$ s bulabilirsin, guvenilir bir sitedir.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hjc
    Denniskirk.com da 500$ s bulabilirsin, guvenilir bir sitedir.
    Baktımda Plus modeli değil.Plus 150-160 dolar daha pahalı

ÖRNEK : http://www.ebay.com/itm/HJC-RPHA-10-...-/350902625929

Aynı kask Plus olmayan 445$

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Alıntı dionysos06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banada bi mono kapak lazım :D Araştırıyorum ama bulamadım.
    E-Baydan baktımda NİNJA vs için var.Fakat 250 TL yi gözden çıkarman lazım.Eski kasa cbr lar için olanlar var Yeni kasa yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Hocam odan gayet güzel görünüyor. Motosiklet aksesuarlarıyla vs dolu. Bence dekoratif amaçlı kullanabilirsin... Pahalı bir dekor olur ama canın sağ olsun. Artçının hayatından da kıymetli değil ya ;) Hı diyorsan artçı kullanacak durumda, o zaman sana demezler mi yeni kask alma onu kullanmaya devam et :D
    Şuan orada zaten

HASAR DURUMUDA ÇİZİK YA DARBE ALMADI KÜT DİYE

dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Bak gayet güzel olmuş dekoratif olarak... Böyle şeyleri bende hemen değerlendirir atıl durumdan kurtarırım ;)

Bak gayet güzel olmuş dekoratif olarak... Böyle şeyleri bende hemen değerlendirir atıl durumdan kurtarırım ;)
    Hacı birşey olmamıştır ya kaska Birkaç çizik Villa değil ki evim DEKOR olsun

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı birşey olmamıştır ya kaska Birkaç çizik Villa değil ki evim DEKOR olsun
    Mesele içindeki köpük zaten. Sağlam kask takıyormuşsun :D 100 tl lik plastik kasklardan değil ki karpuz gibi dağılsın. Darbeyi absorve eden strafor köpük özelliğini yitirmiştir... Dekor yapmak için illede saray olması gerekmez ki :D Benim evimde küçük ama göze hoş gelen dekoratif şeyler yaparım yinede :D
    Bir garip yolcu...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Schuberth al. Ses yok huzur var SR1 gider sana.

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Schuberth al. Ses yok huzur var SR1 gider sana.
    Pahalı ve HJC kadar içime sinmiyor.900$ bide %20 vergisi var.650 + %20 ile 900 +%20 arasında ciddi fark var.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    J.LORENZO aynısını kullanıyor.
    Emin misiniz?

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Bizim buranin para birimi Thai Baht ve 1 Amerikan Dolari 32 Thai Bahti su anda.

Senin PLUS kaski bizim buradaki bir dukkanin internet sitesinde baktim 14850 baht ta satiyorlar yani 464 dolar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------

1 yada 1.5 ay icinde Turkiye'den bir arkadasim CBR125 icin mono kapak satisina baslayacak. Eger acelen yoksa satmaya basladiginda sahibinden linkini veririm.

Banada bi mono kapak lazım :D Araştırıyorum ama bulamadım.
    dionysos06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim buranin para birimi Thai Baht ve 1 Amerikan Dolari 32 Thai Bahti su anda.

Senin PLUS kaski bizim buradaki bir dukkanin internet sitesinde baktim 14850 baht ta satiyorlar yani 464 dolar.

http://i.hizliresim.com/O27ZbQ.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------

1 yada 1.5 ay icinde Turkiye'den bir arkadasim CBR125 icin mono kapak satisina baslayacak. Eger acelen yoksa satmaya basladiginda sahibinden linkini veririm.
    Tabiki sabırla beklerim. İvedilik gerektiren bir şey değil neticede. Ama lütfen satışa başladığı zaman haberdar etmeyi unutma. Sakıncası yoksa arkadaş olarak ekliyeyim. En azından göz önünde bulunursak unutmamış olursunuz. ;)
    Bir garip yolcu...

ARAİ 'yi markadan dolayı seçiyorsunzu sanırım Önde gidiyor

Panther38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R25 MİDNİGHT BLACK
    Merhabalar arkadaşlar konuyu biliyorsunuzdur zaten patladık

Şimdi benim kaskım RACE-R Pro idi 1.500.00 Tl civarına almıştım.Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim.

MOTOGP deki J.LORENZO hayranlığımdan dolayı ne zamandır kaskını almak istiyordum. TMF DAİNESE Tulumuma, eldivenime ve botuma uygun olan bir renk çerçevesi içinde ( TAMAMEN KIRMIZI BEYAZ KOMBİNDEYİM ) NİNJA 300 ü de beyaz alacağım.Bizdeki R1 de beyaz.

