la 50. yıl parkı mı ora
haber edeydin de seyre geleydik
Hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullanın, güzel gezilerinizi bekliyoruz.
Aprilia capanord düşündünüz mü? Karşılaştımalarda bayağı övüyorlardı, özelliklede fiyatı bakımından.
cebecideyim ben :D
tekrar gelecek olursan ses edersen kopar gelirim valla
Dostum bende cebeci de oturuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Acemice oldu ama birde video ekleyeyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Maşallah
hayırlı olsun usta
artık boool boooool gezersin
Kazasız Belasız Kullanmanız dileğiyle
Motorun Ön kısmı Çok hoşuma gitti,Motora binince alien and predator ün kasklarından takılsa Çok uyumlu gözükürmüş :D Gibi geldi bana :D Ama Türkiyede bu tarz değişik Kask yok sanırım :(
https://www.google.com.tr/search?q=alien+and+predator&source=lnms&tbm=isch&s a=X&ei=UTF7U56AB8nGyQOYmoDAAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw= 1350&bih=966#q=alien+and+predator+kask&tbm=isch&fa crc=_&imgdii=wyxGNai6griuGM%3A%3BuvNM6IpZw5y-3M%3BwyxGNai6griuGM%3A&imgrc=wyxGNai6griuGM%253A%3 BnXIA35YWm6yRFM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.crapasaur us.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F04%252Fbatman-predator-motorcycle-helmet.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.crapasaurus.co m%252F2013%252F04%252F19%252Fgood-guy-vs-badass-alien-batman-motorcycle-helmet-or-predator-motorcycle-helmet%252F%3B580%3B350
Hayvan cok güzelmiş tekeriniz düz bassın hayırlı olsun
hayırlı olsun, cbf'ten vazgecersem almayı düşündüğüm tek motosiklet
kendim araştırsam bu kdr bilgiye 1 haftada ulaşamazdım.tşk ler. hayırlı olsun..
bu motoru burada paylaşmak adriana limayla erkekler hamamına girmek gibi birşey
Teşekkür ederim dostum Eminimki CBF den sonra sizi gerçekten tatmin edecek bir motosiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
Eyvallah dostum çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Dostum çok güldüm mesajına Allah'ta seni güldürsün
Hayırlı olsun, güle güle kullan arkadaşım. Her satırını imrenerek okudum. Keyifli geziler yapacağına eminim, gezilerini de bizimle paylaşırsan çok memnun olurum.
öncelikle hayırlı olsun. bende Mayıs ayında 2009 Tiger 1050 satın aldım. Km si sadece 15000 de idi. Beni de ilk ürküten sele yüksekliği oldu.(boyum 1,75m) özellikle düşük hızlarda ve hafif eğimli zeminlerde park etmek ihtiyacı duyulduğunda dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca daha önce orta hacimli motor kullanmamışlar için ivmelenmesi ve gaz tepkisi biraz fazla gelebilir. Gerçekten her devirde ivmelenmesi son derece tatmin edici. Geçen hafta yaptığım Ankara/Ürgüp uzun yoldaki performansı daha önce başka bir motorla yaşamamıştım. Tam bir Touring makinası. Özellikle viraj performansı ve ihtiyaç duyulduğunda ivmelenmesi ve frenlemesi yeterince tatminkar bir makina. Ankara şehir içerisindeki kıvraklığı yeterli ancak daha önce söylediğim gibi sele yüksekliği beni endişelendiriyor. Ancak gün geçtikçe hakimiyetim artıyor ve şehir içindeki endişelerim azalıyor. umarım tüm sürücüler kazasız belasız yol alırlar.
800xcnin tipi daha guzel bence. ben olsaydim onu alirdim. hayirli olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)