Bu konuyu ilk olarak iki sene önce okumuştum, gözlerim dolmuştu, şimdi yine en baştan sona kadar okudum yine gözlerim doldu...Diğer arkadaşlar gibi bende yazarın son durumunu, olaylardan sonraki hayat akışını merak ediyorum
Bu konuyu ilk olarak iki sene önce okumuştum, gözlerim dolmuştu, şimdi yine en baştan sona kadar okudum yine gözlerim doldu...Diğer arkadaşlar gibi bende yazarın son durumunu, olaylardan sonraki hayat akışını merak ediyorum
Bu konu açıldığı zaman onlinedım. 6 ay geçmiş pamelanın veda busesi şarkısını eklemişim.
Zaman dönüp bakınca çok hızlı geçiyor be, yunusus yazacaklarım vardı o zamanlar hatırlıyorum yazıp silmiştim.
Yine yazıp sildim
Zaman benim bildiğim dünyadaki en acımasız şeydir. Her şeyi unutturur, acımasızdır. Sizin ne dediğiniz kim olduğunuz aşklarınız, acılarınız, sevdikleriniz hiçbirini umursamaz.
İşte bu yüzden hayatı kabullenip sadece anı yaşamak en büyük mutluluktur. Zamanınızı mutsuzluklarınızın sizi kemirmesine izin vererek değil sürekli mutlu olarak yaşamaya bakın. Bunun için zamanın geçmesini beklemeyin, hemen şimdi mutlu olmaya başlamalısınız.
Mutluluğu yarınlarda gelecekte aramaya çalışmak birgün mutlaka mutlu olacağına inannarak yaşamak en büyük hayal kırıklığıdır.
Üstadımız rusyada kestaneleri leri birbirine tokuşturuyorken ne ara gelmiş. Sevgili peşine düşmüş diye düşünüyordum 5. Sayfada farkettim hort olduğunu 😀
Vay be efsane yazılmış konu eski meski ama bana çok değişik bi zamanda denk geldi ikilemde kaldığım vakitte tek nefeste okudum ama hayrılısı demek gerekiyor bazen tabi herşeyi yapmadan değil...
baya bir zaman geçmiş demekki arkadaş iyidir umarım.. dinlemeni tavsiye ederim. hocam bu hayatta kafana kasktan başka bir şey takmayacaksın.. https://www.youtube.com/watch?v=VmwMSwSV1sU kulaklını da tak dinle
yahu adam hayatını yasıo kıskanmayın leeen,
hortlatmayın konuyuuuuuu
Herkes kendinden biseyler bulmustur diye dusunuyorum. Herseyin hyirlisi nasip olsun.
Kim hortlattı ulan yine demedikmi hortlatmayın diye?Ben de yaşadım 15 gün önce belki daha fazla olmuştur.
Heryerde onu buluyorsun usta sen istemesende buluyor zor kek görüyorum beraber oturup yediğimizi hatırlıyorum.Hep tekrar olurmu diye düşünüyorum,suçsuz olduğum hald eo bıraktı beni.
Kısacası hortlatmayın aga güzel olmuyor
Bir ay?
Abi konunun açıldığı tarihe bir göz atmalısın bence
Beni az çok görüyorsunuz. Buralardayım. Iyiyim. Konuda 2. Başroldeki esas kız ise gün aşırı bana mesajlar yazıyor ve ufak tefek muhabbetler açmaya çalışıyor bir süredir. Hatta zarflıyor diyelim biz ona en anlaşılır hali ile. Düşünmüyor değilim. Düşünüyorum aslında..
Ne kadar acı çektiğimizi ne kadar birbirimizin canını yaktığımızı, ne kadar gülüp ne kadar eğlendiğimizi.. Seviyormuyum? Içimde biryerlerde haala duruyor o hatun. Ama tartıya koyduğumda, tamam devam edelim diye düşünerek hamle yapsam dediğimde zihnimde oluşan gelecek; gülüp eğleneceğimiz değil birbirimizi kıracağımız günlerle dolu görünüyor. Öyle hissediyorum en azından..Yine aynı sorunlar sıkıntılar vs vs vs..
2 durum çıkıyor ortaya
Birincisi
Kopan bir halatı düğümlediğinde o halatın en sağlam yeri o düğüm olur.
Diğeri ise klasik, kırılan bardakla su içme çabası..
Takipteyim Yunusum . Ben en son yazılan mesajdan sonra bir ay oldu demek istemiştim. Kaç kere okudum yoksa ... Game of thrones gibisin , Bitiremedim
Yolun düşerse Pendik' e uğra mutlaka ...
bak şim di @yunusus kardeş aşk dediğin...
şaka len şaka.
koy gö(z)üne gitsin, senin keyfin yerinde mi, ona bak.
aşkın tarifini veremem ama şöyle bir evrimi olduğuna inanırım;
heves--)aşk--)sevgi--)saygı--)tahammül...
Ve bir sabah uyandığında aklında kalbinde dahası hiçbir hücrende varlığını hissetmezsin..
Bu hikaye de burada böylece biter..
Başka bir son da düşünülemezdi zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)