Anket: HANGİ KASKI SEÇERDİNİZ
- Katılımcı sayısı
- 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Kazadan sonra yeni KASK Kararsızım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hjc yi pek duymasamda madem çok fiyat farkı yok aralarında sanki araiden daha afilli duruyor.
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Hjc yi pek duymasamda madem çok fiyat farkı yok aralarında sanki araiden daha afilli duruyor.
Benimde gönlüm ondan yana. HJC tamamen parasına göre kask yapan firma. SHOEI Arai kadar köklüdür.
J.LORENZO aynısını kullanıyor.
-
Artci kaski yapacam demene takildim. Yani artciyla kaza olursa olsun gebersin kafasi kirilsin artcinin diyorsun.
Neyse kaski inrernettenmi alacan yoksa magazadanmi?
-
santo78 adlı üyeden alıntı
Artci kaski yapacam demene takildim. Yani artciyla kaza olursa olsun gebersin kafasi kirilsin artcinin diyorsun.
Neyse kaski inrernettenmi alacan yoksa magazadanmi?
Almanya dan aldım. 1.500.00 tl lik kask o Ben kendim takmam.Çizildi falan benim morelim bozuluyor böyle durumlarda.Artçıya takacağın SCORPİON EXO 1000 / SHOEI MULTİTEC / SHARK SPEED-R dan daha kraldır şu haliyle.
-
Hayir yeni alacagin kaski soruyorum , Internettenmi alacan yoksa magazadanmi. AEA eski kaza yapmis kasklarinizi imha edin diyor. Onemle duyrulur.
-
-
Tulumunuzu da ekleseniz daha iyi olur gibi;) hjc daha havalı görünüyor diğerlerine göre bence !
-
659 $ sakin verme ona
Asadaki adrese git amerikadan yolluyorlar shipping de 50 dolar falan. Benim kullandigim sitelerden biri. Aradaki farki gelince vergiye verirsin. Hadi kolay gelsin.
http://www.motorcyclegear.com/pricing/private/7488
-
Dostum bu plus modeli benim seçtiğim yoksa aynı kasa 459 Dolara da var.Free ship. Plus versiyonu 3 katmandan olusuyor ve pedleri çok daha rahatmış.Ve carbon 1.050 gram falan.
-
"Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim."
tanrı Türkiye'deki artcıları korusun.
-
Hayir yeni alacagin kaski soruyorum , Internettenmi alacan yoksa magazadanmi. AEA eski kaza yapmis kasklarinizi imha edin diyor. Onemle duyrulur.
Netten alıcam Eski kask 1.500.00 Tl olunca NOLAN-LS2 muamelesi yapamam Kasktan kaska göre değişir bu süreç.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
"Artık darbe emiş gücü vs gitmiştir diye artçı kaskı yapmaya karar verdim."
tanrı Türkiye'deki artcıları korusun.
Kardeşim 45 km ile kaza yaptık diye 2 asgari ücretindeki kaskı sokağa mı atayım ? Millet kırık dökük kasklarla geziyor.Burada bana olay muamelesi yapma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
OokareenoO adlı üyeden alıntı
Tulumunuzu da ekleseniz daha iyi olur gibi;) hjc daha havalı görünüyor diğerlerine göre bence !
Diğer ekipmanlar
Botuda kırmızı yapacağım
-
Konudan çıkartmamız gereken bilgi, senin motoruna artçı olarak binilmez
-
Motorcu Abi adlı üyeden alıntı
Konudan çıkartmamız gereken bilgi, senin motoruna artçı olarak binilmez
45 Km hızda düş 1.500 tl çöp olsun.Kaç para maas alıyorsun.Kaç paralık kask takıyorsun. ?
-
Yav sanki sürekli artçı ile geziyor sanarsiniz...
-
motorcrus adlı üyeden alıntı
Yav sanki sürekli artçı ile geziyor sanarsiniz...
Artçı ekipmanım dahi yoktur.Sevgilim yok 3 kişiden fazla arkama binen olmamıştır. Bindirmiyorum çünkü 2 kişiye göre amortisör mü ayarlayayım.1 kere aldım trafikte gidon sallana sallana gidiyor.O yüzden almamaya özen gösteriyorum.Mono kapaklarda pahalı 350 TL CBR 250 için
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
45 Km hızda düş 1.500 tl çöp olsun.Kaç para maas alıyorsun.Kaç paralık kask takıyorsun. ?
Hocam odan gayet güzel görünüyor. Motosiklet aksesuarlarıyla vs dolu. Bence dekoratif amaçlı kullanabilirsin... Pahalı bir dekor olur ama canın sağ olsun. Artçının hayatından da kıymetli değil ya ;) Hı diyorsan artçı kullanacak durumda, o zaman sana demezler mi yeni kask alma onu kullanmaya devam et :D
-
Hocam şakadan hiç anlamıyorsunuz
Burda herkes kaskı çöpe at yazmış. Yapılması gereken o ama benim ve bunu yapanların başıma gelse 2 değil 10 defa düşünürüz
Gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
Artçı ekipmanım dahi yoktur.Sevgilim yok 3 kişiden fazla arkama binen olmamıştır. Bindirmiyorum çünkü 2 kişiye göre amortisör mü ayarlayayım.1 kere aldım trafikte gidon sallana sallana gidiyor.O yüzden almamaya özen gösteriyorum.Mono kapaklarda pahalı 350 TL CBR 250 için
Al sıkıntı değil kardeşim sen kask için tavsiye istiyorsun,
ne alakaysa...
Millet artçı için kazali kaskimi layık görüyorsun vs. Vs. Saçmalıklar...
-
Banada bi mono kapak lazım :D Araştırıyorum ama bulamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)