Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.
Reklamlar
-
23 Nisan 2014, 01:12
öncelikle geçmiş olsun
ben de bursadayım motosikleti hem ulaşım hem hobi olarak kullanıyorum. alper topçu'ya katılıyorum kağıt üzerinde sen haklı olsan da motosiklette kazada her zaman sen suçlusundur. ben de kaza yaptım kağıt üzerinde ben haklıydım ama sonra oturup düşündüm aslında o riskli sollamayı yapmasaydım kaza yapmıycaktım ve sollanıcak yer değildi ve acele etmeye çalışıyordum anlamsız şekilde.
eğer önündeki araçla aranda daha büyük mesafe bıraksaydın ve şeridin ortasından gitseydin (ki ısrarla ben şeridimdeydin diyorsun fakat şeridin en solunda olduğunu düşünüyorum) bu kaza muhtemelen yaşanmazdı. ayrıca trilyenin yollarının ne kadar riskli olduğunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum ve araçların hep o virajları geniş aldığını da biliyorsundur. bunun dışında viraj çalışmalarını pistte yapmak lazım.
lütfen beni yanlış anlama umarım hiçbirimiz kaza görmeyiz hayatımızda seni de yargılamıyorum fakat o kaza daha sakin bir kullanışla önlenebilirdi. tekrar geçmiş olsun. umarım yakında tanışırız oturup bir sohbet ederiz.
Reklamlar
-
23 Nisan 2014, 01:21
cemolos adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun
ben de bursadayım motosikleti hem ulaşım hem hobi olarak kullanıyorum. alper topçu'ya katılıyorum kağıt üzerinde sen haklı olsan da motosiklette kazada her zaman sen suçlusundur. ben de kaza yaptım kağıt üzerinde ben haklıydım ama sonra oturup düşündüm aslında o riskli sollamayı yapmasaydım kaza yapmıycaktım ve sollanıcak yer değildi ve acele etmeye çalışıyordum anlamsız şekilde.
eğer önündeki araçla aranda daha büyük mesafe bıraksaydın ve şeridin ortasından gitseydin (ki ısrarla ben şeridimdeydin diyorsun fakat şeridin en solunda olduğunu düşünüyorum) bu kaza muhtemelen yaşanmazdı. ayrıca trilyenin yollarının ne kadar riskli olduğunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum ve araçların hep o virajları geniş aldığını da biliyorsundur. bunun dışında viraj çalışmalarını pistte yapmak lazım.
lütfen beni yanlış anlama umarım hiçbirimiz kaza görmeyiz hayatımızda seni de yargılamıyorum fakat o kaza daha sakin bir kullanışla önlenebilirdi. tekrar geçmiş olsun. umarım yakında tanışırız oturup bir sohbet ederiz.
Abim yarısıyordu zamanında hala lisansı var.Bir yarışın 4.000.00 ile 5.000.00 TL arasında masrafı olduğunu unutmamak lazım.İşte İSTANBULPARK yani İNTERCİTY park koskoca dünyaca ünlü 20 dk sına 200 lira aldığı pist günlerini motosikletlere kapadığı için sansımı uludağ yollarında deniyordum. Trilye de viraj yapmamaktayım taşlı yol.Atmışlar tası geçmişler üstünden
Dostum öyle düşünürsen herkes hatalı sollama olmasa vs. geleceği görsek kaza olmaz zaten.Ben o gün 1 kırmızı ısıkta dursam belki kaza olmayacaktı.OOO bunlar boş işler onu yapsaydım bunu yapsaydım deme.Karsımdaki bebe oturduğu yerde kafeden vs 30 saniye daha geç çıksa kaza olmayacaktı.Böyle iş olmaz bu yüzden suç bizde olamaz.
-
23 Nisan 2014, 01:26
Çok geçmiş olsun, yakin zamanda iyileşmen dilegiyle..
