Acemi bir Çinli motosiklet blogu
Reklamlar
-
Merhabalar.
Motosiklet sevdasına 12 yaşında tutulan genç bir kan olarak aranızdayim 8aydir.Tüm yaşadıklarımı , gezdiklerimi , motosiklet ile ilgili herşeyimi blog açıp yazmaya karar verdim.İşte blogum okuyanlara çok teşekkür ediyorum. Tekeriniz düz bassin
Tıkla
Reklamlar
-
motor blogu arızası sandım :D
-
Arada bir uplat takip edelim.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
-
Teşekkürler abiler , kardeşler cem abi 1 haftaya kadar adsense alabilicegimi söylediler google sponsorumuz olucak galiba bakalım )
-
Sosyete59 adlı üyeden alıntı
motor blogu arızası sandım :D
bende
-
CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Motosiklet sevdasına 12 yaşında tutulan genç bir kan olarak aranızdayim 8aydir.Tüm yaşadıklarımı , gezdiklerimi , motosiklet ile ilgili herşeyimi blog açıp yazmaya karar verdim.İşte blogum okuyanlara çok teşekkür ediyorum. Tekeriniz düz bassin
Tıkla
Hocam bloğun güzel olmuş. Bloktaki anlatım tarzın ve fotoğraf zenginliği harika... Keşke herkes böyle gezdikleri yerleri ya da etkinliklerini fotoğraflayıp paylaşsa. O zaman tadından yenmez. Yani takipcinim yola devam ;)
-
dionysos06 adlı üyeden alıntı
Hocam bloğun güzel olmuş. Bloktaki anlatım tarzın ve fotoğraf zenginliği harika... Keşke herkes böyle gezdikleri yerleri ya da etkinliklerini fotoğraflayıp paylaşsa. O zaman tadından yenmez. Yani takipcinim yola devam ;)
Teşekkür ediyorum )
Kucuk bir urla kaçamağı
-
Yine güzel bir etkinlik daha Ama lütfen bol fotoğraf çekin... Doğal güzelliklerin kaynağındasınız. Fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız daha çok mutlu oluruz ;)
-
Yine güzel bir etkinlik daha
Ama lütfen bol fotoğraf çekin... Doğal güzelliklerin kaynağındasınız. Fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız daha çok mutlu oluruz ;)
Tabi ki yeni etkinliklerimizde bol bol fotoğraf çekicem sizin için )
Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.
http://instagram.com/canhepkasar
-
Dostum çok motosiklet tutkun var ve geziyorsun pantolon ve botu ihmal etme. Dizlik hiçbir işe yaramaz belaltın için.
-
Can bloğunu okudum ve sık kullanılanlara ekledim. Önemli olan başlamak, başladıktan sonra gerisi gelir. Başladığın yolda güzel anılar biriktirmeni temenni ediyorum. Sevgiler
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Dostum çok motosiklet tutkun var ve geziyorsun pantolon ve botu ihmal etme. Dizlik hiçbir işe yaramaz belaltın için.
maddi durumumu ayarladıgımda tech90 kelvar pantalon almayı düşünüyorum sonrada sıra bota gelir ) çok teşekkür ediyorum
metinkilic adlı üyeden alıntı
Can bloğunu okudum ve sık kullanılanlara ekledim. Önemli olan başlamak, başladıktan sonra gerisi gelir. Başladığın yolda güzel anılar biriktirmeni temenni ediyorum. Sevgiler
Çok teşekkür ediyorum sagolun)
Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.
http://instagram.com/canhepkasar
-
Birde şeyi merak ettim 1 haftada 3000 tl nasıl kazandın naptın böyle
-
maddi durumumu ayarladıgımda tech90 kelvar pantalon almayı düşünüyorum sonrada sıra bota gelir
) çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ediyorum sagolun
)
iki gün önce tech90 kevlar pantolonundan aldım. 180 küsürdü 9 taksitle aldım İmkanın varsa taksitle alabilirsin. Çünkü aktif kullanıyorsun ihmal etme. Benim de bot kaldı. Ne alacağı mı bilmiyorum...
-
iki gün önce tech90 kevlar pantolonundan aldım. 180 küsürdü 9 taksitle aldım
İmkanın varsa taksitle alabilirsin. Çünkü aktif kullanıyorsun ihmal etme. Benim de bot kaldı. Ne alacağı mı bilmiyorum...
birazcik kendimi toparlamam lazım toparlayınca alicam ) teşekkürler bot da 4ridersi tavsiye etmiyorlar ucuza kaçmayın bilginize
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
En yakın arkadaşla hayvanat bahçesi
Motosiklet temizligim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)