[QUOTE=ccc67;3327623]http://www.ozenmotor.com.tr/COLOMBIA...ZI_1860.html#0
Buradan bakabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Umarım öyle olur kardeşim.
büyük geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış acil şifalar versin Rabbim
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Sen yaptığın doğrularla hayata tutunmuşsun. Umarın seni okuyan bazı arkadaşlarda senden ders alırlar. Tekrar geçmiş olsun
Doktorda öyle dedi.Tulumu her zaman giyemiyorum benim için çok büyük şans oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Yarışlar oldukça maliyetli.R6-R1 lerlede böyle yatamıyorum Uludağ yolu gibi yollarda.Çok atikler yolun kalitesine göre.NİNJA 300 ile deneyeceğim.TMF yarışları ancak hayal sponsor yok.4.000.000 /5.000.00 tl yi 3 ayda ancak kazanıyorum.Gidipte bir yarışa verecek lüksüm yok. Fedarasyon utansın diyorum.İnsan 20 dk sına 200 TL aldığı pist gününü kapar mı yahu.
Çok geçmiş olsun kardeşim. Maddi manevi yapabileceğimiz bişi varsa hemen belirt.
Hep derim b sınıfından öncd herkese a2 zorunlu olmalı. Olmalı ki motorların zorluğunu herkes her sürücü bilmeli...
Devlet 2 yıl ehliyet sonrası biri olmadan sürüşü yasaklarken laf eden bilinçsizlere gelsin
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun... Allah Sevdiklerine bağışlamış seni...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Çok çok geçmiş olsun hocam
çok geçmiş olsun aga allah korumuş
Gecmis olsun kardesim allah seni ailene bagislamis ayrica iyiki korunmussun
çok geçmiş olsun gerçekten korumalar çok önemli .
geçmiş olsun Rabbim kaza-bela Hiç kimseye Yaşatmasın.
g.olsun ortak bizde arabada hız tutkusu yüzünden roll de( k20 turbo civicle ) yaşadık yavaşlama adına chopper tarzına döndük sakin kalmakta ve güvenlik önlemlerini almakta fayda var herkese kazasız belasız keyifli sürüşler ...
Kardeşim çok geçmiş olsun Bu anlattıkların kulagımıza biz motorculara küpe olsun . . çok yaşa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)