merhaba arkadaşlar ben kanuni 100 lük motorundan aldım 2 ay oluyor ve çok memlunum sadece çok fazla titriyo sizce cbr 125 motoru nasıl tavsiye eder misiniz ?
merhaba arkadaşlar ben kanuni 100 lük motorundan aldım 2 ay oluyor ve çok memlunum sadece çok fazla titriyo sizce cbr 125 motoru nasıl tavsiye eder misiniz ?
dostum eyer yenı kullanıcıysan bence cbr 125 ı sakın denme hos eskı kullanıcı olsanda deneme cunku motorun durma problemı var lastıklerı cok ınce ve makıneyı durdurmakda cok gucluk cekersın saygılar!!!
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
arkadaşım reklam gibi olcak ama DD nin motosiklet teorisini okursan bence yararlı olacaktır sana
Hayat, hâyâl..
mrb skyrider yani 120 giderken kaç metrede duruşu sağlayabilirsin ben çok hastayım o motora yani eğer bu sorun çok büyükse beni kalbimden vurdun demektir.
Bizim ekipte de 1 tane cbr var ama arka lastik gerçekten ince ve bu konuda bizden daha bilgili üstadlardan (APV41-Cengiz Abimiz) da bilgi aldık.Arka teker çok sakat.Savurması an meselesi ve en küçük bir fren kıpırtısında kaymaya başlıyor motor.Tavsiye etmem.Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)