Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.
Reklamlar
-
22 Nisan 2014, 17:52
Çok geçmiş olsun kardeşim, çok üzüldüm, inan okurken içim acıdı.
Koruma çok önemli gerçekten, korumayı takmak bile yetersiz kalabiliyor, bizim milletimiz ise kask takmaktan aciz.
İnşallah sağlığına tez zamanda kavuşursun.
Reklamlar
-
22 Nisan 2014, 17:55
Geçmiş olsun arkadaşım. Öyle olsaymış, böyle olsaymış diyenlere bakma sen. Olan olmuş,artik bundan sonrasına bakılır. Kazasız sürüşler.
-
22 Nisan 2014, 18:12
-
22 Nisan 2014, 18:19
çarpan şerefsize ne oldu ?
-
22 Nisan 2014, 18:24
emrb adlı üyeden alıntı
Dostum 2 gün gözaltında durdu.Sonra serbest bırakıldı.Davacı olacağım.
-
22 Nisan 2014, 18:25
Çok geçmiş olsun kardeşim.Allah korumuş,kazasız sürüşler dilerim..
-
22 Nisan 2014, 18:27
adem80 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım. Öyle olsaymış, böyle olsaymış diyenlere bakma sen. Olan olmuş,artik bundan sonrasına bakılır. Kazasız sürüşler.
Evet ya doğru söylüyor. Vıdı yapmışım biraz.
Sen işini bilirsin.
şimdi dinlen.
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
=== Eğitim Şart ===
-
22 Nisan 2014, 18:38
emrb adlı üyeden alıntı
Ayrıca beni ziyaret bile etmediler eve çıktığımdan beri.Daha da sinirlendim
-
22 Nisan 2014, 18:42
Çook büyük geçmiş olsun...
Anlattığına göre hata otomobil sürücüsünün...Çeker zaten cezasını,bizim ekstra giydirmemize gerek yok...
Viraj yapıcaz demişsin yazına başlarken,buda senin kazada pay sahibi olduğun nokta...
Gördüğüm kadarıyla,viraj yapmak,slider eritmek gibi işler otoyolda yapılacak şeyler değil.Sende CANLI örneği olmuşsun...
İstediğimiz kadar iyi viraj alalım,istediğimiz kadar iyi bi motosiklet kullanıcısı olalım yollar tehlikelerle ve sürprizlerle dolu...
Hele hele konu motosikletse ne kadar tecrübeli olursak olalım düşme ihtimalimiz her zaman ve herkes için var.En çok tanıdığımız Rossi bile düşüyor...
Rossi ölmüyor,hafif yaralanıyor,üç günde ayağa kalkıyor..Çünkü pistte düşüyor,kendi hatasıyla düşüyor,yada başka bi motosiklet dengesini bozup basıp gidiyor..
6 ay kadardır motosiklet üstündeyim ve çıkardığım ders şudur; "Maksimum zevki minimum riskle alabilme sanatıdır motosiklet"
Viraj yapmak isteyen,düşünen,yapan arkadaşlar yeri değil otoyollar,çünkü kendi hatamızla düşsek bile bizi öldürmeye hazır bekleyen bir sürü şey var etrafta...
İstanbul park gibi bir pistimiz var ve o pist dünyanın en iyi sürücülerini tatmin etmiştir.Hala tadı damaklarıda.Sizide edicektir ve en önemlisi öldürmeyecektir...
Tekrar geçmiş olsun...
-
22 Nisan 2014, 18:49
merr adlı üyeden alıntı
Çook büyük geçmiş olsun...
Anlattığına göre hata otomobil sürücüsünün...Çeker zaten cezasını,bizim ekstra giydirmemize gerek yok...
Viraj yapıcaz demişsin yazına başlarken,buda senin kazada pay sahibi olduğun nokta...
Gördüğüm kadarıyla,viraj yapmak,slider eritmek gibi işler otoyolda yapılacak şeyler değil.Sende CANLI örneği olmuşsun...
İstediğimiz kadar iyi viraj alalım,istediğimiz kadar iyi bi motosiklet kullanıcısı olalım yollar tehlikelerle ve sürprizlerle dolu...
Hele hele konu motosikletse ne kadar tecrübeli olursak olalım düşme ihtimalimiz her zaman ve herkes için var.En çok tanıdığımız Rossi bile düşüyor...
Rossi ölmüyor,hafif yaralanıyor,üç günde ayağa kalkıyor..Çünkü pistte düşüyor,kendi hatasıyla düşüyor,yada başka bi motosiklet dengesini bozup basıp gidiyor..
