18000 km. Yamaha Crypton kullandım bir kere arıza yapmadı yolda bırakmadı.
Bütçenle temiz ikinci el bu modelden bulabilirsin tavsiye ederim.
18000 km. Yamaha Crypton kullandım bir kere arıza yapmadı yolda bırakmadı.
Bütçenle temiz ikinci el bu modelden bulabilirsin tavsiye ederim.
Hızla pek aram yok. 60-80 km bana yeterli olucaktır. 80 in üstüne mecbur kalmadıkça çıkmam. iki haftada bir falan köye dedemi ziyarete gidiyorum 89 km falan. mondiallerde titreşim nasıldır ve tek seferde 100 km yol yapsam beni yorar mı? veya motorda bayılma falan olur mu? söylediğim gibi hızla pek aram yok motoru sıkıştırmadan kullanırım.
kardesm benimde yuki 100 cc cup var..fiyat yönünden cazip gelebilir sana...benim motor 105 km hıza geLince titriyor sadece...cup tarzında istersen tawsiye ederm bak yuki...ben mondial süperboy almanı tawsiye ederm 125-150-200 cc ye çewirttirebilirsin...cup motor sadece 110 cc yapılıyor..
cub motorlara daha yakınım aslında. nedenini bilmiyorum. yuki aklımda bulunsun. kuba kee diye düşünüyorum şuan ama sıfırı var mı biilmiyorum
2M is my life
Music & Motorcycle
bence mg superboy secimin olsun en azından kırılan grenaj derdin olmaz ne kadar grenaj o kadar sıkıntı bence mg almanı oneririm daha iyidir her turlu ...
Kaskını tak yoluna bak :D
2. el yamaha crypton en güzeli. ömür boyu arızasız binilecek kapasitesi var.
İkinci el düşünmüyorum. Mg yi biraz daha araştırsam iyi olucak sanki. Yorumlar için teşekkür ederim
o zaman cup sana yeter 100km yolu 1-2 defa mola vererek gidersen yorulmassın dinlenmeden gidersen sadece sen yorulursun motorda bayılma olmaz sonuçta 4 zamanlı bir motor
bu arada cup un dış plastik aksamı senin aklını karıştırıyorsa mondial heyena x modeline bak üstünde cup motoru var ama plastik aksam yok fiyat olarakta en uygun motor sıfırı 1699tl
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
kuba kee düşünüyorum ona ne dersiniz peki? şekli hoşuma gitti. bagajı olan tek motor ve bu yüzden diğerlerinden daha büyük
2M is my life
Music & Motorcycle
Az yakan ucuz fiyatlı kısacası öğrenci dostu cublar :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)