Merhaba arkadaşlar aldığım son haberlere göre Bajaj motorlarını getiren gemi Türkiye ye gelmiş , bizim motorlar her an elimize geçebilir , motoru sattım, 18 gündür hacı yolu bekler gibi pulsar ı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar aldığım son haberlere göre Bajaj motorlarını getiren gemi Türkiye ye gelmiş , bizim motorlar her an elimize geçebilir , motoru sattım, 18 gündür hacı yolu bekler gibi pulsar ı bekliyorum
Hadi gözün aydın..! Bir an önce kavuş bakalım da yorumlarını alalım...
biz iki ay bekledik hocam. 18 gün çok makul süre. yalnız daha bunun gümrük kaydı, faturası, plaka ruhsatı var.
vay be 200 lüğü güzelmiş. ne malı ki bunlar?
Abi moral bozmak gibi olmasın ama çeşitli gümrük işlemleri,burdan ana depoya geliş,ordan bayiilere dağıtım derken 2 hafta hatta daha fazla zaman alabilir.Ben geçen sene 0 km Hyosung almıştım motosiklet motosiklet Türkiye'ye giriş yaptığı halde 2 hafta beklemiştim.Bu arada yeni motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun.Motosikleti Şukla Motor'dan mı aldınız?
az önce kuralkan müşteri temsilcisi ile görüştüm, haberi yokmuş.
Müşteri temsilcisinin hiç birşeyden haberi yok hocam bende elli kere aradım papağan gibi her seferinde aynı şeyi söyledi Motoru şukla motordan aldım.
Az önce Şukla'yı aradım test motorunu sordum, Mayıs'ın 2'sinde gelecek dedi. Boxer modeli varmış, belki bu haftasonu test ederim.
hadi hayırlı olsun yorumlarınız önemli
şukla motor dediğiniz yer bursa'da mı? istanbul'da da test edilecek yer hakkında bilgisi olan varsa benim de merak ettiğim ve almaya düşündüğüm motorlardan birisi.umarım yakıt,yedek parça falan iyi olurda üzmez alanları?
ama test motoru olan bayi bulmak lazım önce.
Nerde bu Bajaj Pulsar lar teslim alabilen var mı?
Benimle gemiyi patlatmaya gelen var mı
gelsin artık merakla bekliyoruz...
Merakla bekleyenlerden biride benim, cbf mi pulsarmı derken inazuma almak için niyetlendim 7 bin nakit +5500 kredi, malum çiftçiyim iki gözüm havada yağmur bekliyorum kuraklık böyle giderse bıraktım inazuma pulsarı elimdekini kaybetmezsem iyidir, rabbim rahmetini esirgemesin cümleten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)