" İyi Günümde Olmasam Arkadan Vururdum Sana"
Reklamlar
-
Beni Sıkıştıran adam sonrada kepçeyle denk geldi 2 defa yakaladım sıkıştırdım corollada okadar yüksek torq olduğunu orda öğrendim ne tarafa kaçacağını şaşırıyordu adam ve okadar tesadüf ki motosikletim kepçenin önündeydi :D en kral komedi filmi beni okadar güldüremezdi.
Reklamlar
-
Bunların sayesinde ya mukemmel surucu oluyorsunuz yada kazazede.Sağa sola pür dikkat etmekten yeni motorsikletimin keyfini yaşayamıyorum resmen.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
caiz değildur.
Devşirmesin ama ara sıra doğru laf ediyosun
-
gecen hafta da benim basima geldi boyle bir sey. dibime kadar girdi sonra 5 cm farkla yanimdan gecti de saga attim da kurtardim yoksa carpiyordu.
o an bu tur insanlarin dinini sorguladim nedense. sonra devam ettim.
-
Yanında koku bombası bulunduracaksın, atıp kaçacaksın sonra uğraşsın kokuyu çıkarmaya
-
APALA adlı üyeden alıntı
Ben pratik bomba gibi birşeyler bakınıyorum son zamanlarda.
Torpil mesela. Küçükken atardık.
Anında arabanın içine atıp uzaman gerekiyor aslında. O ses, o panik ona yeter.
Torpilin pratik yananı olsaydı iyiydi.
bunu dene
http://www.haber365.com/Video/Roket_Atan_Motosiklet/
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
Motorunuzda bulunması gereken 3 temel element ;
Elektroşok
Biber gazı
Jop.
Benim favorim elektroşok
-
Teleskopik jop.Bayağı kullanışlı bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Güzel bi elektroşok tabancasıda sağlam iş görür. :D
-
Böyle durumda insan en çok levye gibi birşey arıyor etrafta. Motorun arka çantasında bi tane levye bulunduracaksın, rahatsız eden aracı durduğu yere kadar takip edeceksin, artık nerde durursa inip motordan sağlı sollu aynasını camını farını dümdüz edeceksin 30 saniye sürmeden motoraa atlayıp uzayacaksın. olay budur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)