Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

bunları eşşek sudan gelene kadar...

REKLAM ALANI
    deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    öncelikle herkese iyi günler diliyorum. direk konuya giricem uzatmadan. bugün kız arkadaşımla buluştuktan sonra metrobüs köprüsündeydik ki arkamdan çalınan korna sesiyle boşta bulunup hem korktum hem çıldırdım. köprülerdeki rampa çıkışları biliyosunuzdur. sucu arkadaş 250 metre ileride ışıklardan dönmemek için o rampadan çıkmış activayla köprüden karşıya geçmeye çalışıyo. oda yetmezmiş gibi korna çalıp çekilsene lan kenara diye artistlik yapmaz mı!!!!!! zaten kask yok hiç bi koruma yok. büyük ihtimalle ehliyette yok. zaten sinirli bi yapım var üstüne arkadaş! ta böyle yapınca tutamadım kendimi atıyodum köprüden. baya bi hırpaladım. köprüdeki zencilere dua etsin o. yaptığım belki doğru değil ama iyi yaptığımı düşünüyorum en azından rahatladım. böyleleri yüzünden bütün motosiklet camiası zan altında kalıyo. motordan anlayan anlamayan herkes bizlere karşı bi ön yargılı bakıyo. sizinde başınıza gelirse acımayın çünkü hakediyolar fazlasıyla. ve merak etmeyin o çekilsene lan diye artistlik yapan arkadaşlar ikinciyi yedikten sonra abi vurma abi moduna geçiyo içiniz rahat olsun.
    rebitek ve esc bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sucuyu dovdun yani? seni tebrik ederim.

Motosikleti
    9 senelik muay-thai lisansı olunca faydasını görüyosun haliyle. e adam da motorun üstündeydi ilk yumruğu alınca motorla devrildi zaten gerisi geldi sonra

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iki magandanın karşılıklı başından geçenleri okudunuz.
    dyavol-77, Benli ve Kavel bunu beğendiler.

Motosikleti
    Gsx-R 600
    Biraz hayal gücün mü geniş yoksa bana mı öyle geldi?

dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Sanırım toplum olarak ofke kontrolüne ihtiyacımız var... Trafikte bende kendime hakim olmaya calısıyorum. Insanlara uyarsak inan bana basımız dertten kurtulmaz...

Motosikleti
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki magandanın karşılıklı başından geçenleri okudunuz.
    yaya üs geçidinde kız arkadaşınla veya eşinle yürürken bi motorlu gelip bana sergilediği tavrı sergilerse pardon kardeşim buyur geç diyeceğini hiç sanmıyorum.
    ilkeronat, Bilalancer, emrecenk ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    2M is my life
    Music & Motorcycle

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Kask takmak şart. İlk yumrukta nakavt olmamak için.
    dyavol-77, cenkito, Palakadir ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    9 senelik muah tayt yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan trafikte karıştığı kavgada vefat etmiştir.

Sucuyla başlayan serüveni beyaz şahinli apaçiyle son bulmuştur. Göğüsüne ve başına aldığı ağır darbeler sonucu kurtulamamıştır...

1.91-72. Boyuna posuna güvenme, bir gün indirirler. Akşam haberlerine konu olursun, senin için konu açarız burada.

Motosikleti
    Alıntı Motorcu Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz hayal gücün mü geniş yoksa bana mı öyle geldi?
    sadece başımdan geçeni anlatıyorum. bu köprü olayına eminim daha önce de şahit olan vardır. siz rastlamadıysanız bilemiycem. artık keko mu diyim apaçi mi diyim sen anla en büyük huyları da yanında kız olan birine artistlik yapmak. şuan 20 yaşındayım oda benim yaşlarımda falandı ortalama olarak. bunun hayal gücüyle ne alakası var anlamadım? sucunun üst geçitte olması mı? benim sucuyu dövmem mi? suçuları, kamyoncuları, minibüsçüleri ilah olarak görüp onları kimsenin dövemiyeceği kanısına bu millet nerden kapılıyo anlamıyorum.
    ilkeronat ve Bilalancer bunu beğendiler.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Utanmadan yaya geçidinden motorla geçip bir de üzerine yol hakkı kendilerinde olan yayalara "çekilsene lan" şeklinde hitap eden adama anladığı medeniyet seviyesinde cevap vermekte fayda var ki bir daha denemesin. Hayvana insan muamelesi yapmaya gerek yok.
    Bilalancer, esc ve ilkeronat bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9 senelik muah tayt yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan trafikte karıştığı kavgada vefat etmiştir.

