" İyi Günümde Olmasam Arkadan Vururdum Sana"
Reklamlar
-
Şimdi forumdaki arkadaşımızın kazasını görünce paylaşayım dedim...
Geçen ay uzunçayırdan Göztepe ye geçiyorum. Arkamda beyaz polo sağımda 500L önümde partnerdi sanırım. Motor ktm 125.
Malumunuz çok hız yapamıyoruz virajdayız acemi olduğum içinde risk almıyorum...
Arkamdaki polo sürekli selektör yapıp plakama kadar yaklaştı. Sağomdaki araç hızlanınca sağa geçip yol verdim. Söğütlüçeşme de ışıklarda yakaldım.
Derdin ne kı.ıma kadar giriyorsun gördün yok yok dediğimde dua et iyi günümdeydim yoksa takar düşürürdüm seni dedi... 90-100 le gidiyoruz...
Siz siz olun ekipmanınız tam olsun kask kamerası da mutlaka alın. O gün kameram olsaydı polise suç duyurusunda da bulunurdum...
Reklamlar
-
çakma bir polis rozeti olcak öyle derken çıkarcan beni takip et merkezde konuşalım diceksin :D
-
Umarim onu bir tenhada yakalayip, arkadan vururlar (arabasina ) akli basina gelir.
-
-
arabadan indirip takıp düşürmek lazım
-
2M is my life
Music & Motorcycle
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
plakasını alamadınız mı?
arkadaşında dediği gibi plakasını almadınız mı? tamam olay anının verdiği heyecanla bu akla gelmez ama en azından araç sahibinin savurduğu tehditten sonra plakasını alıp öncelikle polise başvurduktan sonra burada ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanız durumunda araç sahibine bir tepki oluşturulabilirdi.
geçmiş olsun tekrardan
.
-
(Sosyete) polis(i) rozeti yerine omuzda çapraz vaziyette pompalı asın, motora öyle binin.. Daha caydırıcıdır.
Hee plaka alabildiyseniz...
İyi..
Kara kaplı deftere yazın plakayı, yanına suçunu yazın..
...
Sonra gördüğünüz yerde aracı boydan boya çizin... yakın.. camını kırın.. lastiklerini kesin.. benzin deposundan aşşa yarım kutu kesme şeker dökün... sileceklerini kırın, antenini yamultun...
Bunlar dövmekten sövmekten anlamaz.
Malına zarar verin, canına dokunur.
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
(Sosyete) polis(i) rozeti yerine omuzda çapraz vaziyette pompalı asın, motora öyle binin.. Daha caydırıcıdır.
Hee plaka alabildiyseniz...
İyi..
Kara kaplı deftere yazın plakayı, yanına suçunu yazın..
...
Sonra gördüğünüz yerde aracı boydan boya çizin... yakın.. camını kırın.. lastiklerini kesin.. benzin deposundan aşşa yarım kutu kesme şeker dökün... sileceklerini kırın, antenini yamultun...
Bunlar dövmekten sövmekten anlamaz.
Malına zarar verin, canına dokunur.
linkini verdiğim silahı taksak görünür biçimde iş yaparmı sizce :=)
http://replikasilahlar.com/AirSoft-T...Tufek-ADS.html
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
plakasını alamadınız mı?
Plakayı almıştım hocam takip ederken de sonra unuttum vallahi bundan sonra yazarım vallahi
-
yusufgursoy adlı üyeden alıntı
Plakayı almıştım hocam takip ederken de sonra unuttum vallahi bundan sonra yazarım vallahi
böyle şeylere dikkat etmek lazım aslında. gidip fiziksel olarak bişey yapılmasa bile sanal ortamda ifşa edilebilir. bu zihniyette birinin başkasına bunu yapması çok yakındır
2M is my life
Music & Motorcycle
-
Ah işte olacak altında şu anda 600cc birşey, ışıkta kalkarken aynayı aşağı alıp fıyacaksın iyi günü görecek
-
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Ah işte olacak altında şu anda 600cc birşey, ışıkta kalkarken aynayı aşağı alıp fıyacaksın iyi günü görecek
benim yapmak istediğimde... adamı takip edip evini öğreneceksin...
altında da bir kamyon olacak... o yola çıkınca sende peşinden kamyonla...
artık ne yapmak istiyorsan orası sana kalmış...
biliyorsun kıbrısta da kamyon kullanıyorum...
yamuk yapanda çok oluyor... nalet olsun onlara kamyonu kullanırken neden yamuk yapmazlarki...
frene basmaya bile tenezül etmeyeceğim...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
çakma bir polis rozeti olcak öyle derken çıkarcan beni takip et merkezde konuşalım diceksin :D
ahaha Çok güldüm hocam sağolun Lakin normal insanların polis rozeti taşımak suç teşkil ediyo..
-
babaAkar adlı üyeden alıntı
ahaha
Çok güldüm hocam sağolun Lakin normal insanların polis rozeti taşımak suç teşkil ediyo..
:D kahvaltıdan önde aklıma bu geldi ama korkarlar yani
-
Bizim de (benimle aynı fikirde olan dostlar olarak sana arkadan vurasımız geldi...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Bu Pololu arkadaşa zamanında çok fazla arkadan vurmuşlar şimdi acısını milletten çıkarmaya çalışıyor.
-
Trafikte motor üzerindeyseniz hicbi araba ile takışmayın. Size arkadan bi tık etmelerine bakar iş. İner adam gibi sopalarsın , yada sopanızı yersiniz. Ama gider vaziyette sakın el kol hareketi yapmayın.
-
Bunlar normal şeyler sağşeritte giderken üstüme kıran TOK otobüslerinimi tersiniz sol şeritteyken sola kıran tırlarmı dersiniz 2 tırın arasına düşmeyimi dersiniz sonra motor şeytan işi oluyor halbuki onu şeytanlaştıran işte bu tip insanlar....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)