Anket: HANGİ KASKI SEÇERDİNİZ
- Katılımcı sayısı
- 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Kazadan sonra yeni KASK Kararsızım
Reklamlar
-
arai candır. fakat neden tum resımlerınde arkada red bull var anlamıs degılım =)
Reklamlar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
arai candır. fakat neden tum resımlerınde arkada red bull var anlamıs degılım =)
Hacım 3 liradan alıyom kampanyada 473ML Stokluyorum 30-40 arası sigara alkol kullanmadığım için bunun tadı hoşuma gidiyor.
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Hacım 3 liradan alıyom kampanyada 473ML
Stokluyorum 30-40 arası sigara alkol kullanmadığım için bunun tadı hoşuma gidiyor.
yok cok sukur bende sıgara gıbı maddeler kullanmıyorum =) bende enerjı ıcecegı olarak burn'u sevıyorum paket halınde alıyorum fakat her resmınızde gorunce ona bıraz guldum =) sımdıden sıze afıyet olsun =)
-
Gerek yok onuda içmeyin. sade maden suyu ile su, ayran içecekler en iyisi ;) sitrik asit Cart cırt olmayacak
-
Eğer alabiliyorsan Arai RX-7GP al derim kesinlikle. Hatta şöyle birşey okudum : Öncelikle Arai sponsorlu yarışçıların hepsi RX-7 GP modelini kullanıyor. Arai kaskların hepsi el yapımı kasklardır dolayısı ile her kask için aynı özen gösteriliyor. Sorunuza dönecek olursak eğer, MotoGP, WSBK gibi yarışlarda kullanılan ARAI RX-7 GP kasklar, şuanda satışı devam eden RX-7 GP serisi ile birebir aynıdır.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
-
berketan adlı üyeden alıntı
Eğer alabiliyorsan Arai RX-7GP al derim kesinlikle. Hatta şöyle birşey okudum : Öncelikle Arai sponsorlu yarışçıların hepsi RX-7 GP modelini kullanıyor. Arai kaskların hepsi el yapımı kasklardır dolayısı ile her kask için aynı özen gösteriliyor. Sorunuza dönecek olursak eğer, MotoGP, WSBK gibi yarışlarda kullanılan ARAI RX-7 GP kasklar, şuanda satışı devam eden RX-7 GP serisi ile birebir aynıdır.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Yok hocam çıkamam o kadar. HJC RPHA10 PLUS alacağım sanırım.
-
arai candır gerisi heyecandır (bell kaskım var :( )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)