Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ROSS Motosiklet Montu Speed Horguclu Beyaz Kullanan var mı?

REKLAM ALANI
    *unkown* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 '12
    http://www.motosikletaksesuarlari.com/ROSS-Motosiklet-Montu-Speed-Horguclu-Beyaz-Siyah-Kirmizi_7797.html

linkteki ürünü almak istiyorum ancak internette araştırdım biraz birisi içinin pek iyi olmadığını yazın terlettiğini söyledi. Kullanan veya bilgisi olanlar görüşlerini söylerlerse çok iyi olur. Veya aynı fiyatlarda buna benzer bir ürün de tavsiye edebilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Şu monta bakar misiniz ben bunu alacagim galiba.
    http://www.motosikletim.com.tr/alaska-mont-kirmizi#Details
    600D kumasi Altin elbiseli adamın ovdugunu duydum videosu mevcut.başka monttan bahsediyor ama 600d kumasi var sürtünmeye karsi iyi vs demişti

Motosikleti
    Cbf 150 '12
    O mont da gayet guzel ama ben gorunus acisindan ross' un montunu cok begendim. Ilginiz icin tesekkurler

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Ben kullanıyorum gayet başarılı bir mont korumalarını istediğin gibi değiştirme imkanın var su geçirmezlik yüzde 90 yazın astarını çıkartıp kullan sorun yaşamazsın astarlı haliyle bile yoldayken sorun yaşamazsın fakat durduğun anda hararet tavan
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

Motosikleti
    Cbf 150 '12
    Cok tesekkur ederim kalitesiz diye dusunup tereddutte kalmistim en kisa zamanda alacagim inşallah.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel montmuş ama giyip bakmak lazım. Ben beğendim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
    Cbf 150 '12
    Alınca bende yorum yazarım çok şık duruyor

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Mont şekil itibariyle ve fiyatıyla uygun, yanlız önümüz yaz hararet tavan yapacaktır.Bir önemli nokta monyu n11.com sitesinden al ,orada hem puan kazanır, hemde 2. alışverişinde 111 tl kupon kazanırsın
    ccc67 bunu beğendi.

Motosikleti
    Konusu acilmisken air modeli nasil? Bilgisi olan var mi?
    http://www.n11.com/ross-air-yazlik-motosiklet-montu-P12792108
    Ross speed hörgüçlü terletir mi?

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ross a bende bakıyorum sanırım alacağım .Bunlarda diğer renkleri yazlık mont bu hörgüçlüden iyi ama şekil itibariyle pasif

http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=7

Motosikleti
    Cbf 150 '12
    n11.com u soylediginiz iyi oldu ordan alirim buyuk ihtimal.

Motosikleti
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ross a bende bakıyorum sanırım alacağım .Bunlarda diğer renkleri yazlık mont bu hörgüçlüden iyi ama şekil itibariyle pasif

http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=7
    Air modeli daha mi iyi diyorsunuz benim yukarıda bbahsettiğime ?

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Baharda adamı yaralar yazınsa öldürür.Eşek derisi-hava geçirmeyen herşey gibi bir formülle üretilmiş.Piyasadaki %100 yağmur geçirmeme garantisi(para iadeli) tek mont.Yağmur geçirmez soğuk geçirmez.Haliyle hava geçirmez.Beton gibidir oturunca tuhaf bir canlıya çevirir adamı.Kışın soğuklarda giyip şakrabanlık yaptık Mt İzmir ailesine 3 arkadaş Lakin yazlığını almam için beni sağlam tehdit etmeleri gerekli...
    ccc67 bunu beğendi.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baharda adamı yaralar yazınsa öldürür.Eşek derisi-hava geçirmeyen herşey gibi bir formülle üretilmiş.Piyasadaki %100 yağmur geçirmeme garantisi(para iadeli) tek mont.Yağmur geçirmez soğuk geçirmez.Haliyle hava geçirmez.Beton gibidir oturunca tuhaf bir canlıya çevirir adamı.Kışın soğuklarda giyip şakrabanlık yaptık Mt İzmir ailesine 3 arkadaş Lakin yazlığını almam için beni sağlam tehdit etmeleri gerekli...
    Air modelide mi kotu diyorsunuz usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

Güncel.bilgisi olan paylassin
    flame bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbf 150 '12
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar kötü mü ya
    flame bunu beğendi.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Yağmur geçirmediği için kışlığı bence katlanılır,hatta Türkiye sınırlarında bulunabilecek en iyisi...Hiç bir marka yağmur geçirmeme garantisi vermiyor(difi,dainese ve revit gibi büyük markalar dahil)Fiyatıda çok cüzzi olduğu için en azından 2. mont seçeneği olarak kullanılabilir(yağmurlu ve aşırı soğuklarda)

Fakat kullandıkları kumaş kendi tasarımları ve başka bir marka kullanmıyor(tuhaf bir ismi var hatırlamıyorum bile)Hiç ama hiç hava almıyor.İç astarsız dahi 4 5 derece havalarda üşütmedi beni...Varın gerisini siz düşünün kışlığı için...

Yazlığına gelince,aynı kumaşı yer yer file ile karıştırıp benzer bir mont yapmışlar.File olmayan kısımları bence adamı yine yakar.Aynı sertlikte olduğu için yine o acayip şekilleri alır...Ben deneyip beğenmedim.Prohell bile daha iyidir.

Not:Aslen Italyan firmasıdır Ross ve orijinal malları Italya üretimi ve dikimidir.Piyasada bolcana pakistan malı çakması var aman tutulmayın.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/130106-coook-buyuk-trafik-kazasi-gecirdim-hayatiniza-deger-veriyorsaniz-lutfen-okuyun-10.html
    burda paylaştım demin belki ilginizi çeker
    feyizoğlundan aldım
    not: yamaha baskısı kendimden normalinde yok o

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Eger online uluslararasi alis veris yapabiliyorsaniz size japonlarin en iyi markasi KOMINE dan bir ceket tavsiye edebilirim. google dan "Komine jk-700 titanium" yazin cikar.

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Aliexpress cinli kopyalarini satiyor. Asagida verdigim site bir japon alis veris sitesi gittigidiyor gibi ve japonyadan orjinal gonderiyorlar.
    http://global.rakuten.com/en/store/jline/item/jk-021/
    http://global.rakuten.com/en/search/...rest&tl=200307

Alıntı kurufasulye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurufasulye bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)