arkadaslar benim motorum yuki 100 cc cup...2012 MODEL 12.000 km de düz yolda,tek kişi,110 km,iki kişi 100 km hız yapıyor. motorunu 110 cc yaptrsam gözle görülür bir fark oLurmu yoksa kalsın mı...
arkadaslar benim motorum yuki 100 cc cup...2012 MODEL 12.000 km de düz yolda,tek kişi,110 km,iki kişi 100 km hız yapıyor. motorunu 110 cc yaptrsam gözle görülür bir fark oLurmu yoksa kalsın mı...
dostum çok fazla bir farklılık olmayacak,
kaldıki motor CUB o sebepten yine aynı hız aynı yok tek fark gücü olur,,,
valla bence motorun orjinalliğinle oynama gömleğini incelticeksin şehir içinde ısınabilir 10 cc den bi fark olmaz bozma motorunu
güç konusunda bir sıkıntı yok motorumun;
çekişi iyi aslında hava filtresi,performans egzozu taktırsam bir artıs olurmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
valla bence motorun orjinalliğinle oynama gömleğini incelticeksin şehir içinde ısınabilir 10 cc den bi fark olmaz bozma motorunu
motorcuda böyle dedi...gezinip geldi ve dediki 12.000 de böyle bir motor süper dedi sasrdm bende
hava filtresi ve egzoz alırsan çok azcık bi fark olur havayı daha iyi emip daha rahat dışarı atıcağı için ama çok şey bekleme sadece görüntü ve ses silindir büyütmekten iyidir aynı hesaba gelir
farklı bir düşüncen varmı peki napabilirim?
10 cc ile perf. egzoz ile gözle görülür bir artış olmaz dostum motorun orjinali her zaman daha güvenlidir.
orjinal egzoz motorumu sıkıyordu..bende hem ses hemde rahatlatması için egzozu açtm,
susturucuları cıkardm...egzozu açmadan önce motor 90-95 lerdeydi.şimdi tek kişi 108-110 yapıyor
ne alaka hayrola gps
benim drift göstergeyle 130 a yaklaşmıştı gıdım kalmıştı gps 121 diyordu
motosikletin ibresi oynanmasa bile titreşimdende olsa yanlış olabiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
cup motorun performansının artmasını istiyorsan 125cc olan piston-gömlek ler var onları tak ama motorun tek debriaj mı çif debriajmı onu öğren çift debriaj sa takılabiliyor diye biliyrum
100 CC CUB'un canı ne ki uğraşıyorsun hayvanla, yok hava filtresi yok performans egzos :D PAranı bunlara harcama kardeş biriktir zamanı gelince daha iyisini alırsın. En iyi yol budur.
Sorunuzun cevabını bilmiyorum.
Benim fiddle düz yolda ıkınarak 95 yapıyor. Bir sorun mu var acaba?
yamaha crypton göstergede 90km hız da gps de gözüken yani gerçek sürat 82.
100 cc yuki cup gps le ölçtüğünde 90 yapıyorsa öp başına koy...
125 cc olmuyor gömlek piston oturmuyor cuplara en fazla 110 yapılıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
ben n dişliyi büyüttm 110 yapıyor tek kendim...orjinal haliyle 90-95 lerdeydi
Ön dişliyi büyültmek 6-7 kmh hız artışı kazandırır nerde görülmüş ön dişli değişimi ile hızın 15-20 arttığı ki tork yemedeiğinden devrinin yükselmiyeceğini düşünüyorum en güzeli 110 cc sonra ön dişliyi bir diş 2 diş büyültürsün artık hangisi uygun olursa onla devam edersin
Ön dişliyi büyültmek 6-7 kmh hız artışı kazandırır nerde görülmüş ön dişli değişimi ile hızın 15-20 arttığı ki tork yemedeiğinden devrinin yükselmiyeceğini düşünüyorum en güzeli 110 cc sonra ön dişliyi bir diş 2 diş büyültürsün artık hangisi uygun olursa onla devam edersin
motorcu 110 yaptrma sorun cıkarmasn sonra dedi...düz yolda orjinal dişli varken devir cok yüksekte gidiyordu ama hız yoktu dişliyi büyüttümm motor hem dewirde cok sıkısmıyor hemde daha hızlı gitmeye başladı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)