Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış ve ucuz atlatmışsınız. Türkiye gibi geri kalmış ve az gelişmiş bir ülkede yaşadığımızı zaman zaman unutuyoruz. Siz ne kadar bilinçli ve eğitimli bir sürücü olsanız bile, aynı trafikte yol aldığınız az gelişmiş küçük beyinli insanların hatalarının bedelini biz ödüyoruz. İşte bu yüzden herkese şunu tavsiye ediyorum. önce EMNİYET, ve sizin emniyetiniz, sonra karşınızdakini düşünün. Varsın yavaş desinler, varsın viraj yapamıyor desinler, varsın o motorun hakkını vermiyor desinler, varsın korkak desinler, ne derlerse desinler ama ALLAH RAHMET EYLESİN demesinler.
Reklamlar
-
allah şifalar versin
okurken resmen içim titredi
bir kaza haberinden bu şekilde etkilenmemiştim hiç
-
Motosiklet Eğitmeni
Geçmiş olsun kardeşim
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
-
allah acil şifaiar versin kardeşim rızkın bitmemiş demekki allah uzun ömürler mutlu günler nasip eylesin
-
Çok geçmiş olsun kardeşim. Kısa sürede motor keyfini yeniden tatman dileğiyle.
Racingi full koruma + ayakkabıyla kullananlar ibret alsın.
-
kardeş sana çok geçmiş olsun. hadi toparlanda 300ü kazasız belasız kullan
o arabayı süren bebeyi yollara salan düzenin, o düzeni düzeltmeyen yetkililerin de evlatlarının yollarda senden beter olduklarını görelim, amin... :(
-
geçmiş olsun genç kardeşim
-
Çok geçmiş olsun.
TMF yarışlarına girsen cbr250r ınla...slider eritmeyi oralarda denesen.önünde araç varken slider eritecek kadar yatmasan (kaçma ,frenaj opsiyonu bıraksan) belki bu kaza tekrarlanmaz kardeşim.
ama cadde için çok hızlısın umarım TMF yarışları işini düşünürsün.
-
Geçmiş olsun Eski sağlığına en kısa sürede kavuşman ve tekrarını yaşamaman dileği ile kardeşim
-
cok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
-
Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
-
çok gecmiş olsun allah acil şifalar versin.
-
Hocam çok geçmiş olsun cidden hemde o yollar hep sakat her ne kadar sen dikkatli girsen de viraja o öküzler viraj nedir bilmediğinden hepimiz için tehlike. Felon'um dediği gibi hem Bursalı bi kardeşimizi pistlerde desteklemek isteriz
-
Kimseye beddua okumayalım boş verin.
hele anne babası için evlatlara hiç etmeyelim.
sdirer adlı üyeden alıntı
kardeş sana çok geçmiş olsun. hadi toparlanda 300ü kazasız belasız kullan
o arabayı süren bebeyi yollara salan düzenin, o düzeni düzeltmeyen yetkililerin de evlatlarının yollarda senden beter olduklarını görelim, amin... :(
=== Eğitim Şart ===
-
Geçmiş olsun, Allah yüzüne bakmış, verilmiş sadakanız varmış (vermeye devam), düşük sürat+koruma+kask olsa bile neler olabileceğine dair bi olay atlatmışsın, Allah beterinden korusun cümlemizi.
-
Geçmiş olsun Allah korumuş seni
-
Allah hic kimseye boyle kaza yasatmasin.Allah kimseyi korumalara muhtaç birakmasin.Çok büyük geçmişler olsun sağ saglom daha dikkatli sizi aramızda görmek istiyoruz yakinda
-
geçmiş olsun
-
kardeşim, seni gördüğümü kaskı görünce hatırladım. motoru ilk aldığım günlerde seninle garajda minibüslerin kalktığı lambalarda yanyana gelmiştik. selamlaşmıştık hatta. gopro vardı galiba birde. o günde full giyimliydin. yanımda başka bir arkadaş daha vardı. mola verdiğimizde senden bahsetmiştik. adam en güzelini yapıyor ama nasıl giycen çıkarcan. gezmek görmek için değil sadece motor üstünde olmak için çıkıyor olman lazım diye konuştuk. cbr250 ile bukadar kıyafet fazla gibi gelmişti. ozaman için herhalde daha sonra daha büyük motora geçicek, tekrar tekrar masraf etmek istemedi. kıyafetlerini baştan bu şekilde aldı diye geçirmiştim içimden. ne mutlu ki sen benim, bizim gibi düşünmüyormuşsun. büyük geçmiş olsun. bundan sonrasını 2. şansın diye düşün ve kıymetini bil. ayaklandığında seni tekrar armızda görmek isteriz. görüşmek dileğiyle.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)