Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor kullanırken püf noktalarından birkaç tane yazar mısınız daha ben yeniyimde

REKLAM ALANI
    ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    merhaba arkadaşlar ben kanuni 100 lük motorundan aldım 2 ay oluyor ve çok memlunum sadece çok fazla titriyo sizce cbr 125 motoru nasıl tavsiye eder misiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    skyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW LT 1200,SUZUKI BURGMAN AN 650 PEARL WHITE
    dostum eyer yenı kullanıcıysan bence cbr 125 ı sakın denme hos eskı kullanıcı olsanda deneme cunku motorun durma problemı var lastıklerı cok ınce ve makıneyı durdurmakda cok gucluk cekersın saygılar!!!
    [COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)

numaniko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ 600 Diversion F, PCX 125
    arkadaşım reklam gibi olcak ama DD nin motosiklet teorisini okursan bence yararlı olacaktır sana
    Hayat, hâyâl..

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    mrb skyrider yani 120 giderken kaç metrede duruşu sağlayabilirsin ben çok hastayım o motora yani eğer bu sorun çok büyükse beni kalbimden vurdun demektir.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bizim ekipte de 1 tane cbr var ama arka lastik gerçekten ince ve bu konuda bizden daha bilgili üstadlardan (APV41-Cengiz Abimiz) da bilgi aldık.Arka teker çok sakat.Savurması an meselesi ve en küçük bir fren kıpırtısında kaymaya başlıyor motor.Tavsiye etmem.Saygılar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler