güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık.
2007 model alınır mı bu arada.
güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık.
2007 model alınır mı bu arada.
hayırlı ouğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Hocam hayirli olsun cok guzel makine,bende birkac seneye boyle bisey almayi dusunuyorum
Merak ettigim bisey;kaskiniz schuberth sr1 technology modelimi ? Beyazini almayi dusunuyorumda herkes sessizligi ve konforu uzerinde duruyor,siz kullanici olarak yorumlarmisiniz ?
41KT260(Pcx 125)-S,41KT460(Ninja 250r)-S,41KT374(CBR 600F)...(Polaris sportsman 500)...
Hayırlı olsun gayet güzel ve kullanışlı bir motosiklet almışsınız. Tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler.
Triumph karizması yeter. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Darısı başımıza. Ne diyeyim MaaşAllah
(Bu satırların yazarı şu an ağzının kenarlarından akan suları siliyor
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Guzel gunlerde kazasiz belasiz suruslere insallah.
Dostum temizini bulursan kesinlikle alınır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Çok teşekkür ederim dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
Evet dostum schuberth sr1 technology. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçekten sessiz ve konforlu bir kask. Havalandırması çok başarılı. Aynı zamanda muadillerine göre hafif bir kask. 1400 gr. Sharp testinden 4 yıldız almış olması belki tek eksi yanı. Bence iyi bir tercih dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
Çok teşekkür ederim dostum. Hepimizin tekeri düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Çok çok teşekkür ederim Daha iyileri sizlerin olur inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Teşekkür ederim dostum
Çok sağol dostum Hepimizin kazasız belasız sürüşleri olur inşallah
2018 yılında sıfırı hala satışta olan Tiger 1050'nin kısa bir incelemesini gerçekleştirdim.
Buradan inceleyebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)