Daha önce de konuya yazdığından dolayı az çok biliyorum seni hocam olayın espiri olduğunun farkındayım sıkıntı yok
nefsimiz çok şükür dindi sukunete erdi sözümüzü dinliyor gayrı..
Yaşanılmış herşeyin bir sebebi vardır elbet, herkesin bir sınavı.. ve herkesin ilahi aşka ulaşabilmesi için önüne yollar dizilir anlayana, bizim idrak edebildiğimiz yolumuz da beşeri aşktan geçiyormuş demekki..
Ilahi aşka ermek beşeri sevdaları bi kenara atmaya yetmiyor ama.. dahası olan gücüyle körüklemeye başlıyor yanan bu ateşi. Yusuf Züleyhayı kendine secde eden bir ay olarak gördü ilahi aşkı buldu diye vazgeçmişmiydi sevdasından?
Velhasılı bu savaş bu mücadele bitmiyor. Her ne kadar ben düzelsin diye çabaladıkca olaylar tersine ceryan ediyor olsa da vardır elbet bi çıkar yol.
Bugün de bitti bana tek kelime dahi etmedi haala sakaryadayim.. Bi aklım diyorki kal burda savaşını böyle ver. Bi aklımda diyorki gitme üstüne bırak git bu şehri bekleyişe geç mücadeleni öyle ver.
Bugün gidip Mevlana nın mesnevi kitabını alıp kardeşiyle gönderdim kendisine. Belki diyorum okur da kinle bezediği benliğinden sıyrılır daha farklı bakmaya başlar olaylara..
Yalovaya geçip termalde biraz kafamı toplamak istiyorum. Bir daha gelebilirmiyim bu taraflara bilmiyorum ama bi çayını içme fikri de çok cazip geliyor
hayırlısı birgün denk geliriz inşallah