Biten Bir Aşkın Ardından Giden Yolun Hikayesi..
Reklamlar
-
12 Temmuz 2017, 14:02
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
'şehrin en karanlık yerinde duruyorum haydi durma
hiç ümidim kalmadı tutunacak bir dalım
başımı yere eğme benim mazlum yerine koyma
allı pullu düşlerim vardı oysa
bir hayat böyle tersine dönmez bir yiğit böyle harcanmaz
dağlara taşlara bağırasım geliyor
içim yanıyor içim
bildiğin gibi değil…
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Reklamlar
-
12 Temmuz 2017, 14:02
yunusus adlı üyeden alıntı
Ve bir sabah uyandığında aklında kalbinde dahası hiçbir hücrende varlığını hissetmezsin..
Bu hikaye de burada böylece biter..
Başka bir son da düşünülemezdi zaten
Güzel haber. Adına sevindim.
Perişan ettin beni baba..
-
12 Temmuz 2017, 14:06
çok ama çok üzüldüm.
ama bende anlatayım..
canımdan çok sevdiğim eşimle 18 temmuzda boşanıyoruz. yapılan ufak tefek hatalar, yapılan yanlışlar, kıskançlıklar... sonumuzu hazırladı. yalvardım, gitme dedim. beni terk etme yuvamızı yıkma dedim.. dinlemedi. pazartesi günü, 10 temmuzda eşyalarını aldı ve çekti gitti.
o gitti, ben tükendim. bittim. ne yapsam boş. 5 senelik ilişki 4 yıllık evlilik bitti gitti. duruşmaya çıkıcam anlaşmalı boşanıcaz. canımdan çok severken bir anda bitecek gidecek.
arkadaşım, senin adına üzüldüm ama en azından evlenmemişsin. beterin beteri var. yuvam dağıldı benimde. yapılacak hiç bir şeyim kalmadı.
-
12 Temmuz 2017, 17:39
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=Jc7klrV5sBo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
'şehrin en karanlık yerinde duruyorum haydi durma
hiç ümidim kalmadı tutunacak bir dalım
başımı yere eğme benim mazlum yerine koyma
allı pullu düşlerim vardı oysa
bir hayat böyle tersine dönmez bir yiğit böyle harcanmaz
dağlara taşlara bağırasım geliyor
içim yanıyor içim
bildiğin gibi değil…
ben bu hayata asiydim
böyle değildim
bir yıldız kaydı ömrümden ben dilemedim
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
12 Temmuz 2017, 18:48
ben bu hayata asiydim
böyle değildim
bir yıldız kaydı ömrümden ben dilemedim
abi bu olaya benzeyen yüzüksüz halini 3 ay önce mersin den bursaya kadar cbr250 ile yol katederek yaşadım. O durumu çok iyi anlıyorum. Reddedilmek değil de ben gittikten sonra kızın facebook hesabını ele geçirip benim hakkımdaki söylediği onur kırıcı lafları okumuş olmak bana koydu...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
12 Temmuz 2017, 19:26
Roman gibi adamssin vessalam..
-
12 Temmuz 2017, 19:30
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
abi bu olaya benzeyen yüzüksüz halini 3 ay önce mersin den bursaya kadar cbr250 ile yol katederek yaşadım. O durumu çok iyi anlıyorum. Reddedilmek değil de ben gittikten sonra kızın facebook hesabını ele geçirip benim hakkımdaki söylediği onur kırıcı lafları okumuş olmak bana koydu...
Atla dörtyola gel birgün jimi, olmadı çay içeriz
-
12 Temmuz 2017, 20:39
geçmiş olsun kardeşim.
"yara izi delikanlıya yaraşır"
Tony Montana
-
12 Temmuz 2017, 20:52
Üç senelik konu. Telefondan okudum ilk mesajı. "Böyle adam kaybedilir mi be" dedim.
Şimdi bilgisayardan baktımda mevzuyu pek anlayamadım. Son mesaja göre ayrılmışsınız?
