Kızıltoprak anesten aldım kaskı. 1100 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
kredi kartından tek çekim yaptık (1000 tl birde örümcek hediyesi
mecbur Hsbc olduğu için ordaki beyi tanırım uzun zamandır saolsun baya ilgilendi.
Kaskın ağırlığı iyi nolandan biraz daha hafif. Agv ile bu model arasında kalmıştım. orda deneyip beğenince direk aldım.
Aslına bakarsanız daha kullanmadım.Nolanı kullanıyorum hala Bluetooth takılı ve çene açılır olduğundan.
Sitede bir arkadaş almıştı aynını aratırsanız bulursunuz saolsun baya detaylı açıklamıştı zaten birazda o inceleme
fikrimi netleştirdi diyebilirim. İçerden kendi koyu vizörü var. Yazın kuru güneşinde çok işe yarayacaktır.
Gözlük kullananlar için gözlük saplarının giriş yerleri mevcut. Elinize aldığınızda kalitesiz bir tarafını göremiyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Arkadaşım montu hasanpaşadaki motostore dan aldım. Bu sezonun ürünü. oldukça hafif ve fit kesim. Bana M beden tam oldu.
+200 lerde denedim. Tam yazlık bir mont acayip hava alıyor içine. (Üşüdüm baya)
sırt korumasız satılıyor. Ben diğer montun sırt korumasını takdım(Joe rocket)
dirsek ve omuz koruması var. Genelde montlarda bir biçim sorunu oluyorya bunda eğer göbekli değilseniz
çok güzel bir kesimi var. yüksek hızlarda kesinlikle pot yapmadan dolayı bayrak misali dalgalanma olmuyor.
600tl ye yakın bir fiyatı vardı 500tl ye bıraktılar tek çekim.