ilk vitesli motorsikletim..
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba bu yıl inşallah ehliyeti alıcam ama şu ana kadar hiç vitesli motorla trafiğe çıkmadaım seneye üniversiteye gidecem kendime güzel bir motor alayım diyorum ama tecrübesiz olduğumdan 250cc üstüne bakamadım bile ama böyle dandik bir motorlarda başlamak istemiyorum.. 1.80 boyundayım normal boyutlardayım şehir içinde kullanacağım böyle hem kasası güzel sağlam bir motor hem de kazaya yol açmayacağım kadar güçsüz bir motor arıyorum ekipman dahilinde 9 bin bütçem var naked tarzları hoşuma gidiyor super sportda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Yamaha YZF125
Honda CBR125R
RKS 150
Aprillia RS125
Derbi GPR 125
RKS Titanic 200
Apache RTR 150 (Commuter ama spor bir duruşu var)
Tavsiyem; CBR125R veya YZF125
Bu arada Naked kasa 250 lik sınıfta bile sayılı. 125 de marka bulamazsın.
-
Mondial 180 z one s al bence kullananlar çok sağlam diyo tipide çok güzel yarış tarzında
-
XxFatiHxX adlı üyeden alıntı
Mondial 180 z one s al bence kullananlar çok sağlam diyo tipide çok güzel yarış tarzında
motorun mondial olursa ahanda buraya yazıyorum ilk kasiste arka kampanan aşağı iner bir, ikinci motor servisten çıkmaz
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
msx125 nasıl bir bilginiz var mı boyutları filan bir de super sportta direksiyon sorun olur mu ?
-
uygun ekıpman ve egıtımı al sonrada cbr 125 r al.
-
Teşekkürler, ekipmanlar ne kadar tutar hangi ekipmanlar lazım?
-
Çelemet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba bu yıl inşallah ehliyeti alıcam ama şu ana kadar hiç vitesli motorla trafiğe çıkmadaım seneye üniversiteye gidecem kendime güzel bir motor alayım diyorum ama tecrübesiz olduğumdan 250cc üstüne bakamadım bile ama böyle dandik bir motorlarda başlamak istemiyorum.. 1.80 boyundayım normal boyutlardayım şehir içinde kullanacağım böyle hem kasası güzel sağlam bir motor hem de kazaya yol açmayacağım kadar güçsüz bir motor arıyorum ekipman dahilinde 9 bin bütçem var naked tarzları hoşuma gidiyor super sportda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
cbr 250
ama sana ybd cbf tavsiye edicekler
-
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
cbr 250
ama sana ybd cbf tavsiye edicekler
bende isterim daha yüksek cc de 250 yeni başlıyana nasıl olur ki
-
Çelemet adlı üyeden alıntı
bende isterim daha yüksek cc de 250 yeni başlıyana nasıl olur ki
ben senin yerinde olsam cbf 150 alırım cbr 250 yazdım ama 250 cc ye kadar yazdığın için
-
-
250cc uygundur kanımca.Ben hiç motosiklet kullanmadan direk ninja 250 ile başladım , ss seviyorsan cbr250 , ninja250 , pek tavsiye etmem ama hyosung gt250r . Bu 3 ünden biri olabilir.
-
Sym Wolf 250 naked Gt 250 naked
-
hysoung 250 r 209 sonrasını alın krank problemi var motorun ma tavsiyem 3-4 milylara temiz cbr 125 almandır hem hafif kullanımı olay ybr cbf genellikle kuryede kullanılıyo ikinci elde temizini zor bulursun
-
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
ben senin yerinde olsam cbf 150 alırım cbr 250 yazdım ama 250 cc ye kadar yazdığın için
cbf gibi tipleri düşünmüyorum
-
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Sym Wolf 250 naked Gt 250 naked
motorlar güzelde fiyat ve kullanışlılık olarak bir bilginiz var mı?
-
ramcixx adlı üyeden alıntı
motorun mondial olursa ahanda buraya yazıyorum ilk kasiste arka kampanan aşağı iner bir, ikinci motor servisten çıkmaz
Bendede mh var bırak servisten çıkmamayı daha servise gitmişliğim yok
-
nurol adlı üyeden alıntı
hysoung 250 r 209 sonrasını alın krank problemi var motorun ma tavsiyem 3-4 milylara temiz cbr 125 almandır hem hafif kullanımı olay ybr cbf genellikle kuryede kullanılıyo ikinci elde temizini zor bulursun
. yeni kasa alırım herhalde
-
görüntü ve düşük ccde yzf 125in üstüne yok. Sitanbul'da yaşayan ve motosikletten nefret eden abime aldıracağım inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)