Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Az daha kaza yapıyordum Elazığlılar içeri >>>>

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs Apache
    Açıkcası ben böyle bir durumda elimle bile hayırdır falan dedikten sonra aynı hareketleri yapıyorsa tekmeyi basardım grenajına,sen gelicen beni sıkıştırıcan ben sana yol vericem bi de benimle çocuk gibi oynıyacan ha ? yok ya ! Çok geçmiş olsun,ben sonuna kadar sana destek veriyorum,büyük makine kullanıpta apaçi olmayacak diye bir kaide yok.Kimse senin düşünceni yargılamasın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Keban'da görmüştüm bitane bu r1den.

adamı bulsan da o zihniyetteki bi adama bunu sorman kavga çıkması demek. zaten adam olsa seni sıkıştırmaz, adam gibi yol müsait olunca sollar geçer.

sırf istanbul'da 17 kişiden birinde ruhsatlı silah var. ruhsatsızları, kurusıkıdan bozmaları, bıçakları sayma. annen baban seni sevenler var. r1li adam adam olsa böyle sığırlık yapmaz.

uğraşma gerek yok hemşerim. değmez.

Elazığ'da sığır çok, arabada da olsun motosiklette de olsun her kontak açışımda 1-2 sığıra denk geliyorum. uğraşmaya değmez.

Alıntı SolidRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkcası ben böyle bir durumda elimle bile hayırdır falan dedikten sonra aynı hareketleri yapıyorsa tekmeyi basardım grenajına,sen gelicen beni sıkıştırıcan ben sana yol vericem bi de benimle çocuk gibi oynıyacan ha ? yok ya ! Çok geçmiş olsun,ben sonuna kadar sana destek veriyorum,büyük makine kullanıpta apaçi olmayacak diye bir kaide yok.Kimse senin düşünceni yargılamasın.
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keban'da görmüştüm bitane bu r1den.

adamı bulsan da o zihniyetteki bi adama bunu sorman kavga çıkması demek. zaten adam olsa seni sıkıştırmaz, adam gibi yol müsait olunca sollar geçer.

sırf istanbul'da 17 kişiden birinde ruhsatlı silah var. ruhsatsızları, kurusıkıdan bozmaları, bıçakları sayma. annen baban seni sevenler var. r1li adam adam olsa böyle sığırlık yapmaz.

uğraşma gerek yok hemşerim. değmez.

Elazığ'da sığır çok, arabada da olsun motosiklette de olsun her kontak açışımda 1-2 sığıra denk geliyorum. uğraşmaya değmez.
    Bu işin peşini bırakmıştım ama siz gördüm diyince bi an heyecanlandım
    Keban da ne zaman gördünüz Ve sürücüsünü tarif edebilir misiniz? Tipini boyu posu sakalı öne çıkan özellikleri falan ...
    Bulursamda kendim müdehale etmiycem trafik polisi akrabama söyleyeceğim plakasız ve tehlikeli motosiklet kullanmaktan ceza yazdırcam..
    Bu arada hemşehrim demeniz beni onurlandırdı ama malesef ben elazığlı değilim konyalıyım elazığda okuyorum
    maxi97 bunu beğendi.

DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Gaggoş 23 yıl orda yaşadım ama nası yapsak bilemedim. Ama sakin ol boşver. Zaten inip üstüne yürümüşsün o kaçmış bu teselli etsin seni ;)

Alıntı DoLPHiN2306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaggoş 23 yıl orda yaşadım ama nası yapsak bilemedim. Ama sakin ol boşver. Zaten inip üstüne yürümüşsün o kaçmış bu teselli etsin seni ;)
    Aynen gakkoş ya ışıklarda indim ama nasıl inişim var görmen lazım artistik şekilde motordan atlarken yan ayaklığı çektim falan Bu gördü kaçtı zaten .d.dd
    Dua etsinki 1. viteste 90 yapan bi motoru var
    rambomert bunu beğendi.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    sadece siyah bi kask vardı kafasında, don atlet terlik modunda sürüyordu. kaskı neden takmıştı anlamamıştım 170-1.80 olabilir, çok uzun değildir. saç sakal bilemiyorum... zaten 3-4 saniye görmüşümdür.

Evet olay günündede siyah bi kaskı vardı.. Ama onun harici hiç bi öne çıkan özelliği yoktu boyuda benimle aynı gibiydi yani 1.80 gibi bişeydi.
    Zaten bulamadık ya bende peşini bıraktım amaaan boşver dedim
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kazasız sürüşler iyi gazlamalar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)