çok geçmiş olsun kardeş... inşallah yakın zamanda eski sağlığınla birlikte
yeni motorunla yollarda olursun...
çok geçmiş olsun kardeş... inşallah yakın zamanda eski sağlığınla birlikte
yeni motorunla yollarda olursun...
Büyük geçmiş olsun kardeşim allah daha beterinden saklasın..
Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Böyle bi konu açıp bilinçsiz arkadaşlara olacakları gösterdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim. Yalnız sende de fazlasıyla hata var. Hızlı akan görüş açısının çok dar olduğu bi yolda slider eritmek nedir? Deli cesaretinin bedelini ödüyorsunuz. 2 ay önce senin durumunun daha ufağını yaşadım bende, mahalle arasında keskin bi viraj var, motoru yatırayım şurada dedim. Yattım tam aldım virajı derken bi tane Qasqahi peydah oldu. O heyecanla frene asıldım tabi motor altımdan kayıp arabanın altına girdi ben popomun üzerinde yarım metre sürüklenip kaldım. Senin kadar hızlı olsam şuan yaşamıyor olurdum çünkü üzerimde kask ve eldivenden başka bi koruma yoktu.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım , yaşadığın umarım okuyan herkese bir şeyler katar...
çok geçmiş olsun valla o kadar yavaş hızda bu kadar koruma ile o kadar hasar alabildiysen vay bizim halimize :(
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
öncelikle büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Full korumalı olmanız çok önemli mutlaka ama bence güvenli sürüşte daha önemli olan pasif değil aktif güvenlik.
Spor motosikletlerle (ister 250cc ister litrelik) viraj yapmanın keyfi elbette tartışılmaz ama çift yönlü bit yolda limitte (sliderlar yerde dediğiniz için söylüyorum) viraj yapmanın kaçınılmaz sonu maalesef kazalar. Ya örnek olayda olduğu gibi çizgisini koruyamayan bir araç ya viraj ortasında şeridin yarısını kaplayan kum, yağ, pislik, hayvan ölüsü vs. ya da aniden durmaya karar verip viraj ortasında frene basan öndeki araç sürücüsü.
Spor motosikleti bu yüzden bıraktım, nedense pistteymiş gibi kendine bir şeyler ispat etme hırsı yüklüyor insana ve aldığın risk kat be kat artıyor. Belki yaşlandım belki korkuyorum bilmem ama sanırım korkmak da lazım.
Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar
Çok büyük geçmiş olsun, Allah sizi ailenize bağışlamış, umarım bir daha böyle üzücü durumları siz ve aileniz yaşamaz.
Aynen kardeşim bunu ameliyat olmayan biri anlayamaz.ah anam babam onlardan baska kimse yoktu başımda,ailemden başka.
ameliyat olduktan sonrada, anlaşılıyor kim dost kim düşman, hele wc kısmını hiç söylemiyorum,ameliyat sonrası Uyanış yeni doğan bebek gibi geçmiş olsun tekrar...
Çoook ama çook geçmiş olsun...
Geçmiş olsun dostum.Senin yaptın kazada bende senin başuçundaydım.Trafik baya sıkıştı ve motor kazası denildiğini duyduğum an arkadan koşa koşa geldim yanına.O an içim çok ürperdi ve seni acayip taktir ettim.O kıyafetlerin olmasaydı çok daha kötüsü de olabilirdi.Passat ın hatalı olduğu zaten belli.Tekrar büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın kardeşim...
Cok buyuk gecmis olsun.yazini okurken kazayi ben yasadim resmen tuylerim diken diken oldu ve hatta bir an bu tutkudan bile vazgecmek istedim :D özellikle almak istedigim motor la kaza yapinca ama yazini tam bitirdikten sonra bir soru sormak istedim sana ; sence bu kazada senin ne hatan vardi? Bu soruyu hic sordunmu kendine?
Eyvah.
Neyse üzerinde düşünmek için biraz daha vaktin var.
Kimse bilemez sen bilebilirsin. Ukalalık için söylemiyorum inan. Senin videonu izlemiştim. Benden çok daha iyisin. Bende 20 senedir araba kullanıyorum ama. Ona da azıcık pay ver, sen bana az da olsa kulak ver.
Haklı olmak canının acıdığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ne olur biraz daha "şöyle girmek lazım, böyle yapmak lazım" diye kendi yapabileceklerin üzerinde focuslan.
Yoksa başka hatalı araçlar üzmesin gene bizi.
Bunları yazmayada korkuyorum. Sanki benim başıma gelmez böyle şeyler der gibi.
Sadece kendi yapabileceklerime odaklanmaya çalışıyorum o kadar.
Yoksa hepimizi Allah korusun. 1 karış mazota bakar yerde
=== Eğitim Şart ===
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşirsin. Kalıcı bir hasar olmaması korumaların sayesinde. Verilmiş sadakanda varmış.
Gidiş-geliş yollarda önümüzdeki arabaya çok yaklaşmamalı ve mutlaka karşıdaki arabanın bizi göreceği şekilde pozisyon almalıyız.
Anlattıklarından anladığım kadarıyla sen sola doğru dönüyordun. Halbuki bu dönüşte;
1- öndeki arabayla mesafen olmalıydı,
2- yolun sağ tarafında olmalıydın.
Ducati 1198SP _ RedLove
Şu kazada en çok ilk aşkımla tekrar konusmaya basladım ona seviniyorum Herşeyde bir hayır varmış harbiden. Benim suçum yok yine söylüyorum O sığamadı şeride haklı olmanın bir manası yok şu durumda.Motor tehlikeli aman haa diyenleri haklı olduğum halde, haklı çıkardım onlarıda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Sağa doğru viraj alıyordum. Soldan gelen PASSSAT İDİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)