Müdürüm çok başarılı bir yazı olmuş Allah nazarlardan kazadan beladan korusun
Adaş hayırlı olsun, güle güle kullan.
Crossrunner almadığına pişman olacaksin
artık bi videosunu çekersin bizde sesini duymuş oluruz
3-5 sene önce lise yıllarımda, eski kasası bilgisayarımın masaüstü resmi olan, rüyalarımda yaşadığım hayat arkadaşı...
Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Maşallah diyelim.
Bu arada, uzun zamandır, yeni motosiklet aldığında, bütün bu süreci, sıkmadan en güzel şekilde yazan biri çıkmamıştı.
Cg egzozları, dişli büyültme ameliyatlarından sıkılan, benim gibi üyelerin çok duasını aldınız.
Ayrıca teşekkür ederim.
O paraya araba... şaka şaka Maşallah çok güzel makine umarım bigün bende sahip olurum Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun hocam güzel motor. kazasız sürüşler.
Hayırlı olsun. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık ...
Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın umarım bende ilerde böyle bir motora binerim
Dostum iyi dilekleriniz ve yazdıkların için teşekkür ederim
Umarım en kısa zaman da sende 1050 sahibi olursun ve burada senin yazılarını okuruz dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
İnşallah en kısa sürede daha güzellerinin selesine oturursun dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
Teşekkür ederim dostum İnşallah hepimiz kazasız belasız sürüşler yaparız
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
çok teşekkür ederim dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
çok teşekkür ederim dostum inşallah daha iyilerine binersiniz
yazınız çok güzel olmuş kazasız belasız uzun seyehatler
Bir kaç daha foto
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
[IMG][/IMG]
Makine cillop
Sürmeye kiyamaz insan
Cok hos makina ama trde servis parca sorun tiger icin
Sen bilmektemisin.??
Japon lar olsaydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)