Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

büyükşehir belediyesi çalışıyor

REKLAM ALANI
    cem_bloodz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa250, CGL2003, CGL2005, GT250, Bajaj, YBR
    dün akşam başıma gelen olayı yaziyim dedim üstümüzde nazar mı var yoksa suçlu bizmiyiz yada bela gelip bizi mi buluyo tam anlamış değilim bildiğiniz gibi belediyemizin yaptığı yollar efsanevi nitelikte dün işten çıktım eve giderken ortaköyde dereboyu caddesinin ortasında tam bilmiyorum hesaplamayı ama su dolu olsa girince fren diskinin ıslanacağı derinlikte bi çukur vardı bende iş yorgunluğu akşam karanlığı derken çukuru farkedemedim küt diye girdim çukura seleden gidona kadar çıktım en az baya derindi çünkü (bu arada çukur inişli çıkışlı değil V yerine U şeklinde bi çukurdu), biraz yere basık bi araba olsa ön takımı alırdı eline
    neyse küfür ede ede yoluma devam ettim bu sırada motor zıplayarak gidiyo bende anlamadım dedim heralde yoldan böyle neyse indim dedim lastik falan kesilmiş olmasın çukur yüzünden bi elimle çeviriym şu tekerleri arka tekeri kontrol için 1. vitese alıp çalıştırdım motoru arka tekerde bi yalpa vardı acaba lastik durduğu yerde iz falan mı yaptı dedim hani futbol topunun üstüne oturursunda bi süre sonra yerdeki kısmı düzleşir ya öyle olmuştur dedim sonra baya sinirimi bozdu dur bakim şuna dedim tam lastik çizgisinin kaydığı yerde bastım arka frene stop ettim birde ne göriyim

arka jantım kırılmış sakınan göze çöp mü batıyo dikkatsizmiyim çözemedim bi türlü ama suç bendede olsa (en azından) istanbulun yollarına bi çare istiyorum yaa
    S6453, AFAROZ ve crxforever bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben hakkımı helal etmiyorum kardeşim. Yapabileceğim, elimden gelen de yalnızca bu malesef. Vergi adı altında bizi soyup soğana çevirip, üstüne bir de bu rezaletleri yaşatan takım elbiseli eşşeklere hakkımı helal etmiyorum. Kısa ve net.

Saygılarımla.
    maxi97, ea1925, Osırıs ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir de Ampülcüler belediye işinden anlıyor diye reklamlarını yapıyorlar.Benim yaşadığım şehirde belediye yıllardır AKP nin elinde.Hoplaya zıplaya gidiyorum yollarda her yer köstebek yuvası gibi bi tane düz temiz yol yok ya çukur ya 10 cm yükseltili logar kapağı ya 20 cm çukurda logar kapığı ya gereksiz tümsekler kasisler.Hayır bozuk yapmak için uğraşsan o kadar yapamazsın yolu kendi haline bıraksalar daha düzgün olacak.Chopper haram bu yollara cross almak lazım bi tane.Aaaa ama sorarsan belediye çalışıyor durmak yok yola devam.Ama duble yol yaptık.
    S6453, qezgin, cem_bloodz ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    yanlış anlamayın akpyi savunmuyorumda bunların hepsi böyle bence biliyosunuz ki beşiktaş belediye başkanı chpli bunların partiyle falan işi yok başa gelen parayı yiyo hizmet yok
    barodi, Thracian ve hasansonmez bunu beğendiler.

Alıntı cem_bloodz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayın akpyi savunmuyorumda bunların hepsi böyle bence biliyosunuz ki beşiktaş belediye başkanı chpli bunların partiyle falan işi yok başa gelen parayı yiyo hizmet yok
    Düzgün hizmet veren az belediye var.Başa gelenlerin çoğu aynı şeyi yapıyor.Ben duyduğum gördüğüm belediyelerden bir Eskişehir belediyesinin iyi olduğunu duydum kendi gözlerimle görmedim bir de kendi memleketim Lüleburgaz'ın düzgün olduğunu biliyorum.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    dostum şimdi sana bir öneri ! aynı sıfır ybr ile iskinin açmış olduğu çukura girdi bizim bir abi, trafiği çağırdı tutanak tutturdu, jantın orjinali 400 yada 500 küsürdü, iskiyi aradı, taşeron firmaymış sorumlusu aradı görüştü, adamlar parasını hesabına yatırdılar, bence sende hakkını ara kimseye bırakma, hatta birazdan dava açıcam yine edirne tarafında iskinin açtığı çukura giren araçta 1800 lira zararı talep edicez bakalım
    mekan67, Bilalancer ve barodi bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum şimdi sana bir öneri ! aynı sıfır ybr ile iskinin açmış olduğu çukura girdi bizim bir abi, trafiği çağırdı tutanak tutturdu, jantın orjinali 400 yada 500 küsürdü, iskiyi aradı, taşeron firmaymış sorumlusu aradı görüştü, adamlar parasını hesabına yatırdılar, bence sende hakkını ara kimseye bırakma, hatta birazdan dava açıcam yine edirne tarafında iskinin açtığı çukura giren araçta 1800 lira zararı talep edicez bakalım
    aga bizde öyle bi şans varki suçlu biz çıkarız bide üstüne borçlanırız falan allaha havale ediyorum ben
    AFAROZ ve agrasiwe bunu beğendiler.
    İTLİK VE SERSERİLİK

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    aga bizde öyle bi şans varki suçlu biz çıkarız bide üstüne borçlanırız falan allaha havale ediyorum ben
    valla hocam suçlu çıkcak tarafın yok, denemeden pes etmişsin sen bilirsin

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anayollar buyuksehir belediyesine aittir. Sadece sokaklar ile bazi kucuk caddeler ilce belediyelerine aittir. Bence omce beyaz masaya bildir. Onlar sorumluluk alanimiz degil derse ilce belediyesine yuklenirsin.
    Twitter dan bile gondersen sikayetini cevap vermek zorundalar. zararini karsilamayacaklar. Oyle bir sistem yok Turkiye de. Mahkeme vs ile ugrasma, yoldaki cukura zarar vermek suclamasiyla suclanirsin valla gecmis olsun.

