Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim.
Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim.
Usta adına çok sevindim ya , emin ol ilk mesajını okurken ve tarihi gördüğümde güldüm. Kendi kendime dedim ki inşallah arkadaş buradadır da 2014 yılında ki bu çaresizliği şimdi görse ne güzel olurdu. Kesin evlenmiştir dedim ve öylede olmuş. Maşallah en son kızınızın olduğu resmi gördüm ve çok sevindim. Hayat böyle işte hocam... o Gitti dünyam durdu dersiniz fakat çok daha güzel bir hayat sizi bekliyor olur.
TATOĞLUBİLİŞİM
Sağlıklı çok güzel bir ömür dilerim Veronika Ancak yaşlanmışsınız be hocam
gezi post'u diye okumaya geldik, dağladın bizi.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Başından sonuna kadar okudum. Böyle biteceğini az çok tahmin etmiştim, çok mutlu oldum gerçekten; yaşadıklarım da gözümün önüne geldi ufaktan, duygulandım gece gece. Eğitim hayatım sebebiyle ben de yurt dışı düşünüyorum çok uzun zamandır, kendim için tahmin ettiğim sonu yaşıyorsunuz adeta... Tek farkımız benim yaşım henüz 23. Tekrar söylemeden edemeyeceğim; gerçekten çok duygulandım be.
Hayatınızın kalanını eşinizle ve kızınızla mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum ve size ''Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan'' şarkısını armağan ediyorum.
Sağlıcakla...
Teşekkürler Yasin hocam. Ee yaşımızda dağda kurt kalmadı olacak o kadar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Gelirsen bu taraflara haberleşelim muhakkak. Son 1 senedir silifkede yaşıyordum. Döndüm ama fazla kalmayacağım gibi. Yakında Özbekistana doğru yol alırım gibi
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Sanki film gibi geçti gözümün önünden. Ne ile başladık nasıl sonlandı. Allah hayırlı mutlu etsin abi.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Romantik adamsın vesselam
ama sana bir şey diyeyim o kız sana dönmüşte aslında senin haberin olmamış
Neyse
Sonuçta kısmet kime ise asıl sultan odur
Benimde benzer bir hikayem var, hikayemi buraya yazarak içimi rahatlatmak istiyorum çünkü stresten nefes almak dahi midemi bulandırıyor.
23 yaşındayım ve 2 sene süren bir ilişkim vardı, bu hafta başı sona erdi. Bu süre içerisinde çok çok mutlu anılarımız oldu, oldukça dolu ve eğlenerek geçirdik bu süreyi. İkimizde beraber büyüdük, olgunlaştık. Ailelerimiz biliyordu birbirimizi ve evleneceğimize inançları da vardı.
1 ay önce ikimiz de hem ailesel hem çevresel sıkıntılar yaşamaya başladık. Kız arkadaşımın yaşadığı sorunlar daha ağırdı ve bu süreçte yanında olmaya destek olmaya çalıştım elimden geldiğince fakat bir süre sonra benden uzaklaşmaya karar verdi. Toz konduramadım, yanlız kalmak istiyordur dedim ama öyle değilmiş. Bir WhatsApp mesajı ile ilişkimiz bitti.
Ailem ve çevrem "yalnız kalmak istiyordur, kafa dinlemeye ihtiyacı vardır, kendini iyi hissedince sana geri dönecek seviyorsan biraz sabret anlayışla karşıla" deseler dahi benim geri döneceğine pek inancım yok. İnsan sıkıntı problem çekse dahi sevgilisine daha da yakınlaşırdı, uzaklaşmazdı.
Daha yaşım genç, evet onu unutabilirim ama bir yanımda unutmak istemiyor, bilemiyorum...
Forumun yaş ortalaması benden daha yüksek, sizinde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Açık konuşmak gerekirse genç yaşlarda yaşanılan ilişkilerin verdiği üzüntü bile bambaşka güzel. Bizim yaşlarımıza gelince o hisleri aynı coşkuda yaşamak hemen hemen imkansızlaşıyor. Aşık olamıyorsun, olsan bir şeyler eksik, heyecan desen imkanı yok eskisi gibi değil. Yatıyorsun kalkıyorsun ama sevginin getirdiği bir yatma kalkma şekli değil, ihtiyaç giderme amaçlı ve full mekanik. Genç yaşlarda güvenmek de kolay olduğundan başın ağrımıyor çünkü tecrübesizsin. Yaş alırken elli bin şey gördüğünden artık kolay kolay güvenemiyorsun. Bir de 40 yaş üstü kadınların çoğu hem bedenen patatese bağlıyor hem de psikolojileri bozuluyor.
Bence yaşınızın kıymetini bilin. Umarım sevgilinizle aranız düzeli ve eskisinden iyi olursunuz. Olamazsanız da dert etmeyin, bu işler için üzülebilmek bile yaşadığınızın kanıtıdır.
Bence de aşk 30 yaşına kadar var, sonrasında iyi-kötü bir hayat arkadaşı bulup yalnız kalmamak için devam eden ilişkilerden ibaret.
Aslında içimdeki tek dert, bir hatam olmadan bunları yaşıyor olmam. Gülden Karaböceğin de dediği gibi, ağlıyorsam yaşıyorum
Geçen aylarda sapık gibi bu konuyu aramıştım ve bulamamıştım. Şimdi konunun bir anda önüme gelmesi bir tuhaf oldu.
Gerçi ben bu konuyu "fatih.met" isimli üye açtı zannediyordum. Foruma ilk üye olduğum zamanlarda popüler olan ve yer yer okumak için girdiğim bir başlıktı. Sonra konu sahibi arkadaş bu süreci atlatmıştı, "çivi çiviyi söker" zamanları da başlamıştı. Vay be.
Yine baştan okuyunca bi efkar kapladı içimi
Allah Analı babalı büyütsün..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Birde şu şarkıyı bırakayım
https://www.youtube.com/watch?v=A9TR...senTezer-Topic
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)