Roman gibi olmuş üç sene okunmuş.
Allah gönlüne göre versin işin gücün rast gelsin.
-
12 Temmuz 2017, 21:07
10 temmuzda da ben boşandım eşimden.2 gün önce yani.ağlaya ağlaya boşandı. dediğin gibi ufak tefek hatalar yanlışlar yüzünden. ama hala bi ümit var içimde. işin kötüsü aynı mahallede oturuyoruz ve evlerimiz karşılıklı. her gün görüyorum. kötü birşey ama kader kısmet.
-
13 Temmuz 2017, 03:03
Atla dörtyola gel birgün jimi, olmadı çay içeriz
İstanbuldayım iş güç kovalıyorum, 1 2 haftaya mersine dönerim dönersem gelirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
13 Temmuz 2017, 05:20
Ne kadar hoşça kalabilir ki hoşçakal denilen insan. 7 sene demişsin benden de bi 7 ekle üstüne.
-
13 Temmuz 2017, 07:51
Ömrü hayatımızda bir bilemedin iki kere yaşanır bunlar adamı adam yapar yediğimiz kazıklar bir zaman gelir aklına senede bir gelir dudağında hafif bir gülümseme kalbinde bir titreme sonra dalarsın tekrar günlerin keşmekeşine sonunda torunlarına anlattığın bir çapkınlık ve enayilik fıkrası oluverir tüm bu yaşadıkların...
-
13 Temmuz 2017, 08:52
Bende eşimle ayrilma asamasindayim.7 sene birliktelik ardindan insana koyuyor. Degerini bildigimi sanirdim asil simdi anliyorum. Onu kirdigimi canini acittigimi simdi kavrayabiliyorum. Dahasi belki de onun yasadiklarinin hizlandirilmis olanini yasiyorum ve yasadikca anliyorum. Yaslandiginda gormek istedgim gozler kal derken dudaklarindan beni sevmedigini soyluyor gozleridnen yaslar daamlaya damlaya.
Pes etmemeye onu tekrar kazanmaya cabaliyorum ama beni kendinden uzaklastirmak icin herseyi yapiyor. Geceler uykusuz gunduzler sarhoş hayat ise bos. Ne zor seymis sevdiginden ayri dusmek severken ayri kalmak... Allah kimseye yasatmasin. Eger sevdiginiz biri varsa gidin simsiki sarilin birakmayin sakin, kokusunu son kezmis gibi icinize doya doya çekin. En onemlisi sevdiginizi soyleyin beyler...
-
13 Temmuz 2017, 10:01
Yunus bey derdini paylaşmış.
Bana sorarsanız dünyadaki en büyük acının aşk acısı gibi paylaşılmasına luzüm yok.
Üzülmüş,kırılmış olabilirsiniz ama daha dün yaşadığım yerde aile katliamı yaşandı.
Bunları bir düşünün o insanlarda bir zamanlar birbirini seviyormuştur,sayıyormuştur.
Demek ki bir kırılma noktası oluyor.
Bu kadar dert etmeyin.
Bir seçim yaparsın,tüm hayatın değişir diye söylerler.Doğru aslında.
Şimdi bu kadarda mı kalpsizsin diyenler olabilir ama şu meslekte o kadar uç olaylara şahit oldum ki...
Insanlar savaştan kaçarken,umut yolculuğunda canlarından oluyor yada çocuğuna yiyecek ekmek getiremiyor.
Durumunuz kolaydır demiyorum,yazınızı da çok okudum ama beni yabancı bayan bir gazetecinin,resmini çekicem diye kollarında çocuğunu taşıyan,savaş mağduru babayı,çelme takıp düşürmesi,yerlerde sürünmesine rağmen yavrusunu bırakmayan o baba kadar derin etkilemedi.
-
13 Temmuz 2017, 14:02
Benimde 6 senelik ilişkim var. Seneye bugun evleniriz artık diyoruz. Ama aramız o kadar garip ki anlatamam. İnsan bazen hiç tanışmasaydım diyor, çünkü filmin sonunda çok üzüleceğini, ağır geleceğini biliyor.
