Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lutfen dikkat!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbr250r
    Alıntı lawyer_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    naçizane fikrim şudur ki: bu konuda her ne kadar haklı da olsak, sineye çekmek gerekiyor. aksi durumda yolsuzun birine denk geldik mi bütün hayatımız boyunca kapatamayacağımız yaralar açılabilir. cesaretinizi takdir ederim ancak unutmayın ki hayatta yalnız değilsiniz. anneniz babanız eşiniz dostunuz.. ne kadar haklı olsak da dövmekle maganda bitmez trafikte hatta daha da azarlar. hepinize kazasız sürüşler..
    Güzel bi bakış açısı sinirlenince haksız bulanlara istinaden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Kazadan beladan uzak durmak lazım evet haklısınız yanlış tipler insanın karşısına çıkabilir ama bizim canımıza kast edenlere eyvallah çektiğimiz, çektiğiniz sürece bu böyle sürüp gidecek. Adaletin olmadığı yerde kaos başlar sizin çocuğunuza biri zarar verince polis bişey yapmıyosa siz bişey yaparsınız.. Dünyanın heryerinde bu böyledir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Daha geçenlerde bi minibüs şöförüydü heralde motorcuyla tartışmış,iş kavgaya dönünce motorcu oradan uzaklaşmış minibüsçü de takip etmiş,sonra üzerine sürüp malesef motorcu arkadaşı öldürmüş.Bi anlık sinir hayata malolacaksa,tartışmamayı tercih ederim.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26220775.asp

Zaten motorcu hep haksızdır,haklı olup öleceğime,haksız zannedilip kendimi korumak en iyisi.Bizde yol benim deme hakkı yok,ona göre kullanacaksın,gördüğünüz üzere dangalak çok,hangi biriyle uğraşacaksın.
    lawyer_16 bunu beğendi.

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    motorcuysan trafikte hakkına değil aklına güveneceksin. ben sürücü kursu sahibiyim. sadece motorlar değil, sürücü kursu araçları da trafikte kötü niyetle sıkıştırılıyor. yanımızdaki bayanlara özellikle maganda şahinciler laf atıyor bıyık burkuyor arabaya makas atıyor motosiklet öğrencimin tamponunun dibinden takip ediyor trafikte ve daha neler neler. artık bıktım açıkçası kavgadan ve tartışmadan. zamanında babam ve amcamlar çok kavga etmiş, çok karakola düşmüş, şimdi bize nolursa olsun kavga etme, çek kenara sinirlerinin yatışmasını bekle diyorlar. demek ki tecrübe ile sabit olan bir konuda kendime fazla güvenmem, kendi kararlarımı öfke ile almam yanlış olur. o sebepten kimseye bulaşmıyorum, evin uslu çocuğu oluyorum kendinizi bir baba yerine koyun ve çocuğunuza bu konuda ne nasihat verirsiniz onu düşünün bir kere. sanırım benim babamın verdiği nasihati vereceksiniz. bende aynı şekilde buradaki sinirli veya cesur arkadaşlarımın başına Allah korusun böyle bir hadise geldiği zaman üzülürüm. haklılığın bir önemi kalmaz o zaman. kalın sağlıcakla.
    turkish39 bunu beğendi.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    o bahsettiğin sucuyu döven benim. yaya üst geçidine motorla çıkıp yayalara korna çalarak çekilsene lan diye artistlik te yapan adama kimse pardon kardeşim buyur geç demez. diyenin de zaten g.tünden korkusu vardır ki demiştir. ben sevgilimle köprüde yürüyorum "yaya üst geçidinde" adam bana korna çalıp artistlik yapıcak yok öyle bi dünya. yaya geçidine motorla çıkıp önüne gelene artistlik yapan birinden saygı bekleyemezsin o adama saygı da gösteremezsin. köprüde çok rahattı sürekli aynı şeyi yaptığı belli. ya benim yerimde çocuklu veya hamile bi kadın olsaydı? yaşlı veya engelli bi vatandaşımız olsaydı? bence senin gibi gölgesinden korkanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen insanlar yüzünden dunya bu halde yasanmaz cekilmez vahset dolu saygisiz halden anlamayan bir durumda. herkese herşeye göz yumduğunuz için. kimseye bi dur demediğiniz daha doğrusu diyemediğiniz için. biz en azından bişeylere dur diyoruz. hadi o sucu bidaha köprüden motorla geçsin de göriyim. ben buna dur diyebildim. sen neye dur dedin şimdiye kadar? ve ayrıca bu kadar tepki gösterdiğine göre sende onlardansındır ne malum? motoru sıkıştıranlardan motorla köprüden geçenlerdensindir belki de o yüzden bu kadar zoruna gitmiştir o başlıklar?
    Ahmet Abi bunu beğendi.

rebitek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks 200 r
    antidepresan kullanın, adam üzerinizden geçse, üzeriniz kan bulaştırdıysam özür dilerim dersiniz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)