Şuraya kıvrılıp bir ara okuyam..
Şuraya kıvrılıp bir ara okuyam..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Atılan her yorumu okumama rağmen, zamanında, ilk sayfadan yeniden okumaya başladım, 2. sayfadayken belki canı sıkılan vardır okumak ister diye, yazıyorum-güncel
Hocam çok okuyamadım ama bende 7 yıllık evliyim kayınbiraderinin ve kuzenim boşandı yakından biliyorum neler yaşadıklarını
Burdan forumdaki bütün evli ve başı bağlılara yazayım
Bizde bir deyiş vardır bir kez zincirini kıran .. bir daha kapıya bağlanmaz
Ne olur yanlış anlaşılmasın kimseye hakaret etmiyorum ama burda tavsiye aslında
Eşinizin bir kez bile gitmeyecek kadar sizinde bir kez gideni bir daha geri kabul etmeyecek kadar iradeli olmanız gerektiğidir.
Ben zamanında okuduğumu çok da içlememişim sanırım
Hocam hikayeyi okudum. toplamda 1999.7 km. yol yapmışsınız. Bi 300 metre daha gitseydiniz de düz 2.000 km. olsaydı. Ben olsam gece uyuyamam, gider bi 300 metre daha dolanir gelir kilometreyi 2.000'e tamamlar öyle yatarım. Böyle de paranoyak bir ruh hastasıyım.
peki bu aşk hikayesinin sonu nasıl oldu ya? o kadar okumuştum ama unuttum vallahi, hafıza tazelemek lazım :/
Büyük ihtimalle akşama doğru sevgilimden ayrılıyorum.
Sebebi benden istediği davranışları görmek için ayrılığı işaret eden konuşmalar yapması.(bende yarattığı düşünce ise "sadakatsiz mürettebat ile denize açılmam")
Bende durumu büyütüp rest çekmesini sağladım ve restini gördüm.
Akşama doğru 2 senelik ilişkiyi bitiriyorum.
Bu arada yaşım 21 hayatımda ki en uzun ilişkim bu oluyor.Evlenmeye karar versem evleneceğim insan şuan ayrıldığım insan olurdu ama evlenmeyi hiç düşünmüyorum.
Bende hazır böyle bir durum içerisinde iken bu başlığı okumaya karar verdim.Bence kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz.İnsanın önce kendisine saygısı olmalı.Kendi kanunlarını koyabilmesi gerekli.Kendi hudutlarını aşmaması gerekli.
Her sorunun sadece iki cevabı vardır(evet veya hayır , 1 veya 0)Doğruyu bile bile yanlışları tercih etmeyiniz.
bu hikaye bitmez Yunusum .Yaşam sürdükçe senin hikayende devam edecek
Anılarım depreşti derttaş gerçi yıllar olmuş sen yazalı ama ben yeni gördüm umarım hayatın yolundadır
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Sanıyorum böyle bir aşktan sonra ihtiyacın olan son şey yine böyle derin bir aşk. Hayatını yaşa, ciddiyet istemeyen bir ilişki türünde, ciddiyet talep etmeyen kızlarla, ciddiyeti olmayan bir ilişki, taki kalbin dinlenene kadar... Tabi senin için en iyi olanı sen bilirsin, sadece nacizane görüşüm.
Insan ömrü hayatında bir kez aşık olur. Kimi karşılıklı kimi karşılıksız. Ben payıma düşeni fazlasıyla yaşadım.
Artık yaşadıklarımı ciddiyetsiz olarak nitelendirmem pek de doğru olmaz ama sadece karşılıklı saygı çerçevesinde yurütüyorum olursa.
E yaş da kemale erdi artık. Karşılıklı saygı çerçevesinden çıkmayacak, aşığım yanıyorum ölüyorum demeyecek, hayat standartlarıma uyum sağlayabilecek bir insan çıkarsa karşıma türk toplum baskısı karşısında boyun eğip nikahı basarım herhalde. Asi asi nereye kadar
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)