Öncelikle kendimi tanıtıyorum yaşım 17 ismim burak istanbul avcılarda oturuyorum.Tek hayalim motor olan hatta motorum olsun sadece ona bakarak 5 yıl rahat yaşarım dıyebılen tıplerdenım yanı motoro tutkum o kadar buyukku yaz yaz bıtmez.En guzel kızı verseker 125cc cınlı motosıklete bıle degısmem o derece neyse yaş geldi çalışıyorumda allaha sukur hayalımı gerceklestırmek ıcın para bırıktırmeye baslasdım ılk maasımı aldım ve ehlıyete yazıldım hersey o kadar guzeldıykı gece uyurken motor kalkarken motor o derece yanı forumda her konuyu okumacalar falan neyse ehlıyete yazıldım evrakları hazırladım tek parmak ızı kaldı karakola gıttım vermek ıcın kımlıgımı kabul etmedı degıstır dedı bende pvc kaplattım gene kabul etmedı uzuldum hatta ağladım bıle dıye bılırım annem Türkiye futbol federasyonunda baskanlıgın sekreterlıgını yapıyor o yuzden her dakıka ızın alamıyor tam ızın aldı nufus ıdaresıne gıttı kımlıgımı yenılemek ıcın bu kımlık kayıttan kalkmıs kayıp raporu verılmıs buna oncekı kaybolan kımlıgımmıs yenısı hala kayıp dıye yırttı yenısını cıkarmam lazımmıs tabı annem ızın alamadı federasyon yogun oldugu ıcın lıg bıtıyor tabıkı herkes orda benım hayeller suya dusmeye basladı ıcımde kırgınlıklar falan kursu aradaım kayıt dondurttum son paramı oraya vermıstım sımdı napıcam bılmıyorum kayıtlar 27 si son annemın ızın alıp alamıcagı mechul benım sevdam motosıklet parada kalmadı denebılır of of akıl verın abılerım ablalarım duygularımı paylasmak ıstedım sadece okuduysanız hakkını helal edın zamanını aldım tesekkur ederım allaha emanet olun
TEKERİNİZ DÜZ DEPONUZ FULL YOLLARINIZ HEP BOŞ OLSUN