http://honda.com.tr/motosiklet/naked/msx-125/tasarim
görüntüsü on numara
http://honda.com.tr/motosiklet/naked/msx-125/tasarim
görüntüsü on numara
duke özenmişler
pocket bike gibi bişey galiba bu ya çok ufak duruyo
Biraz daha buyutup 250 cc yaparsalar honda sağlam girer pazara acaba fiyati nolucak merak ediyorum doğrusu
Bu ve bu tarz motorların çok beğeneni var, açıkçası ben anlamıyorum hoş olan ne, ufak tefek bir motor Ucuzluktan desem, hatrı sayılır bir fiyatı olacağını düşünüyorum. Bilemedim
Tip güzel evet ama gerisine yorum yapmayacağım
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Cbf 150, ybr 125 iyidir iyi
Fuarda bunun üstüne binmiştim ne pocket bike kadar küçük ne naked kadar büyük bu ne diye sorduğumda 12-15 yaş arası çocuklar için demişti stantdaki eleman
Koy 1-2 daha cbr al kanka
Msx125 drift videosu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Bir tane daha reklam filmi
Fiyatı ne olur acaba ben az 5 bin diye düşünüyorum
Benimde hoşuma gitti yalnız fiyat konusunda cbr 125 den aşağıya kalacağını sanmıyorum.
Ben iyimser olarak cbr125 den biraz daha ucuz olacagini dusunuyorum tahminim 7600 lira.
Fuarda incelemiştim. 80cc lik çocuk motorlarına benziyordu. Minicik bir motor. Hangi kitleye hitab ediyor anlamadım.
Vitesli kullanmak isteyen bayanlar icin uygun olabilir yani baslangic icin. AEA liseli genc adama falanda demisti.
bu motor türkiye için degil tabikide...
yol desen yok tekerlere bak adami dagitir yolda bu motor derin bir cukura girsen takla bile atarsin
buna vereceğin parayı kazalı bir fazera yatıracaksın sonra 3-5 oynama ile
Bunlağr para tuzağı. Bunlağr milletin birikimine göz diken çekik gözlü dış güçlerin oyunu. Bunlağ çok fantazi işler. Bunlağr bize pek gelmez aga. Bizde bildiğin esnaf işi az yakan çok kaçan, parçası bol olan, ikinci eli iyi giden boş vakitlerinde de kremalı pasta yapan motorlar tutuluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Şu videoyu izledikten sonra bu tarz motorlara bakış açınız değişebilir. Saf eğlence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)