herkese merhabalar demek istiyorum. bu konu belki bazılarınıza saçma gelicek bazılarınız hak vericek bilemiyorum ama içimdekileri dökmek istedim.
ilk üye olduğum zamanlar forum ne kadar güzeldi. daha hareketliydi. gerçekten işe yarıycak yararlı bilgiler paylaşılırdı mantıklı sorular sorulurdu. o zaman aynı konu açılmış olsa bile üyeler üşenmeden bilgilendirmek amaçlı tekrar cevap verirdi. şimdi bakıyorum buradan çıkacak cevabı bildiği halde hiç üşenmeden 600 lükle başlasam mı 1000 likle başlasam mı diye hergün aynı konuyu açanlar, lastik patladı napıyım diyenler... kim bilir daha neler görücez hiç bi fikrim yok. eskisi kadar yararlı konular yok. sabırlı duyarlı üyeler yok. eskisi kadar yardım sever üyeler yok. ben burdan bi çok şey öğrenmiştim. ilk üye olduğumda.
eskisi kadar yardım sever duyarlı üyeler de yok. kendimden örnek veriyim. çok saçma konular bile açmış olsam zamanında mutlaka cevap gelirdi. şimdi bakıyorum yakın zamanda motor alacağım için yorum istiyorum hiç cevap gelmemiş konunun defalarca okunmasına rağmen. o kadar kişiden birinde bilemi yok bu motor? biri bile mi hiç bişey bilmiyo hakkında? ama lastiğim patladı napıyım diye soran adama 600 lük le başlıycam diyen liseliye cevap eksik olmuyo.söylemek istediğim ona yazıyosunuz bana niye yazmıyosunuz değil ama bu bi gerçekki artık burda yardımdan bilgilendirmeden çok insanlarla dalga geçip egosunu tatmin etmek isteyen üyeler dolu. eski üyelerin sayısı git gide azalmakta.
bu yazdıklarımda kimseye karşı kişisel bişeyim kesinlikle yok. kimse alınmasın gücenmesin. o örnek verdiğim iki konu da son zamanlar açıldığı için onları örnek verdim. tekrar söylüyorum kimseyle şahsi bi problemim yok. kimseyi kırmak rencide etmek veya kızdırmak istemem. eğer böyle bişey yaptıysam kusura bakmayın özür dilerim şimdiden. sadece forumun gidişatını beğenmediğim için içimi dökmek istedim. kalın sağlıcakla...