Allah analı babalı mamalı büyütsün. Sevdiğine bağışlasın. Tuttuğu altın olsun.
Kazasiz belasiz motor eskiyene kadar yollar bitene kadar kullanirsin inşallah.Aman dikkatli ol kadran kac yapiyo merak etme çok edersen forumlardan oku ve kanıtlamaya çalışma ekipman vs işini soylemicem zaten artik sen biliyorsun tekerin düz depon dolu basin dik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Kawasakinin de kucumsenecegini sanmıyorum.bi Honda kullanicisi olarak oda Kawasaki yani gonlumde olan ninja benimde çok asil
çok güzel ya. maşallah diyelim kazasız belasız sürmek nasip etsin
bende çocuğun oldu zannettim hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Çok güzel motor altınızda eskisin kazasız belasız kullanın
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Güzel bebek Hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Allah kaza bele vermesin, tekerin hep düz bassın..
Güzel tercih Allah kaza bela vermesin,uzun yıllar kullanmayı nasip etsin
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende fuardan aldım şuan 1300 km gerçekten harika bir makine frenler ve viraj kabiliyeti süper. Yakıt şehir hergün basın expresten başakşehir - yenibosna arası trafikte kalmama rahmen ortalama 4,3 gösteriyor. Fiyat konusunda pahalı diyen çok olucaktır sakın takılma 600 cc altında bu tasarım bu kalite ve ekonomide başka kaç tane makine var.
Dostum sana hyosung falan demedim.Honda dan kat kat daha iyi olan bir marka söyledim.KAWASAKİ
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Tork olabilir.Viraj da daha az puan almış ama. Amortisörler çok daha iyi puan almış NİNJA 300 de.Ayrıca görünüş ve gövde daha kalın.CBR' ın lastik bir diş daha kalındır.Atiklik olarak da 5km daha önde gidiyor hep.Karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz.
Daha plakayı takmadan egsoz elcik cam değişmiş bu ne hız, bu arada ön camı nerden buldun
Maşaallah. Güle güle kullanın...
Allah kaza bela vermesin, tekerin yere düz bassın inşallah
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
yapmayın şunu yaaaa hayırlı olsun çok güzellll (: motorcu tabiriyle tekerin düz bassın kardeşim
cıbır 250 nin abisi.. güzel motor... hayırlı uğurlu olsun
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederimz. Ekstralardan bahsedilmis, motoru alir almaz cam, elcik, manet, topuz, koruma takozu, on arka sinyal lambalari, egzoz, tank ve depo pad taktirdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)