Düşmemiş motorcu YOKTUR!!!
Reklamlar
-
Bu söz kafama takılıp duruyor konulardaki cevaplardada görüyorum korkmaya başladım şuana kadar kazasız belasız kullanıyorum inşallah düşmem sizce bir istisna olabilirmi
he bu arada park halindeyken yanlışlıkla motoru düşürdüm ben üstünde değilken yeni aldığımda ayaklık otomatik kapanıyodu unuttum bıraktım :D o düşmek sayılmazmı? :D
Reklamlar
-
Daha dur hocam.Onune aniden atlayan dikkatsiz yaya veya suruculerle karsilastiginda anlayacaksın kendi dusme potansiyelini.Nitekim hepimizin basina geliyor onemli olan ongoru ve dikkat..Kazasiz surusler
-
Siz viraja girmeden birkaç saniye önce ishal bir karganın apex çizginize sçmasına bakar hayatınızın kararması.
Bir anda en büyük hedefinizin yanınızda ablanız yada anneniz olmaksızın tuvalete gidebilmek olduğunu görebilirsiniz.
FAzla dillendirmeyin böyle şeyleri
-
bende kendim için istisna diyordum ama değilmiş.Sende düşeceksin gözünü dört aç
Allah bana yaptığı gibi herkesi hafif kazalarla bilinçlendirmeyi nasip etsin.
-
düşersiiiiin merak etme
-
motora yeni başladım ama ondan önce yaklaşık 60 70 bin km arac tecrübem var
motoru almadan önce yiyenimin motoruylada 2 3 bin km yol yapmışımdır kendi motorumlada 7 8 bin oldu :D bakalım artık düşsek bile inşallah zarar görmeyiz
-
dengesiz bir transit gelecek seni yolun dışına itmeye kalkacak oradan mucurlara gireceksin(düşme anım)
-
Önemli olan düşmen değil nerede düştüğün
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
ya size diyorum motoru durduğu yerde düşürdüm :D bahtsızım kesin ortalık yerde düşerim
-
başlıgı görünce aklıma şey geldi hani 600 1000 cc lik makinalar olur ya hiç yatmadı motorun dili olsada konuşsa...
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
ufak çapta bir düşüş iyi bir tecrübe oluyor. kesin düşeceksiniz ama :D
-
bende hiç düşmedim ama fazla değil 4-5 aydır kullanıyorum
-
Arazide her saat dusuyoz ya la biz...
-
Ya ne kadar boş konusuyosunuz kesin duseceksin falan siz Allah'misiniz tovbe estafurullah. Bos bos muhabbetler yapip insanlari germeyin! Cok kizdim su muhabbete.
-
" Her motorcu asfaltı tadacaktır "
İkiteker suresi bilmemkaçıncı ayet !!!
-
Yolun ortasında üstüne kamyon gelirken düşme de...
-
Asıl önemli olan düştükten sonra sapasağlam ayağa kalkabilmektir yeğen...
-
Virajı döneceksin, karşında kafam kadar taş göreceksin yolun ortasında
-
Her motorsiklet surucusunun gozunun biraz korkması şart.Herkez iyi kotu deneyimlerini paylasmış.Saygılı olmak gerekmiyor mu?Bos konusuyorsunuz diyen arkadasa ithafen....
-
ne zaman ben bu işi çözdüm artık iyi bir sürücüyüm dersen o zaman kendinden kork
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)