Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayal ettiği, Türk Halkı'nın hak ettiği ve çocukların sömürülmediği bir Türkiye dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayal ettiği, Türk Halkı'nın hak ettiği ve çocukların sömürülmediği bir Türkiye dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
içimizdeki, dışımızdaki, yanımızdaki tüm çocukların ve çocuklukların bayramı kutlu olsun...
Çocuk işçi'de Avrupa'da birinci,
Çocuk gelin'de ikinci,
Tutuklu çocuk'da üçüncüyüz.
vurulan, dövülen,terörist ilan edilen, öldürülen, kaybedilen, tecavüz edilen
Yarın #23Nisan hep utançla doluyor insan!..........
not: kusura bakmayın arkadaşlar amacım konuyu provake etmek değil sadece ufak bir sitemdir
Kutlu mutlu olsun!
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
otopsici sitem sevgiden doğar.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
ulusal eğemenlik ve çocuk bayramımız kutlu ve mutlu olmasını dilerim
Süriyede,Filistinde,Mısırda,Arakanda çocuklar gülemiyorsa,
ben bugüne çocuk bayramı diyemem...
ulusal egemenlik ve çocuk bayramı.
milli bir bayram.
yurtta sulh, cihanda sulh
önce millet sonra insanlık.
yani bizim milletin kıçı başı açık, karnı aç iken, milyonlarca "eero" mısıra, suriyeye, filistine yardım yapmaktan öncesi, kendi sorunlarımızı halledebilsek. suriyelileri hastanelerin kapısı ardına kadar açıkken (türkiyede) geçen hafta hastaneye gittim, sosyal güvencen yok dediler, sana bakamıyoruz dediler. komik. bu ülkede doğmuşum, yaşamışım, çalışmışım. elin suriyelisi hoop güm
hiç hümanist olamayacağım kusura bakmayın.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.
Ya hiç olmazsa bugün şöyle yapmayın.
@otopsici arkadaşım o tek tek yazdıklarının suçlusu o çocukların aileleri değilmidir yoksa sana göre halkmıdır yada devletmidir.Çocukları çalıştıran aileleri değilmidir.Çocukları erken yaşta para karşılığı evlendiren aileleri değilmidir.Çocuklarını özellikle önsaflara katıp polise sağa sola zarar verdiren yine aileleri değilmidir.Ha ben burda devleti ve hükümeti savunmuyorum ki şu an ki hükümetten nefret ederim...
Ama yazdıklarının ilk peşit suçlusu o çocukların cahil aileleridir çocukların hiç bir günahı yok maalesef olan bitenden haberleri bile yok.
İlk peşit aileler eğitilecek ki çocuklar perişan olmasın.Bir çocuk bile dünyaya getirmenin ne büyük sorumluluk olduğu öğretilsin ki afedersiniz köpek gibi üremenin önüne geçilsin...Zaten aileler yeteri kadar çocuklarına sahip çıktıklarında yazdıklarının pek çoğu gerçekleşmeyecek.Aslında herşeyin başı eğitim eğitim eğitim...
@mekan67 arkadaşıma ise her kuşu ..... ettik bi leylek kaldı diyorum.Önce iç meselelerimizi adam gibi çözüp belli bir refaha ulaştıktan sonra o ülkelerin meselelerine el atabiliriz ki bana kalırsa bu durum o ülkelerin kendi iç meseleleridir ve tek başımıza karışmak icap etmez.Ancak dünya devletleri topluca belli ölçülerde müdahale edebilir.Fakat bu ülkelerdeki bu yaşanan durumlarda eğitimsizlikten kaynaklanmaktadır.Her şeyin başı eğitim diyorum başkada bişey demiyorum...
kardeş artık Suriyeli olmak moda, kirli sakal bırakıcan, bulabilirsen yüzüne siyah is sürücen, kısaca biraz pis perişan görünmen gerekiyor, otobüs/hastane vb devlete/belediyelere ait yerler için poşuyu kafana takıcan, el habibi men sıyriye diyecen, geçecen, o kadar basit ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben ki zaten çocuklardan bahsediyorum..çocuk her yerde çocuk...nasıl bi kininiz varsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
bak bu da çocuk...sadece çocuk.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)