İlişkiler uzakdıkça inanın arada ne saygı, ne sevgi kalıyor. Ya uzatmadan evlenicen yada o iş ne bilim olmuyor abi.
Yunususs gibi olmam yakındır benimde. :(
-
13 Temmuz 2017, 20:12
Kübra006 adlı üyeden alıntı
Yunus bey derdini paylaşmış.
Bana sorarsanız dünyadaki en büyük acının aşk acısı gibi paylaşılmasına luzüm yok.
Üzülmüş,kırılmış olabilirsiniz ama daha dün yaşadığım yerde aile katliamı yaşandı.
Bunları bir düşünün o insanlarda bir zamanlar birbirini seviyormuştur,sayıyormuştur.
Demek ki bir kırılma noktası oluyor.
Bu kadar dert etmeyin.
Bir seçim yaparsın,tüm hayatın değişir diye söylerler.Doğru aslında.
Şimdi bu kadarda mı kalpsizsin diyenler olabilir ama şu meslekte o kadar uç olaylara şahit oldum ki...
Insanlar savaştan kaçarken,umut yolculuğunda canlarından oluyor yada çocuğuna yiyecek ekmek getiremiyor.
Durumunuz kolaydır demiyorum,yazınızı da çok okudum ama beni yabancı bayan bir gazetecinin,resmini çekicem diye kollarında çocuğunu taşıyan,savaş mağduru babayı,çelme takıp düşürmesi,yerlerde sürünmesine rağmen yavrusunu bırakmayan o baba kadar derin etkilemedi.
Biz de dünya bu derdin ardında perişan oldu dememiştik aslında. Hatta bu durumun dünyanın sonu olmadığını adım adım göstermek istemiştik ama neeeeyse.
-
15 Temmuz 2017, 11:53
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Bende eşimle ayrilma asamasindayim.7 sene birliktelik ardindan insana koyuyor. Degerini bildigimi sanirdim asil simdi anliyorum. Onu kirdigimi canini acittigimi simdi kavrayabiliyorum. Dahasi belki de onun yasadiklarinin hizlandirilmis olanini yasiyorum ve yasadikca anliyorum. Yaslandiginda gormek istedgim gozler kal derken dudaklarindan beni sevmedigini soyluyor gozleridnen yaslar daamlaya damlaya.
Pes etmemeye onu tekrar kazanmaya cabaliyorum ama beni kendinden uzaklastirmak icin herseyi yapiyor. Geceler uykusuz gunduzler sarhoş hayat ise bos. Ne zor seymis sevdiginden ayri dusmek severken ayri kalmak... Allah kimseye yasatmasin. Eger sevdiginiz biri varsa gidin simsiki sarilin birakmayin sakin, kokusunu son kezmis gibi icinize doya doya çekin. En onemlisi sevdiginizi soyleyin beyler...
Gidip ona sarilmak ... her gun cicekler alip ... yuvam ol demek zor değil.. tutun sikica bırakmayın eger bitmesin istiyorsaniz.
-
17 Temmuz 2017, 09:30
oluroyle adlı üyeden alıntı
Gidip ona sarilmak ... her gun cicekler alip ... yuvam ol demek zor değil.. tutun sikica bırakmayın eger bitmesin istiyorsaniz.
Anlatacagim desem yasadiklarimi sozlukte kelime bulamam, kalemimin dili lal olur da yazamam.
Ama sunu diyebilirim gozlerini omrumun sonuna dek gormek icin elimde bir firsat var artik, kaybetmeyecegim, pes etmeyecegim. Degil 7 yil ve ya 70 yil,inaniyorum ki esimle dunyanin en yasli motosikletli cifti olacagiz.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
17 Temmuz 2017, 09:46
Bir ara bu başlığı okuyup evliliğin ne kadar boktan bir şey olduğunu kendime hatırlatayım 😀
(Şimdilik yeterince farkındayım)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)