Slm herkese arkadaşlar. Dün akşam başımdan geçen bi olayı anlatayım. Aksam nişanlımla bahçelievler 7. cadde de turluyoduk.Maç sebebiyle yoğun trafik vardı. Trafikle beraber yavaş yavaş ilerliyorum. Bi anda sol bacağımda bi baskı hissettim. Bişey motoru ve bacaklarımızdan bizi ittirmeye başladı. Arabaymış. Arabanın tekeri bacagıma temas halinde teker döndükçe bacağımda dönme hareketi yapmaya çalışıyo. Araba olduğunu farkedince nişanlım da bende camına vurduk ne yapıyosun diye. hiç oralı olmadı.Bağırdık çağırdık. Ara sokağa geçip kaçmaya başladı. Trafik yoğun biliyorum bi yerde sıkışacak arkasından takip etmeye başladım. Ana caddede millet de olayı görünce destek için 2 3 araba peşimizden gelmeye başladı. Onların da aynalarına sürtmüş sanırım. Bi yerde sıkışınca motoru önüne koydum inmeye başladım. Araba ile yeniden motoru ittirip kaçmaya yeltendi. yumruğu kaputa koyunca bi de etrafta millet toplanınca hemen durdu sonunda. Nişanlm atladı arabanın üstüne kaskıyla vurmaya başladı. Bende indim kapıya yöneldim. O hırsla herifi vura vura hastanelik edecektim Kiiii sürücü bayan çıktı. Şöför bayan olunca indiremedim tabi. Etraftaki arkadaşlarda abi bayan boşver dedi. Nişanlmla bağırdık çağırdık işte arada arabayı yumrukluyoruz.En büyük tepkiyi biz verince arabasına sürttüğü arkadaşlar fazla tepki vermedi bizi sakinleştirmeye çalıştı. Ben hırsımı alamadım tabi dayanamadım ön cama vurdum cam çatladı. Millet de bizi tutmaya çalışıyo işte. Dediler siz gidin abi kadın sarhoş uğraşmayın boşver alacağını aldı.Tmm dedik atladık uzaklaştık. Şunu anladım ki özellikle derbi zamanları sarhoşlar etrafta cirit atarken sürmemek lazımmış. Bizde hasar var mı yok. Benim bacagım biraz burkuldu o kadar. Nisanlmda allaha şükür bişey yok. Motorda da bi sıkıntı yok. Gerçi önüne kırdığımda devirseydi o arabayı haşat ederdim