-
23 Nisan 2014, 01:27
Geçmiş olsun Allah korumuş
-
23 Nisan 2014, 01:37
Allah tekrarını yaşatmasın. Büyük geçmiş olsun.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
-
23 Nisan 2014, 01:39
Geçmiş olsun erkan kardeşim Allah korumuş. Tez zamanda iyileşir gazlamaya başlarsın biraz daha dikkatli olmak şartıyla
-
23 Nisan 2014, 01:47
Allah korumuş ve sizi ailenize bağışlamış. İnşallah bu son kazanız olur v e herkes bu kazadan kendisine ders çıkarır. Umarım en yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
-
23 Nisan 2014, 01:52
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.. Çok şey kattın bana bu yazıyı yazarak. Teşekkürler, acil şifalar.
-
23 Nisan 2014, 02:07
-
23 Nisan 2014, 02:15
geçmiş olsun allah acil şifalar versin birdaha yaşamaman dileğiyle annene babana allah sabır versin..
-
23 Nisan 2014, 04:16
büyük geçmiş olsun inşallah bir daha böyle üzücü bir olay yaşamazsınız ..
-
23 Nisan 2014, 04:33
-
23 Nisan 2014, 05:13
Bu başlığı okuyunca kimi zaman "amaan o kadar da gerekli değil yahu" dediğim koruma ekipmanlarına karşı büyük bir sempati oluştu bende.
Bundan sonra mottom "motorun nasıl olursa olsun ama koruma ekipmanın en kralından olsun"
ha bi de kasktaki ingiliz bayrağı orjinal mi sonradan mı yaptın?
-
23 Nisan 2014, 09:06
ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN. Bu arada sigara ve alkole gönderme yaptığında iyi olmuş.
-
23 Nisan 2014, 09:26
Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun.
-
23 Nisan 2014, 09:54
Mersin İl Temsilcisi
bir kaç yıl önce ben de seninkine benzer bir kaza yapmıştım.
100 metre civarında sürüklenmem var ( polis kaydına göre ), motor da 115 metre sürüklenmiş.
full koruma olmasam, asfalttan sıyırırlardı beni de...
koruma herşeydir...
-
23 Nisan 2014, 09:58
Geçmiş olsun , diğer sürücüleri her an hata yapabilir diye düşünerek hareket etmek lazım.
-
23 Nisan 2014, 11:04
fastturkish adlı üyeden alıntı
Bu başlığı okuyunca kimi zaman "amaan o kadar da gerekli değil yahu" dediğim koruma ekipmanlarına karşı büyük bir sempati oluştu bende.
Bundan sonra mottom "motorun nasıl olursa olsun ama koruma ekipmanın en kralından olsun"
ha bi de kasktaki ingiliz bayrağı orjinal mi sonradan mı yaptın?
avrupada satılan speed-r reddingde ingiliz bayragı var anes motorun getırdıgınde yok sanırım
-
23 Nisan 2014, 11:23
geçmiş olsun bu konunun bi çok kişi üzerinde etkisi olacağını düşünüyorum. verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm böyle görünce sizi
-
23 Nisan 2014, 11:50
Öncelikle çok geçmiş olsun senin yaşlarında ve kaza yaptığın motoru kullanan biri olarak içim çız etti.Evet belki biraz daha yavaş gitsen bunlar olmayacaktı vs. ama bu ülkede spor motosiklet severlerin büyük sıkıntısı var hocam ben de senin gibi virajlara hastayım fakat ne yazık ki diğer çoğu ülkede yerel pistlere girmek sudan ucuzken, insanlar teşvik edilirken, burada intercity park için pist günlerine bir fiyatlar koyuyorlar ki genç yarışmak veya hızlı gitmek isteyen değil çoğunlukla zengin ihtiyarlara veya ünlülere iş yapıyor adı da pist günü.Motosiklet severler için ulaşabilir fiyatlarda ve sürekli olarak pist günleri yapılmadığı sürece bugün bu kardeşimizin başına gelen yarın benim sonra ki gün başkasının başına gelebilir. Tekrar geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)