6 ay kadardır motosiklet üstündeyim ve çıkardığım ders şudur; "Maksimum zevki minimum riskle alabilme sanatıdır motosiklet"
Viraj yapmak isteyen,düşünen,yapan arkadaşlar yeri değil otoyollar,çünkü kendi hatamızla düşsek bile bizi öldürmeye hazır bekleyen bir sürü şey var etrafta...
İstanbul park gibi bir pistimiz var ve o pist dünyanın en iyi sürücülerini tatmin etmiştir.Hala tadı damaklarıda.Sizide edicektir ve en önemlisi öldürmeyecektir...
Tekrar geçmiş olsun...
İSTANBUL PARK yeni adıyla İNTERCİTY park'a motosikletlerin girmesi yasak.Arabada yasak öyle bisiklet falan alıyorlar şuan.Şuan ki yarışlar İZMİR ÜLKÜ PİSTİ denilen "otobanlarımız daha iyi bu pistten" insanlar burada yarışlara katılıyor.Öyle ahım şahımda uzun değil pist
Yani pist yok.Trafikte ne arbaalar görüyorum pist yapmıyorlar BURSA gibi şehre 7.40, mustang, ferrari,corvette m5,m3 neleri var ve hergün görürsün.
-
22 Nisan 2014, 18:53
Arkadaşlar trafik kazalarında acaip bir ülkedeyiz.
işte başka acaipliklerin olduğu bir ülke.
kazların sebebinin sorulmayacağı bir video.
Sadece olduğu.
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
-
22 Nisan 2014, 19:01
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
İSTANBUL PARK yeni adıyla İNTERCİTY park'a motosikletlerin girmesi yasak.Arabada yasak öyle bisiklet falan alıyorlar şuan.Şuan ki yarışlar İZMİR ÜLKÜ PİSTİ denilen "otobanlarımız daha iyi bu pistten" insanlar burada yarışlara katılıyor.Öyle ahım şahımda uzun değil pist
Yani pist yok.Trafikte ne arbaalar görüyorum pist yapmıyorlar BURSA gibi şehre 7.40, mustang, ferrari,corvette m5,m3 neleri var ve hergün görürsün.
En kötü pist otobandan iyidir.Araba yok en azından.Gelip sana çarpmazlar...
İstanbul parkın takimine baktım sahiden motosiklet için pist günü görünmüyor...
Piste çıkmak isteyen adam çok ama pist yok deyip viraja yatmamak lazım.Çünkü senden de bi tane daha yok...
Başkasıda önermiş sanırım; motosiklet federasyonun şefkatli kollarına bırakacaksın kendini onlar sana pistte bulur virajda...
-
22 Nisan 2014, 19:05
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah, allah ailenede sabır versin bi daha yaşatmasın
-
22 Nisan 2014, 19:20
Yani pist olmamasi otobanda slider eritmeyi haklimi cikariyor? Sen ne kadar usta olsanda bi lavuk cikar karsina o carpar boyle. Yaptigin kazadan kurtulman Allahin Sana bir sans daha vermesidir. Bunu iyi degerlendir.
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
-
22 Nisan 2014, 19:30
Resimlerini içim kaldırmasa da helal olsun böyle bir konuya hele de sezonun açılıp milletin ortalığa don gömlek çıktığı bir zaman çok ihtiyaç vardı. Biz burada eğitim ve tam koruma diye mabadımızı yırtarken hala karşı çıkan ve artizlik peşinde koşan arkadaşlara ders olur umarım.
Tekrar büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın, umarım tekrarı olmaz.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
22 Nisan 2014, 19:36
sağa virajdasın doğal olarak sağa yatıyorsun soldan gelen araç nasıl motora değılde sana vuruyor???ayrıca senın motorun cbr 125 tı.....
-
22 Nisan 2014, 19:40
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
-
22 Nisan 2014, 19:40
maxiscooter adlı üyeden alıntı
sağa virajdasın doğal olarak sağa yatıyorsun soldan gelen araç nasıl motora değılde sana vuruyor???ayrıca senın motorun cbr 125 tı.....
Değişti hacım. motor yandan sürtüyor valla anlamadık ki bayılmıstım ben görende yok.Bilir kişi heyeti raporladı durumu
-
22 Nisan 2014, 19:42
Aldigin kamerayi taksaydin herseyi gorurdun sonra.
-
22 Nisan 2014, 19:42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)