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    AKP ye oy vermeyip hizmet bekleyen kaamillerr, nankör olmayın...

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı clabber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne diyon değişik?
    Oy veriyoruz yada vermiyoruz sanane? Sen siz artık senden kaç tane daha varsa bize EŞŞEK gibi hizmet getirmek zorundasınız.Faturada envai çeşit vergiyi alırken öyle demiyorsunuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

dün akşam başıma gelen olayı yaziyim dedim üstümüzde nazar mı var yoksa suçlu bizmiyiz yada bela gelip bizi mi buluyo tam anlamış değilim bildiğiniz gibi belediyemizin yaptığı yollar efsanevi nitelikte dün işten çıktım eve giderken ortaköyde dereboyu caddesinin ortasında tam bilmiyorum hesaplamayı ama su dolu olsa girince fren diskinin ıslanacağı derinlikte bi çukur vardı bende iş yorgunluğu akşam karanlığı derken çukuru farkedemedim küt diye girdim çukura seleden gidona kadar çıktım en az baya derindi çünkü (bu arada çukur inişli çıkışlı değil V yerine U şeklinde bi çukurdu), biraz yere basık bi araba olsa ön takımı alırdı eline
    neyse küfür ede ede yoluma devam ettim bu sırada motor zıplayarak gidiyo bende anlamadım dedim heralde yoldan böyle neyse indim dedim lastik falan kesilmiş olmasın çukur yüzünden bi elimle çeviriym şu tekerleri arka tekeri kontrol için 1. vitese alıp çalıştırdım motoru arka tekerde bi yalpa vardı acaba lastik durduğu yerde iz falan mı yaptı dedim hani futbol topunun üstüne oturursunda bi süre sonra yerdeki kısmı düzleşir ya öyle olmuştur dedim sonra baya sinirimi bozdu dur bakim şuna dedim tam lastik çizgisinin kaydığı yerde bastım arka frene stop ettim birde ne göriyim

http://i.hizliresim.com/DX6dP1.jpg

arka jantım kırılmış sakınan göze çöp mü batıyo dikkatsizmiyim çözemedim bi türlü ama suç bendede olsa (en azından) istanbulun yollarına bi çare istiyorum yaa
    Bu arada bende geçen kış igdaşın çukuruna düştüm maşa yamuldu tutanak tuttuk zararı tanzim ettik kardeşim. gecenin bi yarısı yola çukur açıp uyarı koymadan defolup gitmek değil....
    agrasiwe, maxi97 ve S6453 bunu beğendiler.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Olay yine siyasete girmiş lakin şunu söyliyim, burda akp kötülenmiş ben Tekirdağ lıyım ve bu sene CHP nin kalesi Tekirdağ oldu diye bissürü haberler cıktı biliyosunuz . Yollar burda da çok berbat merak etmeyin. Yani AKP yolları bozukta CHP otoban değil
    oyunageldim ve agrasiwe bunu beğendiler.

İleri demokrasi dedikleri bu olsa gerek.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    sen oy veriyonda hizmet görüyon mu la rolantisi bozuk???
    S6453 bunu beğendi.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Suratıma söylemiş olsan bu lafı bir daha söyletmezdim sana.
    İçinden konuşabilirdin anca.
    Sesli olarak ifade edemezdin bir daha.
    Anladın?
    deprogadias bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi moto sohbet bölümünde kesinlikle siyaset yapmayın hatta konu dışındaki gündem siyasette de yapmayın motosiklet.net burası modlar siyaset bölümünü kapatmalı bence siyaset pis bir şeydir, birbirimizi kırar geçeriz bunlara gerek yok
    ArdaAras ve cem_bloodz bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne diyon değişik?
    iyiymiş dayanamadım

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    kardeş başlığı yanlış yere açmışsın belediye deyince işin içine siyaset karışıyor ve herkes birbirine giriyor siyasetin s sinden anlamam ve nefret ederim hiç bir partiyide sevmem ! hepsi aynı olduğu için! yani tarafsızım ben ! bence bu konu daha fazla kavgaya neden olmadan kilitlensin !

Motosikleti
    Elegant 150
    Sonrada bize neden koyun diyorlar diye soruyorsunuz....

Hocam, caddeler büyükşehir belediyesine sokaklar ilçe belediyelerine aittir. Keşke bu olay anında tutanak tuttursaydın paranı takır takır alırdın. Belediyeler yol işlerini taşeronlara veriyorlar, tutanak yoksa sadece şikayet kaydınızı alırlar ve hiç bir şey değişmez. Yine de şansını dene hocam.

dün benzer bir tabloyla ben karşılaştım korktum motoruda devirecez diye allahtan ucuz atlattım hiç bir sıkıntı olmadan. Geçmiş olsun arkadaşım

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)