Yok yok yeniden baktım gene pantalonum ve ceket yalnızca ıxon diye bir marka var ayakkabı da falco diye bir marka birde birkaç tulum var berit !!! Erkekler için çeşitli markalar var. Umarım bayan ürünlerini de satıyorlardır
Yok yok yeniden baktım gene pantalonum ve ceket yalnızca ıxon diye bir marka var ayakkabı da falco diye bir marka birde birkaç tulum var berit !!! Erkekler için çeşitli markalar var. Umarım bayan ürünlerini de satıyorlardır
Revit sadece kanguru derisinden imal ediyor diye birşey yok..
Revit de diğer markalar gibi hem dana derisinden(agustin derisi) hemde kanguru derisinden mont ve tulum üretiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Türkiyede 3 marka meşhurdur.. Sırasıyla Dainese Alpinestars Revit Bunun yanında kalitesi Yüksek ürünler olarak Spidi ve Arlen Ness gibi markaları ilave edebiliriz(ama bu markalar türkiyede popüler değiller..)
Nerde okudunuz bilmiyorum ama su geçirme boya atma gibi sorunlar bu markalarda asla olmaz..
Ayrıca evet dana derisi(agustin derisinden) yapılır.. Dana derisi kanguru derisine göre daha ucuzdur.. Ama dana derisi olan bi montunuzla yada tulumunuzla kaza geçirdiğinizde o monttan yada tulumdan hayır beklemeyin dağılır rengi atar bembeyaz olur..
Ama kanguru derisinden yapılmış bir tulumla yada montla kaza yaptığınızda(kazanın boyutuda önemli tabi) bidaha kullanabilirsiniz hemen dağılmaz rengide atmaz..
Kanguru derisi dana derisinden aşağı yukarı Fiyat olarak 2 kat pahalıdır..
Ve biz motorcular genelde tulumların çok ağır olduğundan şikayet ederiz Ve zamanla bu bizi rahatsız eder..
Bu sorunu ortadan kaldırmak için kanguru derisi tulum yada mont kullanabiliriz...
Çünkü kanguru derisinden imal edilmiş mont yada tulum dana derisine göre çok hafiftir Ve daha sağlamdır..
Geçenlerde kask eldiven ceket ve botumu almıştım. Kevlar pantalon defalarca baktım ama dizlik kısmı dizimin altında kalıyordu pantalonlarda düz model olduğu için dizlik her yere oynuyordu bu nedenle alamadım.
Tekstil pantalon sipariş vermiştik ( bedeni yoktu) bugün gidip denedim diz korumaları gene dizimin aşağısında kaldı. Adama söyleyincede motora bindiğinde tam dizine oturur o şekilde korur dedi . Geçen hafta en az 5 çeşit pantolonda bu problemi söylemiştik ama çaresi yok demişti!!!
Yarın trafikte sürüş kursum var , normal kotla çıkmak istemedim adamda öyle kullanılır deyince aldım, başka çarem de yoktu açıkcası :(
Herkesin pantolonu bu şekilde mi yoksa adam uğraşıyoruz ne zamandır satalım diye mi öyle dedi????
Uzun boylu arkadaşlarda sorun olduğunu sanmıyorum benim boyum kısa onu biliyoruz. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?
Ayaktayken dizinin altında kalan koruma oturma pozisyonunda tam yerine gelecektir. Normal zamanlarda da rahat etmek istiyorsan tekstil pantolona tam diz kapağının üzerinden cırt-cırt ile gerdirebileceğin bir yer yaptır terziye. Oralardan kasarak aşağı kaymasını engellersin.
Ben biraz yukarı çekip kemeriyle sıkmıştım tam dizime gelmişti şimdiki pantolonum (motorda otururken daha gıymedım tekstil pantolon)
Zuzuuw tam olarak anlamadım aslında iç kısmından cırt cırt mı ekleteyim? Arayı toparlamış gibi görünmez mi ?? Terzi çok zor ama imkanım olursa sorarım ( yarın çok sıkıntı yaşarsam eğer)
Yousuffer kemer derken ? Düz pantalon benimki :/
Resimde Bot biraz dizliği destekliyor alttan az yukarıda normalden , ama dizimin olmadığı yerde diz var :/
Yarın giyicem sıkıntı yaşarsam bi çare bulmak zorundayım . Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Bir sorum daha olacak . Motor Bot Yada çizmesiyle vites değiştirmek çok zor:( bir kere denedim ama ayakkabının ucu vitesi yukarı atmak için araya girmiyor! :/ bakmam gerekti ayağıma , çünkü hissetmiyordum. Korumasız gitmek istemiyorum. Yarın trafiğe çıkacağım ilk kez, bayağı da heyecanlıyım. Spor ayakkabı Yada converse le gitmek daha kolay vites değiştirmek açısından. Ne yapmamı önerirsiniz?
Vites pedalını biraz yukarı kaldırabilirsin, çok zor olmasa gerek.
Pantolona gelince tam diz kapağının oradaki korumanın üzerine cırt-cırt diktireceksin. Korumayı ayarladıktan sonra cırt-cırt ile sıkacaksınki kaymasın, ama içten değil dıştan diktir. Diktirirkende pantolonun içerisinde varsa kışlık astarını çıkartıp diktir. Onuda dikerse terzi bir daha çıkmayabilir
Teşekkürler cevabın için. Bugün sorun yaşamadım pantalonda, çizme yukarda tuttuğu için biraz sanırım.
Trafikte ilk günümü atlattım şükür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)