büyük geçmiş olsun kardeşim RABBİM en kısa zamanda acil şifalar versin
Büyüklerimiz boşuna önce tedbir sonra takdir dememişler , arkadan gelen arabada doktorların olması rabbimin sana bir lütfu degilde nedir , bu durumu bizimle paylaşma sebebin ders almamız kendimize gelmemiz içindi , bilmeni isterim ki hiç kimse bu olaydan sonra ders almadıysa ve herkes bildiğini okumaya devam edecekse bile ben kendi adıma dersimi aldım ve sen bil ki en azından bir kişiye ulaşabildin , rabbim acil şifalar versin , saygılarımla.
Kırıklarım devam etmekte.21 inde doktora gittim. ek olarak 1 ay daha rapor yazdılar.Yürüyememekteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Umarım başkaları da ders almıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Eyvallah kardeşim
Abi bende yeni motor sürmeye başlıyacağım fakat böyle haberleri görünce çok tedirgin oluyorum ve hevesim kaçıyor ne yapmamı önerirsin
İçim kalktı canım kardeşim,
Allah şifa versin, bir an önce ayaklan inşallah.
Arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin kardeşimiz için,
Konu açmak için girdim, yeni girdim konuyu vallahi çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun, O kıyafetler boş para diyen bir arkadaş vardı, İnşallah bu yazıyı okumuştur..
çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin dostum
bu konu da ;''kaska monta o kadar para verilir mi'' diye düşünen kekolara gelsin
Adli yonden yardıma ıhtıyacın olursa Bursa adliyesindeyim yardım edebılırım.
Abin yarisci ve trafiktemi viraj calistiriyor seni kiyafet giymene ornek olan o ama bu kazaya sebep olanda abin bence. Seni alip piste goturmesini isterdim allah korumus seni.
Çok Geçmiş olsun Acil Şifalar
Çok geçmiş olsun.
Korumaların hariç oldukça kötü bir örneksin aslında. Pist işleri pahalı demişssin , ama sokakta gazlamanın daha pahalı olduğunu anlamışsındır bu olaydan sonra. Trafiğe açık alanlar da viraj denemen sadece kendin için değil , trafikteki diğer insanlar içinde büyük tehlike.
www.jdmworks.net
BUYUK GECMIS OLSUN
Yaşadıklarını ve yorumları bir solukta okudum. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
Ben denk geldiğinde kaza videolarını ve yazılarını okumanın önemli olduğunu düşünüyorum, böylece ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini hatırlamış oluyoruz.
Dostum geçmiş olsun. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Koruma konusunda benim için iyi bir referans oldu. İlk işim hörgüçlü mont almak olacak.
Erkan, geçmiş olsun kardeşim.
Sana tavsiyelerde bulunacak, akıl verecek kadar tecrübeli bir sürücü değilim. Ancak kaza yaptığın yolu onlarca kez araba ile aldım.Virajları ve açılarını bilmeyen otomobillerin bile ne kadar dikkatli olması gerektiğini biliyorum. Arkandaki araçta doktorların olması, senin tam koruma ile yola çıkmış olman, iyi bir sürücü olman belki de burada bunları paylaşabilmenin nedenleri. Allah seni ailene bağışlamış, yaşanacak günlerin, mutlulukların varmış.
Motor kullanmak için sadece teknik bilginin yetmediğini, trafik tecrübesinin de (araba/motor) olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede çektiğin acılar son bulur, kendi kendine yetebileceğin duruma en çabuk şekilde gelirsin. Sonrası için vereceğin kararlar da ailenin de içinin rahat edeceği kararlar almanı tavsiye ederim. Senin çektiklerin şu an bedensel sıkıntılar, ailen ise sen yatarken başucunda kim bilir ne halde idiler. Ebeveynlerinin ellerinden öperim. Hepinize tekrar geçmiş olsun.
Abi eyvallah. Tecrübe nasihat ile de oluyor öyle deme
Ben hala olayları ciddiye alamıyorum. Dainese LAGUNA yeni tulum ve GP DAİNESE Eldiven alacağım abi. Kask olarkta HJC RPHA CARBON 10 PLUS LORENZO REPLİCA KASK Düşünüyorum. Ortalama 7.700 TL civarına patlayacak gibi. Mezar masrafı işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Teşekkürler. Umarım alabilirsin. Canından önemli değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Pist pahalı. Sezondan 10 yarış yapsan 50.000.00 TL dir kardeşim Riskleri azaltmak senin elinde. Sokakta gazlamak senin hayatına maal olur. Bunu önlemek bizim elimizde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Viraj çalışmıyoruz. Viraj yapıyoruz. Zaten keko gelip vurdu bana Piste gitmenin maliyetini size belirttim. 4.000.00 TL yi 40 tl olarak algılamayınız bu benim yemeden içmeden 2.5 aylık maaşım Hepsi 5-6 saat için ? K.bakmayın burada kekoca 1000cc motorlara binip gazlayanlara söylecek şeyi gelip bana söylemeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Korumalara minumum 3.500.00 ortalama olarak 6.500.00 tl ayırmanı öneririm. Ben ortalama para vererek hayatta kaldım. Düşün seni 100 km ile sabit duvara fırlatıyorlar, sen buradan sağ çıkıyorsun. 6.500.00TL bunun için nedir ?
çok geçmiş olsun tüp torakostomisi yapılacak noktaya gelmişsen ölümden son anda dönmüşsün demektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)