İkisi arasında kararsız kaldım.Fiyatlara %20 Vergi eklemeyide unutmayalım tek tük fiyat farkı var aralarında.İç pedleri çok iyi iki kaskında.Siz olsanız hangisini seçerdiniz tamamen göz ve renk hitabı olarak

Sonuç olarak hepsi 1.800 1.900 civarına denk gelecek vergi gümrük dahil.

http://www.ebay.com/itm/HJC-R-Pha-10...-/271458870453
    http://i.ebayimg.com/00/s/NzU5WDgwMA...S3qEw/$_57.JPG

http://www.ebay.com/itm/X-Lite-802R-...item23331b6a7f
    http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMD...SnmA3/$_57.JPG

http://www.ebay.com/itm/Helmet-Arai-...7cbced&vxp=mtr
    http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA...l(w~~60_12.JPG
    Shark dan vazmı geçiyorsun erkan kardeşim. :D
    GAZLA UÇARSIN FRENLE KONMA İŞİ PROBLEM NASIL OLCEK

Alıntı Panther38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shark dan vazmı geçiyorsun erkan kardeşim. :D
    Hacım en üst segmentini kullandım SHARK'ın Değişiklik olsun bide Replicaya lorenzoyu katmak istiyorum.Harika bir kask pedler mükemmel surat şeklini bu kadar iyi kavrayan kasktı HJC PLUS RPHA 1050gram olmasıda çok cezbediyor beni Arai RX7-GP baktım da hem pahalı 2.200 Tl civarı hemde yeşil siyah tulumla botla uyumlu olmayacak.Kaldı ki 1.200 nerede 2.200 nerede kask için.
    Panther38 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 650F

fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle büyük geçmiş olsun. Allah daha kötü kazalardan belalardan korusun inşallah. İlk mesajda sadece görünüş olarak kıyas yapmamızı istemişsin hepsi de sonuçta iyi kasklar. Bunların arasında hjc'yi görüntü olarak tek geçerim. Görünce resmen vuruldum kaska tulumunuzla da daha uyumlu olacak. O havalı imaj diğer kasklarda yok bence. Tabi zevk renk meselesi bu işler

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Erkan Dr sansa 1 sene yasaklamadı motoru?
    acelen ne kask almakta?
    Taze mal almayacaksan bekle indirimli alırsın hangisini istiyorsan.
    Bir de yurtdışından gelen kaskları nasıl getiriyorlar düşmeye karşı satıcıya danış. Nasıl bir şeyin içinde gelecek?
    Satıcı ile üretim tarihini konuşmadan alma.

Artçı konusuna gelince:
    masadan düşse kaskın durumu sorgulanması gerekirken, 45 km ile kazayı küçümsemen ( hem de o kazayı yapan olarak aldığın hasarı bildiğin halde ) biraz garip. O kazada nerede ise her yerin hasar alırken kafan da niye hiç hasar olmadı acaba? Kask işini yapmış olmasın. Kafanı bir yerlere vurmadığını zannetmiyorum. Netekim kasktaki görüntü de bazı temaslara işaret ediyor.
    Açıkcası Bursa'ya sana ziyaret gelsem, artçı olarak motoruna binecek olsam, o kask yerine çenesi açık, 200 TL lik ls2 kaskları tercih ederim.
    Sevgiler...
    santo78 ve wolrath bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR 650F
    Zaten motor yasagin varsa bekle modeli gecince zaten ucuzluyor.

Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acelen ne kask almakta?

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Hacım en üst segmentini kullandım SHARK'ın Değişiklik olsun bide Replicaya lorenzoyu katmak istiyorum.Harika bir kask pedler mükemmel surat şeklini bu kadar iyi kavrayan kasktı HJC PLUS RPHA 1050gram olmasıda çok cezbediyor beni Arai RX7-GP baktım da hem pahalı 2.200 Tl civarı hemde yeşil siyah tulumla botla uyumlu olmayacak.Kaldı ki 1.200 nerede 2.200 nerede kask için.
    Rx 7 Gp'in düz siyah modeli var. Renkten dolayı vazgeçeceksen Ben geçen sene aldığımın bu ay son taksidini ödüyorum Sessiz bir kask değil ama yazın inanılmaz kullanışlı ve rahat. güvenlik olayından bahsetmiyorum zaten.

Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E-BAY 1050 demiş Enteresan

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Alıntı ayhan.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rx 7 Gp'in düz siyah modeli var. Renkten dolayı vazgeçeceksen Ben geçen sene aldığımın bu ay son taksidini ödüyorum Sessiz bir kask değil ama yazın inanılmaz kullanışlı ve rahat. güvenlik olayından bahsetmiyorum zaten.
    Renk hacı olay zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acelen ne kask almakta?
    Taze mal almayacaksan bekle indirimli alırsın hangisini istiyorsan.
    Bir de yurtdışından gelen kaskları nasıl getiriyorlar düşmeye karşı satıcıya danış. Nasıl bir şeyin içinde gelecek?
    Satıcı ile üretim tarihini konuşmadan alma.

Artçı konusuna gelince:
    masadan düşse kaskın durumu sorgulanması gerekirken, 45 km ile kazayı küçümsemen ( hem de o kazayı yapan olarak aldığın hasarı bildiğin halde ) biraz garip. O kazada nerede ise her yerin hasar alırken kafan da niye hiç hasar olmadı acaba? Kask işini yapmış olmasın. Kafanı bir yerlere vurmadığını zannetmiyorum. Netekim kasktaki görüntü de bazı temaslara işaret ediyor.
    Açıkcası Bursa'ya sana ziyaret gelsem, artçı olarak motoruna binecek olsam, o kask yerine çenesi açık, 200 TL lik ls2 kaskları tercih ederim.
    Sevgiler...
    Abi bileydim 200 liralık kask alırdık İçim acıyor şimdi o kadar para kolay kazanmıyorum ki 2.000.00 3.000.00 aldığım söylenemez 1 maaş 1 kask demek Neyse dekor olur artık. Doktor konusuna gelince konusuyor işte NİNJA 300 ü biran önce alıp Pist Günlerine gitmek istiyorum.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Senin yerinde olsam yapacaklarımı sana sıralayayım. Beğendiğin olursa kullan:

1) Doktor ne kadar süre dediyse yarısı kadar motora yaklaşmazdım. Ekipmanın önemini idrak etmişsin. Ama en önemli ekipmanı unutuyorsun.
    Vucudun. Sen beden değilsin. Bedenin toprak olup gidecek. Bedenin senin kıyafetin ya da bineğindir. En sığ yaklaşımla bile; bedenin yatakta yattığı halde, rüyanda serberstçe gezdiğini bilirsin!!!
    İşte bu yüzden tıpkı kask gibi o da şu anda kullanılır durumda değil.
    Vucuduna tekrar hasar aldığında seni koruyabilecek, hayatını ikame ettirecek direnci sağlayacak, iyileşme süresini vermelisin.
    Doktorun söylediği sürenin en az yarısı.

2) Güzel bir içlik alırdım kuşaklı. İç organlarının titreşimini engelleyen. Tcihiboda da çok güzel kayakçılar için sırtlık var. Termal içliğin içine gömülü kaliteli malzemeden bir sırtlık. Kuşağıda böbreklerini ve göğüs kafesi altından sağlam bir cırtla tutuyor seni.
    Yazın nasılsa binemeyeceğine göre sonbahar da minimum ısılarda bile içini ısıtır. Tulumun içine giyersin. Linki Burada TIKLA

3)Gene kayakçıların, snowboardçuların kullandığı güzel bir donlar var. Dize kadar. yanlarda kalçada baldırlarda korumalar ve korumlar üstüne de plastik aksam var. Kuyruk sokumunun üstünde bile yumuşak koruma üstüne plastik aksam darbeyi emiyor. Vucudun iyce kendine gelene kadr normal üstü koruma iyidir. Hazreti Google a kalça koruma yaz envayi çeşidi geliyor.

4) Artçıya kask falan almam. Çünkü artçı da almam. Bir süre bindiğimde elim ne kadar titriyor. Virajllara ne kadar rahat giriyorum diye ölçerim.
    Kaza sonrası sürüşünde bazı değişiklikler olması normal. Olumlu ve olumsuz değişiklikler. Bunlar dengeye oturuncaya kadar arkama kimseyi almam.
    Artçı kaskı olmaması da bunu kolaylaştırır. Mazeretin olur.
    Ama illa alacaksan alacağın kaskı 200 TL lik ucuz bir model seç ama yeni kask al. Eski kaskına da çiçek dik.

Abi bileydim 200 liralık kask alırdık İçim acıyor şimdi o kadar para kolay kazanmıyorum ki 2.000.00 3.000.00 aldığım söylenemez 1 maaş 1 kask demek Neyse dekor olur artık. Doktor konusuna gelince konusuyor işte NİNJA 300 ü biran önce alıp Pist Günlerine gitmek istiyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)