Sucuyla başlayan serüveni beyaz şahinli apaçiyle son bulmuştur. Göğüsüne ve başına aldığı ağır darbeler sonucu kurtulamamıştır...

1.91-72. Boyuna posuna güvenme, bir gün indirirler. Akşam haberlerine konu olursun, senin için konu açarız burada.
    herşey olacağına varır. herkes bunlara göz yumduğu için bu kadar yüzsüz arsız oldular zaten...
    Bilalancer bunu beğendi.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece başımdan geçeni anlatıyorum. bu köprü olayına eminim daha önce de şahit olan vardır. siz rastlamadıysanız bilemiycem. artık keko mu diyim apaçi mi diyim sen anla en büyük huyları da yanında kız olan birine artistlik yapmak. şuan 20 yaşındayım oda benim yaşlarımda falandı ortalama olarak. bunun hayal gücüyle ne alakası var anlamadım? sucunun üst geçitte olması mı? benim sucuyu dövmem mi? suçuları, kamyoncuları, minibüsçüleri ilah olarak görüp onları kimsenin dövemiyeceği kanısına bu millet nerden kapılıyo anlamıyorum.
    Kaç yaşındasın karar ver.

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. adım furkan 19 yaşındayım. istanbul küçükçekmece de yaşıyorum. üniversite öğrencisiyim. müzikle uğraşıyorum. iki grubum var. bir grupta gitar diğerinde ise bateri çalıyorum. kendimi bildim bileli motorlara aşığımdır ama malesef ki henüz motorum olmadı. burada abilerimin kardeşlerimin bana yardım edebilceğini düşündüm. ailemi özellikle babamı motor almaya ikna ettim sonunda ama kendi paramla alacağımdan dolayı bütçem çok yüksek değil. beni okula getirip götürecek bi scooter ile başlamak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim ve önerilerinizi bekliyorum
    05 Ağustos 2012
    www.motosiklet.net/forum/tanisma/105884-artik-yeni-bi-kardesiniz-daha-var.html

kuter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    Şiddet... Çok feci :(

Motosikleti
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Utanmadan yaya geçidinden motorla geçip bir de üzerine yol hakkı kendilerinde olan yayalara "çekilsene lan" şeklinde hitap eden adama anladığı medeniyet seviyesinde cevap vermekte fayda var ki bir daha denemesin. Hayvana insan muamelesi yapmaya gerek yok.
    bi tek sen anladın abi beni. düzgünce anlatsam daha da gelicek üstüme. susup sessiz kalsam kızın yanında o olmaz yapımı biliyo. anladığı dilden anlattım bende ona yaptığının yanlış olduğunu.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ya gerçekten böyle birşey var. Ben de 2.5 yıldır Wng-Chun eğitimi alıyorum ve insanlar ısrarla minibüsçü, kamyoncu döver şeklinde iddalarda bulunuyorlar bana... Yani o kada komik ki, motosiklet yarışçısını sokaktaki apaçinin geçmesini iddia etmek gibi birşey. Sen haftada üç gün antreman yap, sonra da git hayatında spor yapmamış, günde 2 paket sigara içen kamyon şöföründen dayak ye. Hadi işin teknik bilme kısmını geçtim sırf antremanlı olma farkı bile tek başına yeter.

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    94 doğumluyum. 18 i doldurup 19 a giriğim için 19 dedim. yeni reşit olan birinde önemlidir o bi yaş :D şuan 20 yaşındayım.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Ne değişik döğüş sporları varmış. Ben tekwando da kaldım.

Motosikleti
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya gerçekten böyle birşey var. Ben de 2.5 yıldır Wng-Chun eğitimi alıyorum ve insanlar ısrarla minibüsçü, kamyoncu döver şeklinde iddalarda bulunuyorlar bana... Yani o kada komik ki, motosiklet yarışçısını sokaktaki apaçinin geçmesini iddia etmek gibi birşey. Sen haftada üç gün antreman yap, sonra da git hayatında spor yapmamış, günde 2 paket sigara içen kamyon şöföründen dayak ye. Hadi işin teknik bilme kısmını geçtim sırf antremanlı olma farkı bile tek başına yeter.
    aynen öyle abi de gel anlat işte... sucu o sucu dayak yemez. yiyemez.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Karşı tarafın mobese kayıtları ve darp raporu ile tck86 gerekçesiyle dava açması denetimli serbestlik ve bir miktar para cezası almanız için yeterlidir.

Darp edilmesi nedeniyle hastane masrafları ve çalışamadığı günler için tazminat talep edebilir.
    rebitek ve dyavol-77 bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)