Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Bir hayrina bana lastik versin

REKLAM ALANI
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Git dalganı başka yerlerde geç.

Madem lastik alacak paran yok 260 niye yapıyorsun ?

O alet kaç litre yakıt harcıyor o hızda ?

Bırak milletle dalga geçmeyi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    954rrlar havayla calisiyo sanirim, 290 iyiymis 4 yillik lastikle... devamini bekliyoruz

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı jedilight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler buradaki asagilanmamdan sonra bidaha millete yuz surecegime kaza yaparim daha iyi dedim ve ayni lastikle devam ettim.
    Defalarca olumden dondum denebilir, onceleri lastigin telleri cikti, lastik teldeyken frene dokundugum anda atiyodu. 200 ustu suratlerde lastik tellere gelince ruzgar bile motoru devirebilecek gibi oluyodu.

Belki kac bin km hic arka frene basmadim bile. Cok ugrastim soyle bi 300tl ayirayim cikma lastik alayim diye, ama gercekten bulamadim o kadar parayi. Lastigin havasi her gun iniyodu, her sabah sisiriyodum artik. Sonra cikan teller de yirtildi, lastik disa dogru yumurta olusturmaya basladi, hafif motoru ziplatiyodu 200un ustunde, ama tellere gore daha iyi tutuyodu. Tabi artik lastikde %30 lastik %40 tel %30 yirtik tel vardi.

Elhamdulillah 260da bastim bu lastikle, yagmurda da gittim. Nasil yusuflayarak gittim azicik motor suren bilir... Ama hic kaza yapmadim.
    Sounda elime para gecti 2003 model yani 11 yasindaki lastigi (sadece arka) degistirebildim, yerine 4 yasinda cikma bi lastik taktim. Motor nasil guzel tutuyo, bi sevincliyim.

Yeni lastigimle o hafta ankaraya gitmeye karar verdim, ciktim istanbuldan dip gaz, 280-290 civari. 2 saat sonra tam Ankara kizilaya 50km kala motor birden stop etti. :( Hala daha calistiramadik bidaha, lastigimin keyfini cikartamadan motorum iflas etti resmen. Otobuse atip istanbula goturdum, yaza kadar para biriktirip tamir ettiricem insallah.

Fotoda gozuken disinda cevresi full oyle yirtik, sadece gozuken yer degil.
    http://s23.postimg.org/4oqxz2dnf/IMG_5613.jpg
    senin gibisine az bile söylemişler
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Arkadaş kusura bakmasın elimde lastik olsa yene verirdim ama 1000'lik motorla dip gaz ankaraya gidip gelecek yakıt parasını buluyor O motor o hızda 60 kuruş yaktı desek git gel ankara istanbul arası toplam 900 km nerdeyse 500 tl yakıt parası buluyor ama lastik parası bulamıyor canını tehlikeye atıyor gitme ankaraya git kendine güzel bir lastik bul o parayla az çok bu kadar yakar heralde yanlışmıyım?

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)