Geçmiş olsun hocam açıkçası bu durumlara hiç düşmediğim için ne yazacağımı bilemedim.
Başka bir konudan söz etmek istiyorum. Ne olursa olsun sadece hayatta kendinizi düşünün..
Geçmiş olsun hocam açıkçası bu durumlara hiç düşmediğim için ne yazacağımı bilemedim.
Başka bir konudan söz etmek istiyorum. Ne olursa olsun sadece hayatta kendinizi düşünün..
Iyi dileklerde bulunan herkese teşekkurler
vay vay vaaay.
saadetler dilerim sayın başkanım.
“Belki bana düşmez ama hayatınızda gerçekten sevdiğiniz bir insan varsa hadi kalkıp gidin yanına ve hiçbirşey söylemeden sarılın ona.. Dünya telaşesini, günlük işleri, belki monotonlaşan hayatınızı bi kenara bırakıp ne kadar sevdiğinizi hatırlayın ve hatırlatın sevdiğiniz insana.”
https://m.youtube.com/watch?v=Epcj13tZ3gI
Abi yeni gördüm.Ömür boyu mutluluklar dilerim.Bu arada gelin arabası çok hoş sevimli olmuş.Şimdi görünce düğün anılarım aklıma geldi.Keşke bende benim düğünde bu tarz değişik sevimli bir gelin arabası bulabilseydim.Benim düğün çok aceleye gelmişti,gelin arabası için değişik kiralık araçlara filan bakıyordum.Bir arkadaş dedi "Seni hem araba kiralama derdinden hem de yol kesip para toplayan çocuklardan kurtarayım mı?" diye sordu.Olur dedim.Bekle geliyorum dedi ve şu tarz bir alet ile geldi.Biraz plansız ve sürpriz olarak bizim gelin arabası dev tekerlekli biraz yükseltilmiş öküz gibi bir sevimsiz bir çift kabin pick-up oldu.İşin tek güzel tarafı hiç kimse önünü kesip para istemeye cesaret edemedi.
Allah mesut etsin, hosgeldiniz, gecmis olsun.
Konunun bütün sayfalarını takip edemesem de evlenmişsiniz bunu anladım hocam Allah bahtiyar etsin hayırlı olsun.
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama yazmadan da edemeyeceğim..
Oturdum konuyu başından sonuna okudum yine. Duygulanmalar şunlar bunlar bi kenara
ULAN HARBIDEN ADAMSINIZ BE!
Böyle zor geçen günlerimde bi size açabilmişim içimi bi sizden almışım nasihatleri.
Şimdi oturup okuyunca daha bi anlamlı geldi her bir söz.
Konuyu yeni görüp son durum ne diye soracak olanlar olabilir. Onlara da not düşeyim. Başkasıyla evlendim hatta neredeyse 1 sene oluyor.
Herkese gönülden selamlar
Mermiyi namuya sürüp emniyeti açıp silahıda eline verseymişsin daha hızlı ölürdün. Neden böyle işkenceyle ölmeyi seçtin ki? İnsan söyler mi bir kadına böyle bir kozu.
Gerçi benimki de ne renk sı.tığıma kadar bilir. Ben de farklı değilim de neyse
Allah mutluluğunuzu daim etsin Evliliğinizi de bi melekle taçlandırsın inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)